January 27th, 2012

Siapa yang tak kenal dengan Jacyln Victor? Setiap kali Abang Nara mendengar lontaran padu suara Jac, meremang jugak bulu roma ini dibuatnya. Bagi Abang Nara, suara Jac antara yang terbaik di dalam industri nyanyian Malaysia.

jacyln victor

Dan ada berita baik untuk pminat Jacyln Victor. Kini Jac bernaung sepenuhnya di bawah KRU Studios.Ini satu langkah yang baik memandangkan kredibiliti dan kehebatan KRU dalam mengembangkan bakat penyanyi yang sedia ada. Tambah menarik, Edry KRU telah pun mencipta sebuah lagu khas untuk Jac yang diberi tajuk “Sebelah Jiwaku” selepas teruja dengan kemampuan Jac menyanyikan lagu Sedetik Lebih ciptaannya. Kata Edry:-

Ketika kami bekerjasama untuk lagu Sedetik Lebih, saya dapat merasaka yang Jac mampu membawa lagu-lagu ciptaan saya dengan gayanya yang tersendiri. Lalu saya gubah Sebelah Jiwaku khas untuk Jac. Lagu ini menceritakan tentang kekuatan yang terdapat pada seorang wanita untuk meneruskan kehidupan setelah gagal di dalam pencintaan.

Abang Nara rasa tindakan Jac untuk bernaung di bawah KRU Studios adalah satu langkah yang tersangat bijak. Semoga dengan langkah ini karier Jac akan berkembang lebih pesat. Lagi beberapa keping gambar Jaclyn Victor dengan membaca entri ini sepenuhnya.

jacyln victor
jacyln victor
jacyln victor
jacyln victor
jacyln victor
jacyln victor
jacyln victor
jacyln victor
jacyln victor
jacyln victor


46 responses to “Jaclyn Victor Kini Bernaung Di Bawah KRU Studios”

  1. kuyom says:

    JAC MEMANG ANTARA PENYANYI TERBAIK YANG MALAYSIA PERNAH ADA.CUBA TRY TGK KAT YOUTUBE RAMAI PEMINAT LUAR YANG MINAT DAN PUJI SUARA DIA CUMA JAC NIE SUSAH DAPAT LAGU YANG BEST2..

    • Datok minah jambu 24jam mengadap computer says:

      dia layak menyanyikn lagu yg tepekek telolong je sampai nk tekeluar anak tekak ! cuba nyanyi tu rilek sikit ni tk melaong macm nmpak puntianak bogel huh !!!! minah jambu tk minat ngan jac ni pasal dia tk jambu terima khaseh aje lah ye thank u…..lov u bang naraaaaaaaaaaa..

    • sharon says:

      i rasa suara dia tersangat unik dan vocal dia memang bagus! i rasa u yang pekak dan buta! cuba check semua competition yang dia masuk …semua juri around ckap suara& vocal teknik dia almost perfect dan dia la satu satu nya artis malaysia yang layak dan can make name kat international level. lagi pun dia tak payah jadi jampu mcm bodoh kerana dia memang cantik,sexy dan nampak high class talent dari penyanyi murahan pujaan anda! Peace!

  2. Chantek says:

    saya pun letak gmbr jgk.. nak jugak pakai tudung merah mcm si RedBlowSnow tu.. cmna nak letak gmbr ea?? tak kesahlah korg nak dislike.. hahhahahaahhaha

  3. alamaya says:

    hurm… indian budget negro ropanya… apa pun kari tetap kari kan.. hehhe all the best jac…

    • RINA says:

      wei…. i rasa dia hebat dan boleh nyanyi so well mcm artis kulit hitam…Kari pun kari la janji semua kenal dia….dan majoriti artis kari ni terkenal di dunia cth artis dari india! Artis melayu ade pe ? budget penyanyi kampung ! asyik tangkap khalwat dan perangai tak senonoh & cerai……..!

Loading...