Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Izreen Bukan Punca Saya Dan Intan Bercerai – Ude Wahid

Kisah perceraian madu Izreen Azminda iaitu Intan Liana Salleh semalam mendapat perhatian ramai. Rata-rata netizen simpati dengan nasib Intan apatah lagi wanita itu mengakui masih lagi sayangkan suaminya dan tidak tahu mengapa beliau ingin diceraikan.

Advertisement

Mengakui tidak lagi mempunyai sebarang perasaan cinta mahupun sayang terhadap Intan, Ude menegaskan Izreen bukanlah punca perceraian itu berlaku.

Seperti yang saya nyatakan bahawa keputusan untuk bercerai adalah jalan terbaik. Apa yang berlaku biarlah saya dan Intan Liana yang selesaikan. Izreen tidak pernah mencampuri urusan saya dan Liana. Sebelum ini orang menuduh saya melulu dengan berkata saya seorang bapa yang tidak bertanggungjawab, sedangkan kebajikan Intan Liana dan dua anak tidak akan saya abaikan.

Semalam, pemuzik bebas itu sudah memfailkan permohonan cerai. Ramai mendakwa keputusan Ude dipengaruhi oleh Izreen. Intan turut mendedakan mereka tidak tinggal sebumbung sejak November tahun lalu. Ude dan Intan sudah lima tahun mendirikan rumah tangga dan dikurniakan dua orang cahaya mata lelaki iaitu Arish Muqri dan Ariq Muqri.

Sumber Berita : Harian Metro

Kredit Video : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

121 Comments

  1. noni

    March 3, 2018 at 4:43 pm

    sembang..dah mmg ko tu laki yg tak bertanggungjwb.. kahwin sebab nafsu atau NIAT yg betul ke idok….

  2. My story

    March 2, 2018 at 11:59 pm

    Dulu nasib sy sebijik mcm Intan.. xtahu apa punca ditinggalkan berbulan2 dengan nafkah on off… kemudian diceraikan masa masih syg dgn exhby.. 2 tahun sy ambil masa utk move on.. pindah umah, pindah tempat kerja, mulakan hidup bru dgn 2 org anak.. susah hidup masa tu Allah ja yg tahu.. bila dh move on, bru tahu rupanya berubah sbb betina lain.. tpi masa tu sy dah kuat.. ex merayu nak nikah balik.. betina species extend ni mroyan maki hamun sy mcm2.. msa tu dh xda hati lsung dah dgn ex jdi sy xlayan.. bila ex dpt tahu betina dia mroyan kat sy.. terus dia angkat bungkus kluar umah dan bg talak 3 kat betina tu…. masa tu bru btina tu mai mnangis2 mtk ampun mcm org gla kat sy… yg ex terus kn hidup dgn cari betina lain… jantan species ni xyah la simpan.. betina species extend ingatlah, balasan tu mmg ada, dah tjadi pon dlm khidupan sy..

  3. Mek Nap

    March 2, 2018 at 3:35 pm

    Bodoh weiiii.. Kau dah apahal
    Patutnya best kot kawin 2… Ude kau lelaki kot takkan mental dan fizikal. Lemah x leh layan 2 bini. Takpun aku rasa. Izreen racun nie…
    X respect lu bro… Lelaki kot.. Ude nama dah mcm kuda tapi anu lemah…

  4. sue

    March 1, 2018 at 11:28 pm

    dari wanita yang pernah dianiyai lelaki sebegini:
    what if apa yg tersurat utk Intan sebenarnya adalah lelaki yang lebih baik dari Ude ni..what if Allah hanyalah pinjamkan sahaja Ude ni buat Intan sekejap dan jodoh sebenar lelaki lahanat ni ada lah dengan perempuan gatal Izreen ni? Kita tak tahu perancangan Allah… yang kita tahu Allah adalah sebaik baik perancang…maka dengan itu Intan, we pray that u can move on from this, look after urself and hopefuly your kids be your strength…Allah bersama orang yang dekat denganNya…dnt look back…he doesnt deserve u…

  5. Balkishyusnizam

    March 1, 2018 at 11:19 pm

    Puiii…kebajikan ank jga la konon….yg hg x blik rumah…tggai ank bini..bini siap kena p rumah kakak dia la hrp kak n ank saudara bw…..mcm tu hg kt jg…sbb intan ni baik sbb tu jantan ni jd besaq kepala org kedah kt….

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top