Written by serenity | December 2nd, 2017

Jika sebelum ini pemuzik bebas, Muhammad Radzi Abdul Wahid, 29, atau lebih dikenali sebagai Ude mengakui sudah menikahi pelakon Izreen Azminda, 32 sebagai isteri keduanya, Izreen juga mengesahkan kepada Harian Metro yang dia telah bernikah dengan Ude pada 8 Ogos lepas di Damansara.

Izreen bagaimanapun menafikan akan mengadakan sidang media khas mahupun kenduri doa selamat pada 7 Disember ini bagi mengumumkan pernikahannya dengan lelaki itu demi menjaga hati pihak-pihak tertentu:

Majlis khas bertujuan untuk mengumumkan pernikahan saya bersama Ude tak mungkin berlaku kerana dalam hal ini banyak hati dan pihak yang perlu saya jaga.

Berbeza dari sangkaan sesetengah pihak yang menyangkakan Izreen bernikah di Thailand, pernikahan mereka pada hari tersebut telah diwalikan oleh bapa Izreen, Mohd Aznam Mohd Noor.

Iya, kami sudah berkahwin dan sekarang saya telah menjadi isteri kembali.

Saya harap penjelasan ini akan menamatkan segala spekulasi yang dibuat terhadap diri saya ketika ini.

Izreen juga meminta semua pihak memahami situasinya dan mendoakan yang terbaik buatnya:

Saya bersyukur kerana kembali bergelar isteri dan dalam waktu sama berharap agar pernikahan ini membawa keberkatan kepada saya dan suami.

Cuma dalam situasi sekarang saya minta semua pihak mendoakan yang terbaik.

Saya harap perkahwinan ini berkekalan selama lamanya dan harap semua orang akan memberikan doa yang baik buat kami suami isteri.

Penerangan Izreen ini telah memperjelaskan mengenai status-status bahagia yang dikongsi Izreen sejak beberapa bulan lepas di Instagram malah dia juga menggunakan nama ‘Mrs Ude’ dan ‘Madam Izreen Azminda Radzi’ di profil Instagramnya, yang menimbulkan spekulasi banyak pihak bahawa Izreen sudah berkahwin. – beautifulnara.com

61 responses to Izreen Azminda Sahkan Sudah Bernikah Dengan Pemuzik Di Damansara Ogos Lepas

  1. Anonymous says:

    Hanya pompuan dimadu yang mengerti. Sila lah komen

    10

    0
    • Anonymous says:

      TAHNIAH izreen. Jaga rumahtangga baik2. Hormat isteri pertama. Apa2 pun kena ingat isteri first didahulukn. Semoga bahagia till jannah…

      10

      2
    • Corse 848 says:

      Ini bahagian dia..rezeki dia..bahagian kita rezeki kita kita tak tau mcm mana..Nak marah boleh..Tp jgn melebih lebih..Sbb dah byk kes..Tuhan nk tunjuk pada org yg lebih2 ni..akan terjadi pada diri diaorg kelak..KLu x diri sendiri..anak2..adik beradik..kawan aku kahwin 2..Time mula kahwin adik perempuan dia 2 org p maki hamun isteri kedua dia..x lama lepas tu sorg adik dia ambik suami org sampai lelaki tu ceraikan isteri dia..yg laki sorg bercerai jd janda lepas tu kahwin jd bini no 2..malu Nak letak muka kat mana dgn org yg dia maki sebelum ni….

      13

      5
    • nana says:

      elok la sgt kalau nikah tanpa perlu izin isteri pertama. last2 ramai isteri tak sedar dh ada madu. mcm mn kahwin nk berkat kalau dimulakan dgn PENIPUAN, TAK JUJUR!. izreen ni rupanya jenis manusia sembang je kencang. dh pernah gagal perkahwinan pertama tp still tak berubah perangai. yg dok back up guna takdir la, guna agama la pikir la baik2. jodoh ni bukan kanser yg ko kena tadah je.

      22

      1
    • minah jambu say NO to drugs says:

      nikah curi2 nak mintak keberkatan konon huh ! lain lah kalau bini pertama tu izin kan baru lah di berkati huh ! doa sendiri lah kenape mintak orang doa kan ??? dasar pompan tk baik huh ..! cik ta pon prangai lagi class dari kau izreen bertudung tapi prangai low class…pompan lorong pon ada class nye tersendiri huh

      4

      2
    • anyn says:

      xda laki bujang nak weh.
      gedik mcm cacing menggelupur.
      dengan perangai terjerit2 x kira event.
      laki org je sanggup jd bapak tiri anak tu.. laki yg nak tambah cawangan…. terima jela gedik mcmana pun.

      0

      3
  2. Benci penipu says:

    Hai lah propa nya.. Pelakon, mmg pandai berlakon.. Tahniah la boleh menang award ?? haritu kata nk buat press nk umum nikah, bila dh kantoi dulu baru nk kata tak buat demi menjaga hati puiiii

    Laki ni mmg dh hangkut semua baju bwk pi rumah dia ni. Nk failkan cerai suruh bini pertama cari duit sendiri lepas ni. Jaga pebenda namanya tu?

    Dh kantoi, dh kena kecam, semua nk berlagak nampak suci. Takdir la kononnnnnnn..

    Wartawan kan pandai, pi la check jais ka apa ka nk buktikan betui ka dak depa ni nikah sini register sini.. Takyah dengar statement depa ni. Karut

    16

    1
  3. Anonymous says:

    Doakan yg terbaik utk izreen. Semoga rumah tangga yg dibina bkekalan hingga syurga. Dia bukan perampas. Ini semua dh ketentuan takdir dia. Siapalah kita nk hakimi takdir izreen. Suami kita bukan hak mutlak kita.

    1

    22
    • Biar betui says:

      Bukan perampas hang kata?? Kalau taknak rampas mintak madu cara elok la. Apesal nak senyap2? Ko tau ke ape yg jd kt bini dia skang? Tktau kan. Duduk diam

      24

      2
    • Anonymous says:

      Betul… Suami bukn Hak milik isteri. Mereka cuma lubuk untuk isteri Cari pahala sebanyak mungkin.

      8

      3
    • Rainbow says:

      Bukan perampas ke ? Oh yelah, dia menumpang kasih suami 0rg kn? Heloks lah.. poligami xsalah kak, tp kalau kena caranya, ni dah 3 bln nikah baru bgtau bini pertama, tu ke definisi sbnr bkn perampas??

      20

      2
  4. Saya says:

    Doakan yg terbaik utk izreen. Semoga rumah tangga yg dibina bkekalan hingga syurga. Dia bukan perampas. Ini semua dh ketentuan takdir dia. Siapalah kita nk hakimi takdir izreen. Suami kita bukan hak mutlak kita.

    1

    27
    • VooDoo Diva says:

      It’s a matter of choice. If she chose not to get involved with a married man, none of this would have happened. Walau sekalipun takdir tertulis, kita manusia dikurniakan kudrat utk mengubah takdir. Kalau betul jodoh sekalipun kenapa sampai nak bwat benda belakang2? And apsal bila dah kantoi baru nak mengaku? Bukan sebelum ni dia dgn confidentnya ckp Mr.R tu single ke? Single la sgt… pppuiii!

      28

      0
  5. Saya says:

    Doakan yg terbaik utk izreen. Semoga rumah tangga yg dibina bkekalan hingga syurga. Dia bukan perampas. Ini semua dh ketentuan takdir dia. Siapalah kita nk hakimi takdir izreen. Suami kita bukan hak mutlak kita.

    0

    24
    • bukanperampas says:

      Kau ni Izreen ke?

      22

      0
    • Anonymous says:

      Memang la bkn hak mutlak. Tp kita letak diri kat First wife dia yg baru tau. Memang dia redha tp Dia sedih. Siap salahkan diri X pandai jaga suami Dia. Kalau dia bukan rampas at least Minta lah elok2 nak bermadu. Ambik contoh nurul zahid. Sakinah n diana baik je hubungan bermadu. Bkn mcm ni. Ni ikut nafsu. Nak salahkan takdir mengdap takdir itulah pentingnya berdoa minta ngan tuhan, hati kita pun milik tuhan tp benda dah jadi nak buat mcm mana pandai2 lah mereka.

      7

      1
  6. bee says:

    Yg penting haters ko dh berlambak..semua pakat menyampah kat hang..padan muke..sile bersara..puiii

    11

    0
  7. Anonymous says:

    dulu dia dgn rita rudaini siap duet nyanyi sakan buat video lagu perampas laki org… tu laa dulu berlagak tak cermin diri.. janda yg next jodoh tak tahu lagi… what goes around comes around..

    18

    0
  8. Bukan intan says:

    Aku syak yg komen suami bkn hak milik isteri kt sini kt fb etc ni izreen la. Asyik ayat yg sama.

    8

    0
    • KiahPropA says:

      Kalau betul la Izreen. Kak Kiah nak ucapkan Selamat Pengantin Baru yg tk berapa baru sgt nampaknya. Semoga Izreen berbahagia di atas kesedihan wanita lain yg bergelar isteri. Semoga berbahagia disamping suami sampai akhir hayat sekiranya Izreen tidak dimadukan la. Ha3

      3

      0
  9. Snow says:

    Mula2 aku menyampah tgk die berlakon drama kak marr..dok tergedik2 terhegeh2…nie lg bertambah meluat n benci gile kat die..adoiii kenapa laa jadi mcm nie die nie…

    12

    0
  10. Anonymous says:

    Desperate sgt minah ni. Kesian kat 1st wife. Hmmmmmmmmmmmm

    4

    1
  11. anti betina sundal says:

    dasar betina sundal

    2

    2
  12. Anonymous says:

    Menumpang kasih? Kesian dpt laki x bermoral… ckp lelaki ni bujang…. sdh lafaz lan cerai masa berasmara dengan awak ke…. sila rujuk ke pejabat agama ye…. tentu puas buat seks dengan awak maklumlah istri baru …… terlampu teruja masa buat seks ckp pun tidak menentu. Dah hayal….. bukan fitnah, banyak terjadi….

    5

    0
  13. lame excuse says:

    Menumpang kasih madu kau pun tak puas lagi berkasih dengan laki dia anak baru 4 baby cukuppp…kau dah menempel ini ciri manusia yang kau jemput datang wedding pegi tangkap gambar peluk laki kau mintak nak kena usir cara terhormat dengan ahli keluarga…no excuse tak bleh cari laki bujang duda she is not old only got one kid from previous marriage

    3

    0
  14. Abang sejat says:

    Moral of the story jangan suka bergambar buat mulut muncung2. Nanti kawin laki orang.

    6

    0
  15. Anonymous says:

    Izreen jangan le ko mekap bega foto wajah ko sampai mcm tu. You look so fake.

    4

    0
  16. TK says:

    Tu ke petua nya? Ok jadikkk. klu ko org berkenan any married man Ko buat mulut muncung muncung. Tu blum komplit. Ko kna practice jalan mcm itik pulang petang. Paling penting pastikan dia damn loaded. Ha ha. Jangan marah pagi pagi nih.

    1

    0
  17. Anonymous says:

    Adat menumpang cukup 3 hari… lepas tu jgn susah kan orang yg di tumpang…. belah lah. Dpt laki pun pengecut main sembunyi2 …. sdh kantoi oleh orang yg di tumpang mengelabah…. mcm ni lah cerita kwn2 yg dulu. Lepas tu orgrmi jilat balik punggung mereka konon bahgialah… mcm serap dan wan sakinah. Hanez dan romiang. Zizie dan bung. Tiara dan pendy. Norman dan memey dan ramai lagi rakan mereka. Nanti tengoklah sampai bila bertahan. Saleh yakob pun cerai juga akhirnya sebab x adil….atau mcm serap terpaksa gambar isteri2 nya konon sangat baik antara sama sendiri. Penat tu nak menipu menunjuk2 .blh mati cepat stress nak minta puji

    2

    1
  18. pika says:

    geramnye tgk mamat ni rse nk tumbuk lumat2 wat sambal belacan. tgamak ko ye dgn ank msih kcik2 ag…

    3

    0
  19. x suka izreen dahhh.... says:

    Aritu bukan main ckp suami bkn suami orglah….ape maksud tu???xkan suami die nk ceraikan isteri pertama die…sbb tu die ckp suami die bkn suami org….xkan x rela berkongsi…kalo btllah cmtu,sian wife pertama die….muka suami nmpk baik je…hurrmmm…wallahualam

    2

    0
  20. Anonymous says:

    IZREEN SAMPAH MASYARAKAT…HARAP KO BACA KOMEN NE BR KO SDAR HATI PEREMPUAN KO AMBIK SUAMI

    5

    2
  21. ZzzZzz says:

    Kenapa Dato Siti korang tak condemn?? kenapa tak kutuk??, kenapa masih disanjung??, sedangkan izreen korang kutok mcm nak mati?? sedangkan kesalahan yg dibuat sama je kalau nak ikutkan la, think people think!!

    2

    5
    • Siti diva perampas says:

      Dia diva teragung…dapat datuk seri lg…retis2 lain dpt datuk dia mesti nak upgrade jd datuk seri….masa dpt datuk k dulu bbrp siri interbiu pasal nak kawin datuk k mcm la datuk k tu bujang trang tang2…bwekkk dgn peminat siti…double standard

      4

      3
    • IzreenNudeGelenyar says:

      Datuk K sekurang2 nya dh khwn lama dgn Tengku Zawiyah. Anak pn dh besar2. Setakat Datuk K tu, Tengku Zawiyah tak hairan la. Ini baru bpe tahun khwin, suami nak khwin lain. Nak kata khwin lain sebab tkde anak, 2 anaknya. Entah ap2 je.

      3

      0
    • kak esah says:

      Siapa cakap zaman siti takde yang kecam? Ramai je kecam, tapi Siti tu nasib dia baik sebab zaman tu blog2 gosip ni belum femes, rakyat rakyat masih pakai dial up masa tu haha.

      4

      0
  22. Siti diva perampas says:

    Ala izreen ko bukan siti nurhaliza…..siti je boleh ambil laki org tanpa digelar perampas……itu drg panggil takdir…..sbb dia diva boleh buat apa dia suka

    1

    1
  23. dh 3 bulan baru nak bagitau? slh bukan dua ekor tu Yang ckp tpi media dpt tau kena jadi gosip dulu kalau x diam sampai sudah si perampas dgn si laki miang lubang tu, puiiii

    1

    0
  24. benci ude kimak says:

    dato k takde ank kecik mse dia kawin dgn si siti tu Seton, ank dia semua dh berbulu lg pun zaliyah tu x heran dia lebih kaya dari dato k! ni si ude kimak ank kecik lg sibuk duk kawin gan si betina perampas tu lain la ko tu dato nak bini dua konon, mampu ke ko jgn mkn duit intan sudh wat Sara si betina perampas tu ceh!

    3

    2
    • Anonymous says:

      Peminat siti mmg cam kimak ada je alasan nak bekap salah siti…nak kutuk perampas kutuk semua ni asik pilih bulu….

      1

      3
  25. AkashaSenrose says:

    Apabila faraj lama tak dapat zakar….tu yg suami orang pon bedal. Ritrudddd bila nak anak mix jepun pulak. #SamaBirahSamaBimbo

    0

    2
  26. benci ude kimak says:

    aku x bekap siti kemek tu la bongok aq bekap dato k lantak dia la nk kawin sepuluh pun dia mampu, si zawiyah pun kaya raya dah kawin pun dgn rayyan business man, hubungan dorang pun baik je mcm si luakdya dan erra, bkn cam si kimak ude ni pemuzik je pun kawin 2 mesti bini tua sponsor kan²

    2

    1
  27. anyn says:

    pasni sendu sesendu hames suraya…. laki ko tu x kaya pulak… get ready meniaga la apa2… jamu ke… rempeyek ikan bilis ke… contact lense ke… rajin beno posing mata tersembul perasan cute.

    1

    0
  28. ape2 je says:

    Jgn mroyan lbh nnt trkene Btg hdg sndiri baru tau…tggulh kalo x diri tu perampas bole jd kt ank sndri nnt…hang tgoklh…aq xbckup sapa2 cuma nsht je

    0

    1
  29. Lady says:

    Spttnya abg wanita izreen lebih tau perasaan isteri prtama..dah pernah jd isteri kot..kenyataan /comment izreen sblum ni & sekarang sy sgt pasti mengguris hati intan & kluarganye..kelebihan die sbgi retis nak play victim & konon hati suci.. semoga Allah kekalkan kebahagiaan intan & anak² & kluarganye.. bg sy intan lebih cantek

    0

    0
  30. Orang bumi says:

    Abang sejat jgk tak kawin2

    1

    0
  31. Anonymous says:

    Tkyah nak pc bagai le..ko bukan fattah n fazura..due2 pun tk kenal..kalau rs nk kena hencapan sila lah buat pc

    1

    0
  32. Aurora says:

    Xpayahla kita nak kecam2, ni tgk komen masing2 macam holier than thou, karang cakap ni semua dah tertulis di loh mahfuz, akak kena kecam juga, doakanla yg terbaik utk mereka, dalam setiap perkahwinan ALLAH dah janji kan ada rezqinya, benda yg halal xpayahla kita nak kecam sangat…yg haram tu xnak pula nak di kecam…mampu xmampu kita mana tau..korang ke yg bagi nafkah kat is32 dia ni? dalam Islam xhalang pun poligami ni…elokla ada seorg lelaki yg sudi nak ambil dia jadi is3, yg boleh jadi pelindung dia tempat dia menumpang kasih, nak tunggu yg bujang yg duda entah sampai bila…1st wife pun dah terima yg korang nak meroyan sangat ni dah kenapa?

    0

    0
  33. Anonymous says:

    PELIK.. MACAMANE NIKAH? BUKAN KENA ADA PERSETUJUAN DARI ISTERI PERTAMA KE?

    0

    0
  34. Anonymous says:

    aku rasa izreen was here tp guna nick name lain2…yg komen bak ustazah tu mesti dia.

    0

    0
  35. naz77 says:

    hmmmm,,, esok cek tumpang kasih kat laki hang bole ka…

    0

    0
  36. iade says:

    Kejam gila laki tu. Kalau kau ada problem dgn isteri bincang dulu , apa tak kena. Apa tak cukup. Kalau tak blh settle gak baru lah pk nak pasang cawangan. Itu pun after throughly discuss dengan wife kau tu. Bukan minta kebenaran, lebih kepada belas ehsan. Apa kau tak syg wife kau ke? Masa nak kahwin kemain lg. Orang tu da anak 2 , pasang baru diam diam. Seriously kau langsung tak respect ibu kepada anak anak kau. Yang hok tino, tak nak komen sbb ramai dah yg komen.

    0

    0

Leave a Comment

Optional