Izreen Azminda Mahu Berhenti Berlakon Kerana Kontroversi Rumah Tangga?

Hiburan

Izreen Azminda Mahu Berhenti Berlakon Kerana Kontroversi Rumah Tangga?

Umum mengetahui pelakon Izreen Azminda sudah menutup akaun Instagramnya selepas menerima pelbgai kecaman sehingga dilabel perampas yang membuatkan Ude Wahid mahu bercerai dengan Intan Liana.

Advertisement

Namun, ada pihak mewujudkan akaun Instagram palsu atas nama Izreen dan memuat naik status yang mengelirukan orang ramai termasuk membuat kenyataan beliau bakal berhenti berlakon.

Izreen memberitahu beliau kesal dan terkilan mengapa ada pihak sengaja ingin mengeruhkan lagi keadaan dan cuba untuk menutup periuk nasinya. Buat Izreen ia adalah satu penganiayaan terhadap dirinya.

Ini penganiayaan besar terhadap saya. Ketika saya berdepan kecaman dan hentaman masyarakat, akaun IG palsu ini diwujudkan bagi mengeruhkan lagi keadaan dengan pelbagai kenyataan yang bukan datang dari mulut saya. Saya tidak tahu angkara siapa, tetapi biar Allah SWT yang membalasnya.

Mana mungkin saya meninggalkan kerjaya seni kerana ini mata pencarian utama saya. Saya percaya, semua ini cubaan untuk menutup periuk nasi saya, tetapi tidak mengapa. Biarlah kerana Allah ada.

Advertisement

Izreen menutup akaun media sosialnya kerana mahu mengelak daripada terus dihimpit kontroversi dan hanya akan aktif semula apabila tiba masa yang sesuai nanti.

Sumber Berita : BH ONLINE

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

73 Comments

  1. Ms onion

    March 23, 2018 at 3:58 pm

    Jangan benti wei..
    Ingat awak kawin sebab nak tolong ude tambah pdapatan..
    Kalau awak benti, sapa nak tolong dia, tpaksa dia kawin lagi satu..
    Kalau nak benti jugak, make sure hilang terus kat muka bumi ni, maksud i g lah pindah marikh ke..

  2. Anonymous

    March 23, 2018 at 11:55 am

    Elok lah tu sbb kalau kau keluar tv pun orang terus tutup. menyampah tengok home wrecker macam kau ni hanat!

  3. goodbyeizreenazminda

    March 23, 2018 at 9:57 am

    dont tag her lah. dont disturb her anymore. your wish looks so FISHY

  4. Wekkkkkkk

    March 22, 2018 at 10:05 pm

    Bukan saja aku tak mahu nengok ko dlm drama.. dlm nara ni..aku mahu gmbr ko dkt highway arah balik kpg aku tu ko turunkn. Mencemarkan pdgn mata masa drive je..jijik tgok kolh. Termuntah tgok ko.wekkkkkkk.
    Hati hitam.

  5. Lily

    March 22, 2018 at 8:43 pm

    “It’s a gift from me to you Intan” OMG minah ni memang psycho bitch nak mampus! Her level of disrespect knows no bounds. Seriously jahat.

Loading...