Izreen Azminda Kongsi Foto Luang Masa Bersama Anak Tiri

Hiburan

Izreen Azminda Kongsi Foto Luang Masa Bersama Anak Tiri

Baru-baru ini, ramai juga yang sebak dan simpati selepas bekas isteri Ude Wahid, Intan Liana memberi bayangan anak-anak sudah terlalu merindui bapa mereka.

izreen azminda ude wahid

Advertisement

Terbaru, Izreen telah memuat naik foto dan video di laman Instagram memaparkan dia dan Ude meluangkan masa bersama dua orang anak lelakinya, Arish Muqri dan Ariq Muqri.

izreen azminda anak-anak tiri

Meskipun bergelar ibu tiri, Izreen tetap mencurahkan kasih sayang yang sama rata terhadap mereka.

Izreen dan Ude mendirikan rumah tangga pada 8 Ogos 2017 dan dikurniakan seorang cahaya mata lelaki bernama, Aaron Ibrahim yang dilahirkan pada Julai lalu.

izreen azminda luang masa anak tiri

Harapnya hubungan mereka sekeluarga akan terus harmoni sehingga selamanya. Doakan yang baik-baik.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

33 Comments

  1. Anonymous

    September 10, 2019 at 3:10 pm

    Aku pnh jumpa Anak2 ude dgn izreen ni dekat luar.. Nmpk manja betul bdk2 tu dgn izreen, budak2 ni tak pandai menipu kalau suka tu suka betul kalau tak suka mmg tak boleh nak paksa, yg aku pelik korang pulak yg gelabah mcm laki korang plak kena kebas haha mengata tu mengata juga jgn sampai terkena btg hidung sendiri lagi satu aku dah penah jumpa Dan tengok muka izreen Dan intan depan depan…. Izreen bg aku mmg cantik dia kat depan kecik jer kulit pun bersih Sgt ingat kan filter lebih kat ig.. Yg intan okay2 la tp taklah seperti di ig kalau tgk Depan2 heheheh

  2. Matasakit

    September 10, 2019 at 11:22 am

    Amboiii sakit mata tengok! Kuat sangat effect gmbo bdua tu.

  3. Mangkuk

    September 10, 2019 at 11:18 am

    Upload lah! Ckp melayu je lah

  4. unknown

    September 10, 2019 at 9:39 am

    peng”extend” masjid

  5. Sis-tur-sung-kur-jua

    September 10, 2019 at 9:34 am

    Masa aku tgk die upload gambo2 n video2 ni, aku berkata dalam hati.. “Insecure nye la hai kau ni”.. Respon pada Intan nye posting secara x langsung.. Apa yg cuba dibuktikan? The harder u try to deny, the clearer actual picture shows..

    • Anonymous

      September 10, 2019 at 2:54 pm

      Si izreen ni aku perasan mmg ada upload la gambar budak2 tu.. Dan yg lagi aku perasan kalau si izreen ni up best sikit. Si intan ni pun mula la.. Post sebak la Anak anak la padahal ude tu selalu jer ambik.. Bila dah amik intan up rindu budak2 pulak walaupun baru sehari bapak budak budak tu ambik.. Yg kau tinggal budak2 tu merata yg kau plak pergi beronok ronok takder plak ko post rindu.. Permainan apa kau nk buat.. Benda ni aku perasan dah lama sbb aku follow acc diaorg ni seme.. Move on la weh ko pun dah tunjuk ko berjaya..

Loading...