Written by Bella | September 9th, 2019

Baru-baru ini, ramai juga yang sebak dan simpati selepas bekas isteri Ude Wahid, Intan Liana memberi bayangan anak-anak sudah terlalu merindui bapa mereka.

izreen azminda ude wahid

Terbaru, Izreen telah memuat naik foto dan video di laman Instagram memaparkan dia dan Ude meluangkan masa bersama dua orang anak lelakinya, Arish Muqri dan Ariq Muqri.

izreen azminda anak-anak tiri

Meskipun bergelar ibu tiri, Izreen tetap mencurahkan kasih sayang yang sama rata terhadap mereka.

Izreen dan Ude mendirikan rumah tangga pada 8 Ogos 2017 dan dikurniakan seorang cahaya mata lelaki bernama, Aaron Ibrahim yang dilahirkan pada Julai lalu.

izreen azminda luang masa anak tiri

Harapnya hubungan mereka sekeluarga akan terus harmoni sehingga selamanya. Doakan yang baik-baik.

33 responses to Izreen Azminda Kongsi Foto Luang Masa Bersama Anak Tiri

  1. pembenci jering says:

    tak kisah la apa motif kau jering tp org akan tetap ingat apa kau dah buat & kau tetap penyondol terhebat.

    • Anonymous says:

      Dia nak berlakun balik tapi ada sdh penyondol kecil bakal mewarisi sifat emak bapanya pemusnah dan peroboh masjid….

      Mestilah berlakun baik dua2 ini supaya org puji2 tak boikot lagi…..

      Nak kaya banyak job laki main muzik sampai tangan cacat bini berlakon teriak2 mcm penyondol diketuk kepala dikebun org

    • Maria Kari says:

      Meluat la tgk muka jamban izreen ni… tgk muka dia ni yg typical muka xde pelajaran… jenis muka bodoh yng sampai negara singapore pun xtau nak locate kat peta…. puiii..

  2. damai says:

    apa motif download photo anak2 tiri tu,

  3. Brunes says:

    itu dia pukulan cover line penyondol no 1 di seluruh Malaysia.. tak tahu malu

  4. Anonymous says:

    renovate masjid??

    • Matahati says:

      Peserta BIG STAGE tak ada je sesiapa nak extend masjid jering ni..jgn risau netizen tak kecam..tapi tepuk tangan..jarang tau penyondol di puja2. Silalah sondol. Jering sekarang pun x der job ade anaj kecik…inilag masanyer…buat2 suruh kude tu ajar piano, buat2 manja2 pastu bagilah sikit hulur2 duit memandangkn bini kude skrg surirumah..mesti boleh dapatlah kude tu..sbb itulahodus operandi si jering ni dulu.

  5. pemerhati says:

    Kenapa la sume yg komen ni nak negatif je?? Xleh ke bersihkan hati korang? Ape yg izreen buat serba x kena kat mata korang? ape yg intan buat sume btl? Korang ni sape yg nak judge kehidupan and niat org lain? Bukak hati, bukak minda, lapangkan dada.. doakan yg terbaik utk semua..

    • Anonymous says:

      Ha ha ha sentap? Tak de lapang dada tengok ude wahid dan izreen ini…
      Lapang dada minda pun terbuka dia x de job mcm isteri ude dulu… tak ada pendapatan ude buang sebab batang ude dah masuk lubang retis murahan…
      Menipu pula tu dgn keluarga sekali bersembunyi.
      Ta de nya menyokong Intan tapi perbiatan mereka buat orang meluat dgn mereka
      BOIKOT diteruskan ok awak sentap kah tertunggang kah kami peduli apa ye

      • Brunes says:

        yg dislike ni confirm anak anak buah kaki sondol hahahahahahah gigihhhh

        • Anonymous says:

          Ya kan ha ha ha kesian ude dan izreen dibantu pn fadillah dan geng mereka..
          Tuan aznam and the geng ada juga ke?
          Maklumlah mereka bersubahat dulu masa anak mereka bercinta kemudian kawin sembunyi2

      • bodohbahasa says:

        betul kan tata bahasa kau dulu boleh x…tunggang langgang ……

        Budak UPSR punya essay lagi cantik konon susunan ayat dorang ni….

  6. Anonymous says:

    Harta yg banyak akan dihisab dihari Akhirat nanti,jika kita bersedekah kepada fakir miskin itu yg menyelamatkan kita dihari Akhirat nanti,itu je yg nak saya kabarkan,maafkan saya Assalamualaikum…

  7. Elliza Razak says:

    BETINA JALANG INI LAGI

  8. Anonymous says:

    Dahla nara,x payahla duk up crita dua ekoq nie.buat tambah dosa kami ja . Moto nie x leh ubah dah….meluat dulu,meluat sekarang..

  9. Anonymous says:

    Nara butang like dan dislike ni buatlah yg permenant punya bukan tekan pandai berubah tidak teluslah

  10. Anggerik says:

    Kenapa lepas Intan buat status anak2 dia rindu baba dia baru nak upload picture dengan anak tiri? kenapa x buat sebelum status diupload? Ikhlasnya lahaii.. kenalah ingat kau tu kawin dengan duda anak 2 so jangan letak distance antara anak dengan baba dia.. mungkin si baba tu busy.. MUNGKIN tapi yang jadi bahan kecaman adalah kau bukan sebaliknyakann.. ini sekadar nasihat supaya x dikecam oleh para jemaah bawang2 Malaysia..

    • Anonymous says:

      Adee jer lah sblm ni pun dia upload tp byk kat ig story.. Dari dlu lagi dia upload.. Dah byk Sgt merempan.. Tu yg dia up kat feed aku rasa.. Yg korang pun Sudah2 Ler buat dosa kering.. Syukur la aib kita ni tuhan tutup.. Kalau terbukak ntah lagi teruk dari si izreen ni.. Aku bukan penyokong cuma pendapat aku jer la

  11. Sis-tur-sung-kur-jua says:

    Masa aku tgk die upload gambo2 n video2 ni, aku berkata dalam hati.. “Insecure nye la hai kau ni”.. Respon pada Intan nye posting secara x langsung.. Apa yg cuba dibuktikan? The harder u try to deny, the clearer actual picture shows..

    • Anonymous says:

      Si izreen ni aku perasan mmg ada upload la gambar budak2 tu.. Dan yg lagi aku perasan kalau si izreen ni up best sikit. Si intan ni pun mula la.. Post sebak la Anak anak la padahal ude tu selalu jer ambik.. Bila dah amik intan up rindu budak2 pulak walaupun baru sehari bapak budak budak tu ambik.. Yg kau tinggal budak2 tu merata yg kau plak pergi beronok ronok takder plak ko post rindu.. Permainan apa kau nk buat.. Benda ni aku perasan dah lama sbb aku follow acc diaorg ni seme.. Move on la weh ko pun dah tunjuk ko berjaya..

  12. unknown says:

    peng”extend” masjid

  13. Mangkuk says:

    Upload lah! Ckp melayu je lah

  14. Matasakit says:

    Amboiii sakit mata tengok! Kuat sangat effect gmbo bdua tu.

  15. Anonymous says:

    Aku pnh jumpa Anak2 ude dgn izreen ni dekat luar.. Nmpk manja betul bdk2 tu dgn izreen, budak2 ni tak pandai menipu kalau suka tu suka betul kalau tak suka mmg tak boleh nak paksa, yg aku pelik korang pulak yg gelabah mcm laki korang plak kena kebas haha mengata tu mengata juga jgn sampai terkena btg hidung sendiri lagi satu aku dah penah jumpa Dan tengok muka izreen Dan intan depan depan…. Izreen bg aku mmg cantik dia kat depan kecik jer kulit pun bersih Sgt ingat kan filter lebih kat ig.. Yg intan okay2 la tp taklah seperti di ig kalau tgk Depan2 heheheh

  16. Anonymous says:

    Tak payah nk hina Sgt org yg dibenci, tak perlu nk diagongkan Sgt org yg dianggap suci. Manusia tetap manusia. yg ditunjuk di ig tu cuma 1% jer dari life diaorg, bukan nk belah mana mana pihak, ntah yg korang benci Sgt izreen tu ada juga sisi baik dia, ntah yg korang agongkan Sgt intan tu, belakang kita tak tahu apa dia buat, kat ig semua org boleh acah2 chooiiii sgt

    • Anonymous says:

      satu rumah dengan mereka kah ha ha ha ha ha kau pun sama juga seperti mereka mengagung2 Izreen dan Ude…….. buang bini sebab lubang retis…cantik oleh kosmetik lebih baik yang natural punya……. hadaplah dapat bini pun macam bini pertama tak de job……….. berbulan madu ditaja sanding ditaja sampai ramai orang tak jadi tempah tempat nak buat majlis sebab perosak masjid dan penipu ada…

    • Matahati says:

      Ye lah… klu ade babi sondol bapak kau.. jgn lupe tau bermanja2 dgn.mak tiri kau.

  17. Fenomena bertukar Mumia says:

    Indah Halina dulunya Fenomena, sekarang Izreen Azminda dah jadi Mumia, terawet , sudah tidak berfungsi dalam dunia seni

Tinggalkan Komen Anda Di Sini