Written by Bella | November 21st, 2017

Lama juga Izreen Azminda tidak hangat dengan sebarang gosip percintaan, terbaru hati Izreen nampaknya sedang berbunga-bunga dan sering memuat naik foto dengan kapsyen romantis. Adakah hati Izreen sudah dimiliki?

Beberapa foto beliau bersama seorang jejaka juga turut dimuat naik ke akaun Instagramnya dan ia menguatkan lagi dakwaan beliau kini mempunyai teman istimewa meskipun wajah lelaki tersebut tidak kelihatan.

Menurut Miss K di portal Astro Gempak, khabarnya Izreen sedang menjalinkan hubungan dengan ahli muzik yang berstatus suami orang. Walaubagaimanapun, sejauh mana kebenaran berita tersebut tidaklah diketahui.

Harapnya nanti Izreen sudi berkongsi status terkini beliau kepada semua agar tidak timbul spekulasi liar.

Sumber Berita : Astro Gempak

64 responses to Izreen Azminda Bercinta Dengan Suami Orang?

  1. Aku says:

    Geng reta spender.. Mengata org dia yg lebih..

    35

    -11
    • minah latoya vazz mulot longkang says:

      Hurm. X baik judge orang. Maybe wife dia bagi restu ke?Kita x tau. Tapi kalau aku kan, aku x rela jadi madu org lain atau amik hak org lain. Lebih rela ak single atau jadi anak dara tua drpd rampas hak org

      1

      15
      • Martha Tilaa` says:

        kawan baik rita rudataik ni….apa nak heran. perangai 2×5.

        41

        0
        • Siti Kassem Selamat says:

          syabas…teruskan berskandal sambil2 beristikamah demi syurga firdausi yg korang idam2 kan itewww.

          24

          0
        • tudung jerung says:

          mukadimahnya: tudung tak salah. jangan pulak korang kecam tudung.
          okay…teruskan kecaman anda. 1, 2, 3 goooooo!!!

          13

          0
        • Mat Sahdo says:

          Laki mana yg rabun tu wei? Dia ni bukan cantik pun. Muka pekerja2 Pasar Borong Selayang lagi cun2. Minah2 Mynmar pun ada helok2 lagi.

          30

          0
        • Anonymous says:

          lama tak basah tilam tu. paham2 je lahhh….

          15

          1
        • Anonymous says:

          harap2 tok red atau salleh yaakob…. hiks.

          9

          0
        • Hawa says:

          Tahniah la. Wauuu..gelang sama pulak tu wey.. Mmm bebudak2 Snapchat sangat youolsss!

          23

          0
        • Pekerja Gomen says:

          Aritu beriya cakap tak hingin laki org…
          Lepas tu cuma nak yang kaya dan berduit sahaja..
          Ini??? dh le laki orang… Ahli Muzik??
          Padan muka ko…
          Pi jilat ludah kat longkang tu…

          5

          1
      • minah free hair says:

        baguslah lah tu kak. sesuai dgn imej tudung yg hanya sekadar topi menahan dari musim tengkujuh awak tu kan???

        15

        1
        • I Give Up says:

          agree, tudung bawal ke..kerapu ke..siakap ke……sama saja kt msia.
          kalau jenis terliur dan kemarok laki orang. tu..memang tak boleh buat apa2.

          16

          1
        • Kak Ta says:

          penyakit. buat malu je hang ni….pelahap laki org.
          eeee…choy.

          6

          0
      • Pak Jang Kodi says:

        Gelojak hati janda…kahwinlah. halal. Tiada istilah rampas…suami bukan hak sesiapa hatta isteri. Suami x perlu taat pada isteri2 tetapi sebaliknya. Hanya isteri yg kurang agama sahaja rasa suami itu dia punya. Sedang isteri cuma hiasan dunia. Suami hak ibu dia…selamat Hari Bermadu peringkat Negeri kedah.anda mampu mengubahnya!

        3

        4
        • nana says:

          pak kodi kalo nk cari bini jgn cari yg pandai. elok cari yg bodoh2 tau. senang nk digula2kan. tak kisah la nk berlaki pon. tp dh JANDA pon tak belajar jd lebih baik. ddk la takuk tu dgn perangai lama. muhasabah diri la ckit. tuhan dh tarik nikmat, dh beri pengajaran pon tak berakal lg. ckp bekas laki teruk, die pon sama 2×5.

          2

          1
    • Anonymous says:

      biarlah dia. dari dulu nk cari batang je gosip dia ni. skrg dah jumpa. oh, siapalah lelaki malang tu? hihihiks.

      6

      1
    • Pontianak Meraung says:

      persoalannya…adakah rita spender memberi tunjuk ajar ku sifu..serta tips2 terkini?

      18

      0
  2. shasha says:

    kalau betul suami orang, Dah xde orang lain sangat ke..

    5

    0
  3. nok gebuzzz says:

    dia ni belakon xd masalah…ok,cuma gedik tu kurangkan sikit…memanjang gosip sibuk nak belaki jer…confirm jodoh tu ada baru la share…ni pos kat IG buat org ngata..

    12

    1
  4. Anonymous says:

    aku ingatkan ikan je ada nama ikan sebelah rupanya orang pun ada

    4

    0
  5. Anonymous says:

    Dah jadi Artis senior dan job berkurangan bior ler dia kawin. Duk diam diam kt rumah klu dapat yg loaded ler.

    2

    0
  6. Anonymous says:

    dlu taste market dgn shuib..smpai si sarah pon insecure..trus kuruskan badan meletop2 gitewww skg..ni dgn ahli muzik mane la gamaknye

    3

    1
  7. LOL says:

    inilah contoh wanita bertudung yg beristikomah. hihiiks

    10

    0
  8. Anonymous says:

    tudung tk salah…jgn kecam tudung…

    8

    0
  9. Anonymous says:

    baguslah
    ..tudung menjadi lesen utk jadi perampas. tahniah laaaa…

    4

    1
    • adriana says:

      Dia bertudung tu oklh kn tiada salahnya..cuma dia berkwn dgn suami org tu motifnya..tapi kalau dia ada dpt restu isteri lelaki tu kita pun x tau lh..sb dia berani tunjuk foto xkn si isteri x tau..biasanya xde lh kan isteri beri suami bermadu melainkn brhati Emas..

      P/s:Ingat pesan ayah sy..kau dilahirkn sebagai perempuan Islam , jadi
      bersedialh jika kamu kahwin peluang utk dimadukn itu ada jadi kamu kena sedia mental utk berlapang dada menerima qada dan qadar Allah..jagalh suamimu..hormatilh ia kerana syurga ada ditapak kaki suamimu..sb lelaki dibolehkn beristeri 4 serentak sekiranya mampu zahir & batin..fuyoo..hati sy sgt sedih sb x sanggup rasanya berkongsi kasih..semoga Allah mendengar hati sy..amin..

      2

      0
      • tak berkenan says:

        la ni pompuan tak segan segan cakap tak kisah laki orang macam nak pi announce semalaysia mai kat dia, tengah single la ni. ramai ja janda segak kahwin duda kahwin bujang. jodoh tu usaha dan pilihan. umur 40 pun tak sampai, la ni zaman internet tak malaysia indonesia arab united kingdom sume ada jantan. hat jantan pulak kahwin tak sat bercerai, tak sat dah ada pompuan lain sian kat anak noh. pompuan pulak dah menjanda bawa anak kulur kilir nak harap ada laki len bleh terima. ada ka pompuan waras dalam dunia ni bila menikah dalam hati sahaja aku nikah sebab nak jaga laki jadi jodoh orang len? makin ramai pompuan muda dah menjanda macam laki meninggal pulak, baik kahwin keluarga restu keluarga tak restu lagilah senang nak menjanda. kena pi buat silibus hargai sikit rumah tangga anak anak sanak saudara

        0

        0
  10. Anonymous says:

    Muda2an si ashraf muslim, saleh yakob, jaludin hasan, bade, azmie, andy plop, akil hayy, dan sekutu dgn mereka semua ini alim dan banyak duit

    2

    0
  11. Anonymous says:

    Tok Red???

    3

    0
  12. Epol says:

    akhirnya dapat juga batang yg diidamkan setelah lama mencari…..

    7

    0
  13. Bobo says:

    gigih naw. gelang pasar malam ko show off. ezurin kyra gelak je…

    8

    0
  14. Anonymous says:

    dia penah kasi statement kalau husband org pun she dont mind as long mampu.
    baca post tu dalam bn ni la jugak dulu..

    9

    0
  15. benar says:

    Geng oink oink… suka menyondol kebun orang… dasar pmpn tak tahu malu!

    8

    1
  16. Shuib says:

    Mesti laki hauk. Gelang pun mcm beli kt Central Market

    7

    0
  17. Kak Ton says:

    Buaya bertemu bangkai..menjadi la!!

    7

    0
  18. Anonymous says:

    Jaga laki memasing makcik bawang..suami kau tu msh ada 3 kuota lg kosong ..sibuk ckp org..last2 ank/adik sdri jadi Bini no.2…

    3

    1
  19. Anonymous says:

    Slut

    3

    0
  20. Lala says:

    Gataal sangat nak upload, hadap la kau caci maki orang. Duk diam2 tak boleh ke? Kene plk laki orang…memang berlori la kena hina dari kaum2 pompuan getihhg

    0

    1
  21. ikan says:

    cane pun tudung jugak kena. tak paham aku. menutup aurat tu kan wajib. tudung tu dah macam baju jugak utk wanita islam. wajib pakai untuk tutup aurat. dedah rambut dgn dedah tetek dua2 dosa tak tutup aurat. kan?

    0

    0
  22. Syarafina Musa says:

    ini mmg artis, tapi ada je acik kepam keje gomen pakai tudung bawal, baju kurung bunga2, hantar gambar bukan2 kat suami orang
    jgn terkejut, so berhati2 lah ye wanita di luar sana
    to perampas,jgn ingat lepas tu ko kahwin boleh jadi baik, nanti laki ko pulak kene kaco, karma is bitch!

    3

    0
  23. melati says:

    org yg kawin dgn laki org ni..( Pelacur lagi mulia) …hmmmmm

    0

    1
  24. theBULUS says:

    nasib laki aku bkn ahli muzik. selamat laki aku. :p

    0

    0
  25. kiah says:

    ni skit hari kena baling kuali la dgn bini org,mcm tak dak jantan bujang,tino garit

    0

    0
  26. Khadijah mengorat nabi yang berakhlak mulia beragama dan bujang jangan guna agama kalau kita niat nak kejar laki orang.baca sirah Nabi Muhammad yang membantu wanita balu, janda, tidak melahirkan dan agamanya akhlaknya terbaik. Islam sangat pentingkan keadilan habluminallah hambluminannas

    0

    0
  27. Eyeee says:

    dia ni kan dr hari tu duk keluar statement “tak kisah bercinta dgn suami org”

    http://beautifulnara.com/izreen-azminda-kahwin-lagi-jika-ada-jodoh-tak-nak-kata-tidak-pada-suami-orang/

    so itu kira hint la…meluat aku..ramai2 bujang, laki org jugk yg di hadap nya..

    1

    0

Leave a Comment

Optional