Written by Bella | April 18th, 2016

Menerusi akaun Instagram miliknya, Izreen Azminda telah memuat naik foto dimana beliau dikritik oleh salah seorang pengikutnya di Instagram yang mendakwa beliau seorang yang sombong dan suka untuk merendah-rendahkan peminatnya.

Bengang dengan komen yang dilemparkan kepada dirinya, Izreen memuat naik kapsyen menjelaskan perkara sebenar dan sekaligus menafikan beliau bersikap sebegitu.

Wow..cik..puan..puan sri..datin sri..datin paduka..or dato jgn cakap sebarangan taw..tak baik..saya rasa saya salah seorg anak seni dalam beribu2 yg ada dalam msia ni yg terpaling la susahnya nk tolak atau kata tak boleh kalo ada peminat nk ajak amik gambar ker..bertegur ker..mmg jarang jadi lah..apatah lagi nk kondem or marah peminat..rasanya kwn2..org2 tempat kerja..ataupun org luar yg kenal n penah jumpa saya ni..belum lagi saya dengar diaorg kata saya kerek.

kalo gila2 cakap byk tu dah mmg selalu dengar..kerek tu belum lagi…awak kena ingat eh..artis manusia jugak taw..bukan sejenis alien yg turun dari dunia lain nk senyum smpi telinga 24jam yg tak pasal2… Sesapa jer kalo jumpa tegur mcm biasa..saya okay shj..kadang2 boleh siap bersembang lagi kalo saya tak rushing..jd jgn nk timbulkan cerita yg mmg tk best langsung nk dibaca tengah hari panas ni…apa kata pi beli aiskrim ka..pi swimming ka..atau pi tdoq sj dari dok cari pasai tak pasai2 ni..

Tidak kami nafikan, ada juga artis yang bersikap diva dan tidak menghargai peminat juga. Namun ada antara mereka , kadang-kala  bukannya sombong atau tidak mahu bertegur sapa dengan peminat, tetapi mungkin mereka penat atau terkejar-kejar untuk melakukan kerja lain.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

15 responses to Izreen Azminda Bengang Dengan Komen Peminat Yang Dakwa Dirinya Sombong

  1. aku ok je says:

    dulu pernh jumpa jgk tp rsnya dia x kerek cuma mcm di paksa2 je nak senyum 2

    0

    0
    • minah jambu say NO to DRUG says:

      dia ni mungkin tk sombong tapi dia ni miang gatal mengenyam ! nyampah kalau minah jambu tengok dia berlakon yg macm pompan gatal tu..ape kate orang malaysia tu gedik ha gitu lah bunyi nye huh ! kalau jambu tkpe la jugak ! dh la bertudung bis acting macm gatal gatal !

      0

      0
    • Anonymous says:

      hang lak cuba kalo jumpa orang opis ka orang yg hang kenai nak renyehhhhhhh ja. tu yg org kenai, kalo hat tak kenai tetiba senyum kat hang pa rasa???? rasa nak lari kannnnn haa… kamon laaaa uolsssss menda kecik pon saja nak gebang2 like siriesliiiii duhhhhh

      0

      0
  2. melati says:

    Aper2 lah Izreen…yg penting jgn cakap berapi2 macam Uqasha Senrose , konon nk bertunang kat obersi lah , bukan org Malaysia lah…..tapi Dressing cam Dugung pakai Seluar……KIKI LALA saper lah dia pakai Uqasha Senrore ni …lihat lah PIC no 3 ..kisah Uqasha 16 April 2016…..seluar gelebeh saper lah dia pakai….hahahahahahahaahahahahahahahaaaaa…

    0

    0
  3. kakikukusut says:

    Memang sombong pun dia ni.member sendiri cakap masa gi butik kecantikan XXX dia suruh owner reservekan untuk dia sorang sbb tak suka peminat ramai2 kat situ. Takde privacy katanyaaa ??

    0

    0
  4. Lady L says:

    Cepat sangat melatahnya pun haih la perempuan.

    0

    0
  5. perasan! says:

    makin lama makin nyampah dgn perangai makcik ni, perasan ala2 diva & cepat sentap. blakon pun tak best mana, nmpk lbh byk gedik. diam2 sudah la makcik oi!

    0

    0
  6. lan says:

    yang paling penting.. ko nyanyi tak best kat Gempak superstar! harap air mata je..
    sekian.

    0

    0
  7. Anonymous says:

    STU JE AKU NK CKP PASAL DIA NI…MENJAK JADI JANDA GEDIKKKK BUKAN MAIN LGI…NYAMPAHHHH

    0

    0
  8. mamamuntahhijau says:

    KLU DH KWN ngn RITA..CMNILA JADINYA..NK SOUND ORANG JE KEJENYA..NYMPH TOL JANDA DESPERATE NI..

    0

    0
  9. cek mek molek says:

    petua kalu [email protected] dgn artis

    jangan tegur dan buatlah mereka mcm orang yg tak dikenali.
    itu jam baru dia tahu hargai peminat tambah2 apabila nk menjelang anugerah abp ke meletop ke.

    0

    0
    • tutu says:

      that’s what i always do! takkan tekinja-kinja dgn diorang, buat2 tak kenal. jangan jadi macam batak sgt. sekadar jeling2 sikit tu adalah, just nak tengok betol ke lawa sangat, kulit cantik macam dalam tv

      0

      0
    • Ellie Gomez says:

      tolong laaa korang semua… nak kata retis sombong ke berlagak ke sila kecam masa ada program dengan peminat dan mereke tak layan. kalo takat jumpa tepi jalan, shopping mall ke and dorang tak layan/senyum itu adalah normal. giler ke hape nak sengih2 cam kerang busuk nak2 dengan orang yang tak dikenali???? sebelum nak mengata2 kat retis, sila buat dulu camtu; sengihhhhh je kat orang yang tak dikenali. then only uolss can kecam retissss hokekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

      0

      0
  10. Lol says:

    Kalu pelakon gred A yg femes…tengok dan tenung.
    Kalu pelakon gred D..tengok pastu…kerut muka. Pasti dia paranoid sendiri…

    Cuba buat…

    0

    0
  11. Anonymous says:

    aiyoooo….dia ni mana sombong..
    tp dia mcm gelenyahhhh…miang kemain…
    bila bercakap pun kemain teruk lahai dgn muka muka mak aihhhh senget benget dibuatnya….
    mmg gaya mami jarummmm…..

    0

    0