Written by Bella | June 23rd, 2018

Walaupun dikecam gara-gara kontroversi dirinya berkahwin secara rahsia bersama pemuzik Ude Wahid yang ketika itu masih bergelar suami orang, pelakon Izreen Azminda nampaknya sudah ‘move on’ meskipun sesetengah masyarakat masih lagi melabel beliau sebagai perampas.

Selepas tiga tahun menyambut hari raya secara solo, Izreen akui Syawal kali ini paling indah dan bermakna dalam hidupnya dengan kehadiran suami tercinta. Tahun ini, Izreen kembali merasa keseronokkan membuat persiapan dan membeli-belah untuk Aidilfitri.

Syawal kali ini amat bermakna dalam hidup saya. Kebiasaannya, saya meraikan Aidilfitri bersama anak, Muhammad Adrian Umar secara sederhana memandangkan kami hanya berdua. Bagaimanapun, kehadiran Ude dalam hidup kami mengubah rutin kebiasaan saya. Jika dulu, tiada siapa menemani saya membeli-belah dan hanya seorang diri memikirkan pesiapan raya.

Izreen juga memberitahu anak-anak tirinya beraya besama ibu mereka, Intan Liana pada tahun ini seperti yang dijanjikan. Menurut Izreen, Ude sebenarnya sempat beraya dengan anak-anaknya, Arish dan Ariq.

Saya faham perasaan Ude, tentu ada sekelumit perasaan seidh, lebih-lebih lagi kali pertama meraikan Syawal berjauhan dengan anaknya. Namun, Ude tenang saja. Sebelum kami pulang ke kampung, Ude sudah membawa anak-anaknya beraya terlebih dulu.

Kenyataan Izreen sekaligus menafikan suaminya itu mengabaikan anak-anaknya bersama Intan Liana seperti yang didakwa oleh netizen.

Sumber Berita : Bipop Berita Harian

101 responses to Izreen Azminda Akui Syawal Kali Ini Lebih Indah, Dapat Raikan Bersama Suami Tercinta

  1. I HATE JERING PERAMPAS! says:

    ABG NARA…!!!! TOLONG STOP CERITA PASAL JERING NI.. SEBAB TU DIA MAKIN BERANI TUNJUK BAHAGIA SEDANGKAN HATI MELARA… SHE’S TOO MUCH… PLEASE.. TOLONG JAGALAH HATI ORANG YANG MENDERITA DI ATAS KEBAHAGIAN JERING BODOH NI…

    PLEASE NARA… KALAU TAK I VOTE YOUR BLOG TO BE CLOSE…

    I WARN YOU..!!!!!!!!

    162

    0
    • Minah membawang says:

      Btul tu..xpntg pn statement2 cmni..motif sje nk tnjuk die bhgia ke cane..bongok pnye jering

      26

      0
      • Bubble Pop says:

        Lg ko tunjuk gambor laki ko tu lg aku geram rase nak sental taik lalat tuh

        23

        0
        • Fizi says:

          Nara ini ko tak tahu ke pencuci taik. Netizen dan artis2 berak…dia cium pastu dia kutip suruh org tambah dosa sama. Tu la mamat Kelantan negeri Serambi Mekah konon2nya lah kan? :(((

          7

          0
        • Anonymous says:

          Jelos ke sis? Parah dah ko ni.. meroyan tak ingat tuhan. Yahudi?!!!

          0

          15
        • Abg Nara says:

          mengumpat, memaki dan mencaci adalah ajaran islam.
          jom sama2 jadi ahli neraka hahaha..tahniah!

          -1

          11
      • Izreen says:

        Ramai dlm ni dah sakit otak.. netizen yng sebenarnya gagal move on. Kezian nyerr..

        2

        11
        • Abg Nara says:

          kau senyap… maki hamun ciri2 org yg bertakwa digalakkan dlm islam. ko dah knp sis?

          kitab apa ko baca tu? mengumpat.. jln pintas ke syurga!!

          0

          7
        • Anonymous says:

          blog ni utk org yg nk tambah dosa. jom pindah blog lain.. mcm sial dah hancusss blog ni!

          2

          0
    • Anonymous says:

      Eh diamlah bitch.Elok kita ramai2 sumbat mulut jering ni ngan taik.Annoying gila.Menyalak tak habis2 nak menyakitkan hati.Aku terajang kang!

      12

      0
    • Ina says:

      Tengok muka dia yang jelir lidah tu pun tau sengaja nak provoke Intan guna anak dia.Obvious sangatlah tak payah nak cakap bersangka baik.Kepala hotak!Muka kau ni kan sundal memang patut kena terajang 100 kali!

      25

      0
      • Zul says:

        Ko plak yg terover emo. Lawak la.. batu api sama mcm blogger Nara ni. Baik ko tukar agama jer sis.

        2

        7
        • Abg Nara says:

          Dajjal suka pada pengomen2 yg berani. Teruskan mengumpat. Jadi lah pengikut aku yg setia. Tak suka dosa.. sila keluar baca Quran. Kami nak tambah saham neraka. Neraka itu indah!

          0

          4
        • Anonymous says:

          GIGiH JERING TAIK MENJAWAB KOMEN KOMEN YANG MENGUTUK DIA HAHA

          8

          0
        • Oo says:

          Dajjal LG suka pempuan perampas aku ease.. Hancurkan rumah tangga org. Lagi lagi pempuan yg aniaya kaum sejenis die.. Smpi kene cerai.. Pastu pakat sebar ajak org benci plop Bekas madu die

          3

          0
      • Anonymous says:

        bagusnya. ude dan izreen dapat pahala ko dan nara kumpul dosa. bangang rupernya korang ni ye?

        0

        8
        • i hate PERAMPAS says:

          poen ko la wei.
          kau buat syawal ko bermakna dengan derita kan syawal orang lain.
          mmg patut pun anak2 intan beraya dengan dia, bapak dia pun tak kecoh ko plk jering yang kecoh.
          menyampah plk aku baca statement ko.
          serius la laki ko tu sedih anak2 tak beraya bersama??
          \aku tengok happy je dia,siap berangkat ko bagai.
          ko ni memang queen control kan??aku rasa laki ko tu dah kena ubat guna2 la.
          selalunya aku rasa tahun pertama beraya mesti rumah laki, tapi ko??
          dah la jering, meluat aku tengok muka ko.
          macam WITCH!

          8

          0
    • Anonymous says:

      Nara ni mesti sedara jering..

      2

      0
    • Benci_perempas says:

      setuju! kot ye nak dapat rating tinggi pon, tolong la stop kisah wanita ni! kalau ade lg kisah wanita ini, sampai mati tak bukak dah blog nih!

      0

      0
  2. I HATE JERING PERAMPAS! says:

    ABG NARA…!!!! TOLONG STOP CERITA PASAL JERING NI.. SEBAB TU DIA MAKIN BERANI TUNJUK BAHAGIA SEDANGKAN HATI MELARA… SHE’S TOO MUCH… PLEASE.. TOLONG JAGALAH HATI ORANG YANG MENDERITA DI ATAS KEBAHAGIAN JERING BODOH NI…

    PLEASE NARA… KALAU TAK I VOTE YOUR BLOG TO BE CLOSE…

    I WARN YOU..!!!!!!!! jangan NARA jadi pendosa kerana terus jadi batu api!

    24

    0
  3. I HATE JERING PERAMPAS! says:

    terdesak tunjuk bahagia.. tak sedar diri
    lagi blog2 tulis pasal dia lagi dia MENGGEDIK..
    DASAR PERAMPAS…
    jering busukkkk>>> jering dan kuda
    ko tunggu balasan ALLAH..

    20

    0
  4. Anonymous says:

    Xde cita lain ke bosan sudah2 la abg nara

    4

    0
  5. Anonymous says:

    Kalau dh nama parampas sampai mati hidup ko tak tenang..tak payah nak buat2 cerita ko baik dgn ank tiri ko..ko la perempuan iblis..sori la bulan nak buat cerita aku antara org rapat dgn intan..
    Sundal ne tak pernah nak suruh ude luang masa dgn ank intan..dgn ank sundal ne baru boleh…tak apa masih awak utk kau terima balasan…

    12

    1
    • K says:

      Tp stu hari nanti ank intan da besar..n die tau cter sbnr pal mak Tiri die ni buat ape kat mak die..n buang je mak Tiri die nindari hdup korg..SBB mak Tiri busuk hati korg ninx penah mntk maaf ngn mak ko

      3

      0
      • Abg Nara says:

        Memaki hamun amalan mulia. Jom maki lagi.. semoga neraka penuh seperti followers Beautifulnara. Terima kasih..

        1

        2
    • Wahid says:

      Followers Nara byk yng dah mental. Aduhh..kesiannya saya!

      2

      0
  6. Anonymous says:

    Izren tak malu…izreeñ perempuan sundal..izreen pelacur ..izreen bavi….izreen puki gatal izreen pegi mati izreen BABI SONDOL ..PELACUR¡!!!!!!!!!!!!! NARA OIII SURUH IZREEN BACA NE…KALAU AKU JUMPA IZREEN SUATU HARI NANTI AKU MAU LUDAH MUKA IZREEN PEREMPUAN SUNDAL …NARA SURUH IZREEN BACA YA!!!!! SEUMUR HIDUP AKU TETAP BOIKOT KO IZREEN!!!!

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Izreen Kojol Aznam dan Ude Pengecut Dayus…. buatlah anak cepat2 puas hati jaga anak sendiri… jangan ajar budak2 ambil gambar kurang ajar macam tu jelir lidah… nanti ajar je anak kamu nanti… anak tu masih kecil tidak mengerti apa2 perbuatan tu kurang ajar nanti Ude Dayus mengelupur Intan tak tau jaga anak…. semoga anak dapat nasib macam Intan ditinggal laki atau bini sebab orang lain yang lebih kaya…

    6

    1
  8. viro says:

    harap2 dia accident time beraya ni..

    2

    5
  9. Anonymous says:

    bestnya Izreen ajar anak kecil jelir lidah… tentu ude bangga nanti ada anak nanti ajar anak mcm mana kurang ajar ya supaya menang rebut bapa orang…. mulut mesti becok supaya menang …. dia dan lakinya takut jumpa intan sebab nanti kena soal bila bertemu dan bercinta sebab boleh jadi modal dakwah di mahkamah kan Ude….. nanti kita tunggu nasib seperti fasha ye, norlyn Aziz turun naik mahkamah….. sebab habis duit pelihara jantan lintah darat…

    Izreen suntik hormon lah supaya air susu keluar, jagalah anak Intan siang malam… sebab intan sibok cari duit… offer sana sini…. kau dan ude orang sdh boikot… tengok tv kalau kamu ada terus tukar rancangan….

    intan jangan susah hati tengok dua ekor ini (izreen panggil netizen ekor jadi ikut je care dia panggil) kau hilang ude dayus pengecut dapat kerang retis hinggga telurnya habis digoreng salut roti…. berjuta orang mendoakan mu supaya murah rezeki dan bahagia, kau ada keluarga yang menyokong mu ada ayah yang menerima mu….

    0

    0
  10. Lyla says:

    So innoying betina ni…werkkkkkk

    6

    0
  11. Anonymous says:

    Lama2 betul2 sial hidup 2 ekor ni lebih 44 org sumpah mereka

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Dahla nara.kitaorang x mau dengaq ke tengok muka dua ekoq nie dah.dah boikot.ko nara nak upkan dia balik ker???…

    5

    0
  13. Nursajadah says:

    Happy ending

    1

    4
  14. HOMEWRECKER WOMAN AGAIN!! PLEASE STOP UPDATE ABOUT BITCH WOMAN NAMED IZREEN MINDLESS!! BETTER UPDATE ABOUT MEGA MAN GAME THAN UPDATE ABOUT THIS BITCH WOMAN!!

    3

    0
  15. Ketum says:

    Ya allah nape lah si jering ni ada dalam blog si nara ni.kau ni nara sonok ke promote perampas macam ni..macam tak de hati perut..

    1

    0
  16. Anonymous says:

    Nak tunjuk ude x sedih anak nya tiada dgn dia masa hariraya. Ude terlalu gembira tidak perlu dukung anak sebab ada dia di dukung… lepas tu boleh mengawan buat anak ramai2 perangai mcm mereka meruntuhkan masjid dgn senang…. kan ude x de telur… jadi bapok sdh tunduk dgn bini… hari2 jilat p… izreen.. makan benda kotor

    3

    0
  17. Ubah Takdir dengan Doa says:

    Jering private instagram pun ada motif. Dia nak orang makin banyak follow. Tak seorang rakan artis pun yang dia follow. Jering nak hidup normal. Jadilah orang biasa. Tak perlu jadi public figure. Jering boleh hidup macam biasa denga tenang dan aman. Lebih baik tutup je semua media sosial je tak perlu jadi public figure lagi.

    0

    0
  18. pakyu!!! says:

    mesti la raya kau lebih indah & bermakna sebab kau dah berjaya dapat laki & kau tak kisah pun dia tu laki orang..kau pun tak kisah wanita lain yang bersedih di hari raya asalkan kau puas…OMG!! aku tak pernah peduli pun artis lain yang jadi madu sebelum ni..tapi bila si kering ni buat macam ni aku jadi benci sangat…up gambar bahagia macam orang takde hati perut…extend masjid konon..meruntuhkan masjid lagi ada…betina garik!!!!

    7

    0
    • nak komen sebab nyampah says:

      extend masjid samgat kurang ajar! patot ko diammmmm jela jerinnnn. sapa tak marah kalau suami kahwin lain senyap2…

      1

      0
  19. anak nogori says:

    Kau bahagia tp kau buat org lain derita.. sebenarnya kau ni izreen dah mula tercabar dgn ke popular an intan lepas apa yg terjadi kat dia. Kau Ude, air mata intan mengalir kenangkan apa yg kau buat kat dia. Both engkorang ni.. aku taulah apa nak kategorikan sbg apa.. anak tiri kau bg salam tgn kau, cium tgn kau di pagi raya. Tp anak kau? Allah..
    Utk Nara.. plz lah Nara. Jgn lah siarkan artis yg nak mamppppp ni lg. Jagalah hati pihak intan pulak.
    Allah… Utk Intan… Akak rasa berbaloi tau Intan jd ibu tunggal, buatnya intan masih bersamanude dayus pengecut telur kecut ni, mesti dia lebihkan si pompuan tu ha… Adoiii

    4

    0
  20. anak nogori says:

    Lawalah sangat muka kau vuat gambar lidah terjelir tu izreen.. oh lupa muka kau mmg dh semula jd hodoh!!!! Kau buat lidah mcm tu lg double triple hodoh. Pi mammmpppp kau

    6

    0
  21. Rita says:

    Kesian.. ramai yg histeria sakit jiwa gagal move on! Korang ni semua jenis makan taikkkk!!!

    2

    4
  22. Ude says:

    Izreen berjaya membuat pembaca2 Nara sakit otak tahap Tg Rambutan. Lucu gile.

    5

    0
  23. Nara.. Ketua Bawang Anda says:

    Merangkak la korang nanti di Mashyar cari Ude dan Izreen. Teruskan memaki hamun. Kita sama2 berbuat dosa dan membuang masa!

    2

    5
  24. Abg Naraka says:

    Jom ramai2 tempah tiket ke neraka. Jgn jadi baik..jadilah bodoh mcm saya! Kah x3

    -1

    2
    • salamdrseberang says:

      aku paham ko nak menganjing. tp ko hati2 sket bab2 sensitip syorga/neraka nih. kata2 tu doa, babe. kang diaminkan 40 org tetiba makbul ler pulak menyesal ko sok x berlagu.

      #peacenowar
      #xoxo

      7

      0
  25. Abg Nara says:

    Yaaa teruskan lah memaki dan mengutok. Tingkatkan dosa..buanglah pahala. Hidup pasti ceria..seperti syaiton yg bebas berterbangan.

    0

    4
  26. Anonymous says:

    Blog ni dah jdi tempat lepak utk org sakit jiwa.

    1

    1
  27. eris says:

    hnya ude sorg yg tau n kenal bagimana prgai bekas isteri,,hnya dia sorg yg tau apa punca dia berani menceraikannya..berhenti cri kesalahn org lain, renungla dosa sdri..mgkin hri ni or msa lalu pna sakiti org lain,,dlm hal ni ude,liyana,izreen ketiga2 salah..

    0

    18
  28. eris says:

    hnya ude sorg yg tau n kenal bagimana prgai bekas isteri,,hnya dia yg tau apa punca dia berani menceraikannya..berhenti cri kesalahn org lain, renungla dosa sdri..mgkin hri ni or msa lalu pna sakiti org lain,,dlm hal ni ude,liyana,izreen ketiga2 salahhnya ude sorg yg tau n kenal bagimana prgai bekas isteri,,hnya dia yg tau apa punca dia berani menceraikannya..berhenti cri kesalahn org lain, renungla dosa sdri..mgkin hri ni or msa lalu pna sakiti org lain,,dlm hal ni ude,liyana,izreen ketiga2 salah..

    0

    13
    • momy lagi says:

      apapun lelaki kena la bijak dan berlaku adil walau macam mana situasi bekas isteri….dah nampak ude pilih nafsu kan…kalau ude bijak dan adil dia mesti mampu membahagiakan intan dan anak2, rela berkorban utk intan dan anak2 dengan meninggalkan si jerin ni…ni lari dari masalah la ni..senang cakap dah xsuka blah campak

      biasanya kalau pasangan belum bernikah ni dah terlanjur dorg ni tak sanggup berpisah melainkan lelaki mmg xsuka cuma nak pakai je tp kalau lelaki dah kawin terlanjur dgn anak dara atau janda atau bunu org biasanya akan tinggalkan isteri yg sedia ada kononnya alasan nak bertanggungjawab….wallahualam ni yg byk terjadi kan

      2

      0
  29. Anti Perampas says:

    Time may fly but once a homewrecker and will always be a homewrecker! Perampas tetap perampas lah! Berapakah % orang Perampas boleh berhidup bahagia aman tenang selepas mereka runtuhkan rumahtangga wanita lain?????? Apa citer dengan Hamis Sambal tu? Waheeda tu dah ada zuriat dengan ustaz rock tu ke??? Lelaki yang baik akan sentiasa bijak bawa diri jaga isteri dan anak-anak.

    4

    1
    • momy says:

      contohilah asraf muslim walaupun asalnya goyah skit tapi dia bijak menyatukan dan tidak berdendam

      bukan bermaksa saya sokong poligami tapi lelaki bijak mampu berlaku adil kan kan kan dan menjaga hati banyak pihak

      0

      1
    • momy says:

      contohilah asraf muslim walaupun asalnya goyah skit tapi dia bijak menyatukan dan tidak berdendam

      bukan bermaksa saya sokong poligami tapi lelaki bijak mampu berlaku adil kan kan kan dan menjaga hati banyak pihak

      0

      0
  30. Afikah W. says:

    I ingat izreen dengan director tu.. (pun laki orang) tau2 dgn pemuzik ni. Tp taubat nasuha jgn lupa Cik izreen oi.saje ingatkan sesama Islam. Hopefully u tk curang dgn Ude, and stop check-in hotel dgn laki org tu. paling last akak check dkt sistem registration hotel, izreen check-in August 2017 tp bukan dgn Ude. Ingat Tuhan, Jangan terlalu ikutkan nafsu. Ni ade suami, hrp2 jgn nakal2 lagi. Jadi perempuan takmo murah2. Jaga maruah.

    12

    0
  31. jeman says:

    eh their face same lah ! hahaa

    2

    0
  32. Tomi says:

    Suami isteri ni boleh dikategorikan sebagai manusia kejam..yg perempuan rampas suami dan ayah org. Yg lelaki ceraikan isteri pertama sbb tak dpt belaku adil dgn kata tak mampu zahir dan batin tp nak beristeri 2.

    6

    0
  33. Sabar says:

    Bahagia atas penderitaan orang lain…Allah..

    1

    0
  34. Anonymous says:

    Tengok.melodi …. tiba2 keluar muka dia terus tukar canel… celaka betul kenapa ada dia…

    0

    0
  35. Anonymous says:

    benci aku jelir2 lidah gitu. bkn elok pon.

    2

    0
  36. kak beyonce says:

    dah padan2 jenglot dua ekor ni pose mcm tu…raya sakan jenglot betina tahun ni dpt cantas laki org…

    2

    0
  37. Herina says:

    marilah kita bergosip secara berhemah.
    Biarlah mereka dengan hidup masing masing .kita tidak perlulah memburukan keadaaan kerana kita tidak tahu apa sebenarnya yang terjadi dalam rumahtangga mereka.

    0

    4
  38. momy says:

    aku tak rasa izreen ni ikhlas dengan anak2 ude…plastik! ko tahu tu anak2 bekas isteri suami ko…kesian la aku tengok…ko ajar budak kecik amik gambor jelir2 lidah nak tunjuk kat sapa? tak comel lgss la izreen ko jelir2 lidah…aku paling kesian kat anak2 kecik tu….bukan darah daging ko so jangan berlakon baik sangat boleh tak? aku menyampah

    2

    0
  39. momy lagi says:

    ko ckp bahagia syawal thn ni bersama suami…
    tapi org lain bercerai sebab ko…syawal dia bahagia tanpa suami…
    hmmm otak senget la ko dengan ude baik diam n berambus dari dunia seni malaysia.

    Assalamualaikum! bukan mengumpat jeles mengata tapi pesanan dari hati sebagai manusia…nak move on pun tak sanggup dah.naik menyampah dengan statement mental ko izreen..dulu aku minta ko,lakonan ko…skrg aku sanggup tukar channel tgk berita tamil.

    2

    0
  40. kunang kunang pencen says:

    Wajah izreen memiliki kejantananya yg luar biasa, manakala ude memiliki keayuannya yang tersendiri. sekian komen berhemah saya.

    (tgk muke dua ekor ni rase nk tumbuk laju laju je)

    ehemmm -_-

    4

    0
  41. Abg nara says:

    laki bini buruk

    1

    0
  42. Anonymous says:

    Ashraf pun minta puji yg manyatu kan nya Dayana… sebab hatinya sangat tabah dan sabar… biar pun di hina asraf dan sakinah serta penyokonh2 mereka.. bukan sebab ashraf pleaselah

    0

    0
  43. Junaidi Syarif says:

    TWICE A BITCH, ALWAYS A BITCH

    0

    0

Leave a Comment

Optional