Izara Aishah Tidak Sebelahi Mana-Mana Pihak Dalam Isu Anzalna Dan Neelofa

Hiburan

Izara Aishah Tidak Sebelahi Mana-Mana Pihak Dalam Isu Anzalna Dan Neelofa

Izara Aishah pastinya sangat sedih melihat rakan-rakannya iaitu Anzalna dan Neelofa bergaduh sesama sendiri semenjak dua menjak ini. Kalau Abang Nara jadi Izara pun, pasti Abang Nara turut bersedih. Sebagai rakan sejak di pertandingan Dewi Remaja lagi, pastinya Izara mahukan semua kawan-kawanya mesra selalu. Yang pastinya, Izara menyatakan yang dia tidak menyebelahi mana-mana pihak di dalam isu ini.

izara

Advertisement

Kata Izara kepada wartawan Mstar Online.

Sejujurnya saya tidak faham apa yang menggangu mereka sehingga berlaku perbalahan ini. Kedua-duanya sudah mengecap populariti dan berada dalam kedudukan tersendiri. Sebagai kawan saya berharap mereka berfikir panjang sebelum mengatakan sesuatu dan fikir tentang masa depan. Mereka adalah kawan saya dan tidak pernah menyebelahi mana-mana pihak dan saya lebih senang buat hal sendiri. Namun saya berharap mereka dapat berbaik-baik kerana masing-masing sudah besar dan mempunyai nama dalam industri.

Ada betulnya juga kata-kata Izara ini. Neelofa dan Anzalna dua-dua pun dah popular dan dah ada nama dalam industri hiburan. Tak guna gaduh-gaduh kerana hanya menjatuhkan reputasi diri masing-masing. Semoga Neelofa dan Anzalna dapat menyelesaikan perkara ini dengan baik dan tidak perlu membawanya ke muka pengadilan.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

93 Comments

  1. beautiful me

    June 14, 2012 at 1:11 pm

    Susahnya jadi orang cantik ye..makin nak cantik, nak sexy, nak popular makin banyak la bala yang datang..yang si izara ni, tak yah la kot nak komen2 sangat..nanti kau yang kena bahan dik..duduk diam2 sudah..bukan aku tak tahu yang kau pun dah kena bahan dengan fan sendiri dekat twitter and fb..fan sendiri pun tak boleh handle, kau nak kena bahan dengan fan artis lain..

  2. melah saponan pondan keji

    June 14, 2012 at 1:08 pm

    korang ni amende lerr bising bising pasal minah xmembangun tiga hekor tuuu..too izara i love you bebeyh.jgn kecoh kecoh pasal demnollssss yg xsekolah tu howkeyh.makk syg kau.ahakss.adios

    • neelofa hebat budak pandai

      June 14, 2012 at 1:30 pm

      amboi kak melah pondan. suka hati kau je cakap diorang x sekolah? neelofa pandai okay. belakon pun masih study lagi. izara tu yg tak habis skolah lagi. siap defer study nak jadi pelakon. kejar glamer sangat.

  3. adeakukesah

    June 14, 2012 at 12:51 pm

    ko xyh nk komen sgt psl hal org la izara oii..ko pon bknnye perfect sgt! sblm nasihatkn org tgk diri tu dulu btul ke x? cakap xserupa bikin..ko pon kondem org kt fb ngn twitter..2X5 je ko ngn N&T tuh

  4. kak zay

    June 14, 2012 at 11:59 am

    bagus nasihat izara tu. tapi dia pun dua kali lima jugak.

  5. kipas izara aishah

    June 14, 2012 at 11:38 am

    tapi pelik kan izara nie xnak ade fan club..sume artis ade fan club kot..sombong ke dia nie?

    • anzalna si cantek

      June 14, 2012 at 12:10 pm

      mmgla xde fanclub. tapi ada kelab supporters yg kuat mengendeng.

    • kipas izara aishah

      June 14, 2012 at 12:55 pm

      sume artis ade official fan club masing2..pelik bila tau izara nie xde..kelab supporters dia dah official ke? xpayah nak sombong sgt la..penting kot ade fan club..membantu dia jugak..ye tak..

Loading...