Written by Bella | December 13th, 2017

Pelakon jelita Izara Aishah menjadi selebriti yang paling banyak dicara menerusi Google sepanjang tahun 2017.  Nampaknya Izara tidak perlu bimbang jika tidak aktif di media sosial kerana beliau sudah tersenarai paling popular di Google. Tidak dinafikan berita tentang pertunangan serta pernikahan beliau bersama Adib Khalid menambahkan lagi bilangan carian yang dilakukan oleh orang ramai.

Tempat kedua pula diungguli oleh pelakon Wonder Woman, Gal Gadot sementara pelakon baru Hannah Delisha berada di tempat ketiga. Turut tidak ketinggalan dalam senarai tersebut ialah Afifah Nasir,  Alicia Amin serta Fathia Latiff yang hangat dengan kontroversi masing-masing.


Khas buat pembaca BeautifulNara berikut kami sertakan juga senarai penuh drama tempatan yang popular pada tahun 2017 dengan membaca entri ini sepenuhnya :-

Siri Drama Tempatan Trending Google 2017

  • Hero Seorang Cinderella
  • Titian Cinta
  • Suamiku Paling Sweet
  • Andainya Takdir
  • Mencintaimu Mr Photographer
  • Biar Aku Jadi Penunggu
  • Isteri Tuan Ihsan
  • Duda Pujaan Dara
  • Sayang Papa Saya Tak
  • Pinggan Tak Retak Nasi Tak Dingin

29 responses to Izara Aishah Selebriti Paling Banyak Dicari Di Google Sepanjang Tahun 2017

  1. Khan says:

    tak tau lah…nak cari izara ke nak cari dada sebenarnya…hehe…

    16

    0
    • Anonymous says:

      ingatkan ..lopak.
      oh lupa..lopak masih xde org nak…

      5

      0
    • Lopok says:

      Org nak tengok tetek dia ja.
      Kalo ikutkan artis lain pun kawen gak bukan dia sorg.
      So org nk tgok side boobs dia ja.
      Lopak not in the list.
      Sapa tah cakap drama HSC xlaku, rating x tinggi tp mcmna boleh bnyk org cari pulak? Nampak sangat peminat shmp yg dengki

      10

      0
    • Anonymous says:

      Kalau aku tkyah carilah..bukan bwk paedah pun..

      1

      0
  2. Anonymous says:

    No. 4 – 6 tu sebab kontroversi ciptaan sendiri je :p

    4. Pipah – Ngendeng Alip
    5. Alica – Almost Nakeddddd
    6. Patiya – Mulut Laser
    7. Ijreen – Extend Ude LOL

    7

    0
    • Mat Ronggeng says:

      Nak famous kat Google senang je…
      1) Artis tu kena tunjuk tetek atau bogel. (Izara, Fathia & Alicia)
      2) Artis miang yang buat scandal dengan suami orang (Afifah & Izreen).

      Mereka mereka yang kecundang dalam carian Google:
      1) Cik Ta yang usung handbag, bulu mata pelesu, carpet bulu bulu kat bahu, Man Kajang dan photographer ke overseas bagai.
      2) Tetek juling Tasha Shila pun orang tak hinggin nak Google.
      3) Joy Repah and her Physco family….

      16

      0
    • Anonymous says:

      Fartjura-Menahan rindu keJamban

      2

      5
  3. bie says:

    satu pon drama yg disenarai aku x pernah tgk..aku lagi rela marathon naruto dr eps 1 smpai habis

    16

    0
    • Anonymous says:

      Tengok Frozen 80x pun ok lagi kot…dari layan drama mak cik bawang kisah kemaruk celah kangkang.

      9

      0
  4. Anonymous says:

    dalam list drama tu, cerita pinggan tak retak aku tak hingin tu je terpaksa tengok, sebab tengah berpantang rumah mak..hahaha

    2

    0
  5. Anonymous says:

    Izarah memang cantik …aura sweet …but can see she is not fake …

    Bukan macam lopak muslimah songsang tu .all Fake….

    9

    2
  6. RED HEAD says:

    Dan tiada nama Fazura Lofa dan Fattah!! hahahaha Izara ecah yang dapat teratas .. I’m gonna laugh hard here .. hahaha

    6

    1
    • lolipop says:

      isu bju tu.. aku pun x pnah search izara ni….
      sabit pakat dok share kt FB…
      org cari pun sbb nk tgk aib dia…

      3

      1
  7. izaroy says:

    nk usha bontot & tetek.. mmg meriah la org toceng nk bangga ke?

    3

    1
  8. katanya says:

    aik mana drama SURI HATI MR PILOT??? bkn katanya meletop fenomenon sgt kahhh?

    2

    3
    • Anonymous says:

      tu 2016 la weh…drama lofa thn ni red velvet..ni kan trending 2017…adoi ai

      0

      2
      • Anonymous says:

        dah kluar ke trending 2017..jmpa yg 2016 je ..yg pasti mmg xde nama lofa dgn fattah dlm tu

        Trending
        Malay Dramas (Drama Melayu)
        1Suri Hati Mr Pilot
        27 Hari Mencintaiku
        3Dia Semanis Honey
        4Tundukkan Playboy Itu
        5Cinta Si Wedding Planner

        Trending
        Local Celebs (Selebriti Tempatan)
        1Atikah Suhaime
        2Aiman Tino
        3Syatilla Melvin
        4Goh Liu Ying
        5Mira Filzah

        1

        0
      • Anonymous says:

        Tak rasa pun nak tengok bila lopak berlakon ….

        5

        0
  9. hahaha says:

    Ye ke ni? Siapa la yg gigih gugel tuu??

    0

    0
  10. aih says:

    ahhahaha.. the power of women punya breast… terus dapat carian yang tertinggi..

    6

    0
  11. Anonymous says:

    Yg kebanyakan di cari dlm google sbb skandal dan isu2 seksi bkn sebab isu isu2 yg cemerlang dlm industri.

    Namun tahniah pd Fazura dan Fattah kerana HSC menjadi drama paling trending sepanjang 2017.

    Drama Red Velvet lakonan Neelofa bkn trending dan tidak popular…terbukti yg Neelofa bukanlah celebriti popular.

    12

    0
    • Haru says:

      Tahniah juga kat Zul Arriffin ….sbb terlalu handsome …..errr juga kerana Titian cinta n Tombirou . juga Kat Fawa tahniah …

      Tak sempat tengok HSC….anyway tahniah Fattah n Zura …ignore aje la apa apa org nak kata ..janji both of you bahagia ..

      4

      1
  12. Anonymous says:

    saya suka tengok hsc lakonan fazura mantap-well done fatta and fazura.

    3

    1
  13. Anonymous says:

    gandingan suami -isteri in hsc-hope dis drama wil be reward as best drama in 2017-fazura -fatta ,thumbs up.

    3

    0
  14. anak nogori says:

    aku google sebab
    1. nak tgok baju nmpk nenen
    2. nak tgok lace nikah dio tu
    tu je

    2

    0
  15. oer says:

    tajuk drama melayu kenapa macam bangang sangat. ni salah satu sebab aku tak tengok drama melayu. tajuk macam jilake

    2

    2
  16. Neena says:

    Artists shd keep low, and not searching for cheap publicity. Tengok Dato’ Rosyam, CTDK, still orang masih mencari mereka dan tertunggu tunggu kisah baru.
    Tapi sekarang, malangnya artists yang x aktif di media sosial, tak popular – bakat dah tak sepenting dulu. Enough of fake and cheap stories…show your talent instead. Handle and manage your fans. Don’t create unnecessary havoc – ended fans yang gaduh, pihak lain dipersalahkan. Exclusivity doesn’t come cheap.

    0

    0
  17. Abamtah says:

    Saya goggle SBB nakntgk video tayang tek

    0

    0