October 16th, 2012

Sememangnya tahun 2012 merupakan tahun Izara Aishah meniti populariti. Kalau dulu kurang dikenali, kini nama si cantik manis ini meniti di bibir setiap peminat hiburan Malaysia. Ceria, menawan, sopan-santun dan paling penting, pandai menari tango (gurau je yang nie). Hehehe.

izara cosmopolitan

Apa pun Izara nampak awesome sangat menghiasi muka depan majalah Cosmopolitan yang terbaru. Memang sesuai warna ungu dengan Izara. Jangan lupa dapatkan majalah Cosmopolitan yang terbaru di kedai buku berhampiran anda untuk mengetahui perkembangan terkini Izara.

izara cosmopolitanP.S: Penghantaran percuma untuk jubah hitam ekslusif daripada Gudang.MY. Pasti anda akan kelihatan lebih cantik, menarik kau memang da bom. Ceriakan Hari Raya Haji anda dengan jubah hitam ini. Klik sini untuk membeli.


109 responses to “Izara Aishah Nampak Ungu Hiasi Muka Depan Majalah Cosmopolitan”

  1. dyna says:

    nara gatai n gile seks!!!!!!!!!!!!!

  2. Anonymous says:

    alahaiiiiii….. dah la tunjuk segale bnde yg TAK PATOT ditunjuk….
    saye sebagai wanita MUSLIM, saye mengaku saye bukan lah baik or alim sgt…tapi ape yg artis ni pakai memalukan kami kaum perempuan kerana lelaki2 yg tgok gmbr ni pasti akan membayangkan perkara2 yg xsepatotnye yg dlm mase yg same bukn hanye mnjatohkan maruah artis di atas tetapi maruah kami juga orang perempuan.. – hanya memberi pendapat-
    -hanya ALLAH yg berhak menghukum dan mengadili-

  3. didigaga says:

    mengutuk sesedap mulut macamlah izara tu tak mungkin insaf..
    dah banyak aku tengok orang yang duk komen buruk buruk pasal orang lain kemudian kita dapat tau dia buat benda yang lagi teruk..
    but then aku tetap rasa siapalah kita nak judge orang walaupun dah jadi macam tu sekali..
    sedih..

  4. komen suke2 says:

    abg nara pun galok semacam..cari yg sexy2 je..ntah pape..

  5. tetek izara comel... says:

    lain kali pilih la baju warna koko… senang la skit nak membayangkannya! ‘___’

Loading...