Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Izara Aishah Mohon Budaya Tersinggung Lihat Non-Muslim Dan Wanita Uzur Makan Secara Terbuka Dihentikan

izara aisyah

Pada bulan Ramadan ini, isu hangat yang seringkali dilihat ialah mengenai masyarakat bukan Islam atau wanita yang sedang mengalami keuzuran makan dikhalayak ramai.

Orang ramai mempunyai pendapat yang berbeza-beza mengenai isu ini, termasuk lah pelakon Izara Aishah yang mempunyai pandangan dan pendapat yang berbeza.

Advertisement

Izara merasakan perkara ini tidak dianggap sebagai salah satu tindakan biadap dan dia tidak kisah jika orang yang tidak boleh berpuasa makan dihadapannya.

twitter izara aisyah

Izara memberi pendapatnya mengenai isu orang yang tidak boleh berpuasa makan di hadapannya di Twitter.

Izara menjelaskan perkara tersebut di laman Twitter nya dan berkata Islam itu merupakan agama yang amat mudah dan merangkumi segalanya.

Islam is not difficult, it’s the culture and I don’t practise that kind of culture.

Di ruangan komen, hampir kesemua netizen bersetuju dengan penyataan yang dibuat oleh beliau, Izara turut berharap agar budaya terasa tersinggung apabila melihat orang lain yang tidak boleh berpuasa makan dihadapan orang yang berpuasa diberhentikan dengan segera.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

20 Comments

  1. Anonymous

    April 28, 2021 at 4:52 pm

    aku tak kisah klu yg mkn secara terbuka tu adalah bukan islam…tapi klu islam yang period tu paling aku menyampah…tak malu ke klu org lelaki nampak yg ko tgh period ?

  2. taubat sis

    April 27, 2021 at 1:21 pm

    Allahuakhbar… jgn ajak muslimah buat benda yang memalukan kaum dan tak menghormati bulan Ramadhan sis.

  3. hany

    April 27, 2021 at 11:00 am

    ini soal menghormati bulan ramadhan dan bukanya soal ko tak puasa boleh makan…..belajar menghormati bulan yang mulia..nilai adan dan hormat tu makin takde pada orang zaman skrg. aku ni duk opis bila xpuasa, jenuhla nk berlari sorok2 makan…tnggu xde orang baru makan..tu pun semput sebab lari2….kawan satu department pun xtau kita xposa. tapau makanan kat luar pun tak, even kita ni memg xbole puasa..sebab menghormati bulan ramadhan…jangan ikut sgt budaya luar

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top