Written by Bella | February 11th, 2019

Sebagai seorang selebriti, pastinya mereka harus menjaga penampilan. Kena nampak cantik dan bergaya memikat hati ramai.

Buat pelakon Izara Aishah beliau tidak mahu berpura-pura dan mengakui beliau melakukan suntikan pada bibirnya supaya lebih seksi dan mungil.

Izara begitu terbuka untuk berkongsi mengenai kaedah itu bersama peminatnya di Twitter. Bagaimanapun, suntikan itu bersifat sementara sahaja.

Pengakuan itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen, ada yang menyokong Izara kerana berterus-terang dan ada yang tidak bersetuju dengan tindakan beliau. Kata mereka, Izara tidak perlu apa-apa rawatan kecantikan kerana beliau sudah cantik semulajadi.

Sumber Berita : Twitter Izara Aishah

25 responses to Izara Aishah Mengaku Suntik Bibir Untuk Lebih Mungil

  1. Anonymous says:

    tak cantik pun

  2. Anonymous says:

    tak bersyukur pemberian Allah yg asli. Esok hari jdi tercebik longgar ke bwh padan muka.

  3. Anonymous says:

    please dont do it again, izara. your natural beauty is good enough..

  4. cIk piNgu says:

    baguslah dia bterus terang dari duk ejas hidung, mulut, muka runcing tp bermati2an x mengaku mcm retisss lain.

    well Madame Izara sgt cantik dah sbnrnya, kalau x buat apa2 kat diri dia pun tetap cantik.

    patutlah dh lama dia tutup komen kat ig. hehe.

    ak masih tertanya2 Sherry tu btl ke x ejas muka, obviously lain sgt face dia tu…

  5. Anonymous says:

    emmm kata bodoh kang marah…muka je lawa tp mmg bodo. org buattak bg tau la. diam2 suda. mcm sherry …muka berubah benor, sekali pon dia tak ngaku. natural katanya..huk..huk..huk!