Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Izara Aishah Mengaku Suntik Bibir Untuk Lebih Mungil

Sebagai seorang selebriti, pastinya mereka harus menjaga penampilan. Kena nampak cantik dan bergaya memikat hati ramai.

Advertisement

Buat pelakon Izara Aishah beliau tidak mahu berpura-pura dan mengakui beliau melakukan suntikan pada bibirnya supaya lebih seksi dan mungil.

Izara begitu terbuka untuk berkongsi mengenai kaedah itu bersama peminatnya di Twitter. Bagaimanapun, suntikan itu bersifat sementara sahaja.

Pengakuan itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen, ada yang menyokong Izara kerana berterus-terang dan ada yang tidak bersetuju dengan tindakan beliau. Kata mereka, Izara tidak perlu apa-apa rawatan kecantikan kerana beliau sudah cantik semulajadi.

Sumber Berita : Twitter Izara Aishah

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

25 Comments

  1. Anonymous

    February 12, 2019 at 10:01 am

    tak cantik pun

  2. Anonymous

    February 12, 2019 at 9:19 am

    tak bersyukur pemberian Allah yg asli. Esok hari jdi tercebik longgar ke bwh padan muka.

  3. Anonymous

    February 12, 2019 at 8:47 am

    please dont do it again, izara. your natural beauty is good enough..

  4. cIk piNgu

    February 12, 2019 at 8:33 am

    baguslah dia bterus terang dari duk ejas hidung, mulut, muka runcing tp bermati2an x mengaku mcm retisss lain.

    well Madame Izara sgt cantik dah sbnrnya, kalau x buat apa2 kat diri dia pun tetap cantik.

    patutlah dh lama dia tutup komen kat ig. hehe.

    ak masih tertanya2 Sherry tu btl ke x ejas muka, obviously lain sgt face dia tu…

  5. Anonymous

    February 12, 2019 at 7:50 am

    emmm kata bodoh kang marah…muka je lawa tp mmg bodo. org buattak bg tau la. diam2 suda. mcm sherry …muka berubah benor, sekali pon dia tak ngaku. natural katanya..huk..huk..huk!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top