Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Izara Aishah Mengaku Suntik Bibir Untuk Lebih Mungil

Sebagai seorang selebriti, pastinya mereka harus menjaga penampilan. Kena nampak cantik dan bergaya memikat hati ramai.

Advertisement

Buat pelakon Izara Aishah beliau tidak mahu berpura-pura dan mengakui beliau melakukan suntikan pada bibirnya supaya lebih seksi dan mungil.

Izara begitu terbuka untuk berkongsi mengenai kaedah itu bersama peminatnya di Twitter. Bagaimanapun, suntikan itu bersifat sementara sahaja.

Pengakuan itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen, ada yang menyokong Izara kerana berterus-terang dan ada yang tidak bersetuju dengan tindakan beliau. Kata mereka, Izara tidak perlu apa-apa rawatan kecantikan kerana beliau sudah cantik semulajadi.

Sumber Berita : Twitter Izara Aishah

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

25 Comments

  1. ddd

    February 12, 2019 at 7:37 am

    bibir yg mana satu dia buat??

  2. Anonymous

    February 12, 2019 at 7:19 am

    Dia mampu buat gitu biarkanlah… korang yg kutuk & acah2 tak suka dia buat bibir tu sebenarnya berminat nak buat gitu tapi sengkek.. tak mampu. Sapa tak nak cantik weiiii

    • Anonymous

      February 12, 2019 at 12:11 pm

      xde org jeles… eii jijik lah cucuk2 ni euwww
      ramai yg mampu xnak buat.. balik pd asuhan agama nk buat benda kotor ni.. ingat yg mampu2 tu jenis perangai mcm bang sajat.. buek muntah!

      izara dh nmpk mcm pompuan murahan… dulu sendiri mulut puaka perli kawan2 artis lain.. pasal up status sebagai artis biar lah terkenal sbb bakat bukan hal personal atau followers… masa cari job berlakon ritu haaa thn lepas…. skrg minum air kencing sendiri lah ko izara.. tup2 nk org story dia pasal cucuk bibir… kisah bakat mane bakat..

  3. aih

    February 11, 2019 at 10:04 pm

    hmmm ok gak… bibir tebal.. macam angelina jolie,,, layan husband atas katil BJ pun bagus gak..

  4. Anonymous

    February 11, 2019 at 9:07 pm

    Nak mcm kawan baiknya killerfairy tu… tak minat dia ni dari dulu lagi semia drama kalau dia ada x akan tonton… mcm ashraf muslim , faye dan ramai lagi yg penuh kontrovesi

  5. Diam sj

    February 11, 2019 at 9:05 pm

    Jgn kte apa2,ntt dia yg dpt phala.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama