Written by Bella | February 11th, 2019

Sebagai seorang selebriti, pastinya mereka harus menjaga penampilan. Kena nampak cantik dan bergaya memikat hati ramai.

Buat pelakon Izara Aishah beliau tidak mahu berpura-pura dan mengakui beliau melakukan suntikan pada bibirnya supaya lebih seksi dan mungil.

Izara begitu terbuka untuk berkongsi mengenai kaedah itu bersama peminatnya di Twitter. Bagaimanapun, suntikan itu bersifat sementara sahaja.

Pengakuan itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen, ada yang menyokong Izara kerana berterus-terang dan ada yang tidak bersetuju dengan tindakan beliau. Kata mereka, Izara tidak perlu apa-apa rawatan kecantikan kerana beliau sudah cantik semulajadi.

Sumber Berita : Twitter Izara Aishah

25 responses to Izara Aishah Mengaku Suntik Bibir Untuk Lebih Mungil

  1. Anonymous says:

    Aku rase kan lepas ni die nak kuar produk lip plumper la…aku rase la….

    37

    0
  2. Malisa says:

    Agak agak tokti buat x. Tebal semacam je bibir dia pun .

    21

    2
  3. benci thought says:

    aku dah lama tau ko Kan kaki sedut cawan skrang siap inject bagai shame on u bitch … suka betul betine skrang no dengan bibir ala jubo babun

    4

    10
  4. benci thought says:

    aku dah lama tau ko Kan kaki sedut cawan skrang siap inject bagai shame on u bitch … suka betul betine skrang ni dengan bibir ala jubo babun

    0

    12
  5. Anonymous says:

    Kopek tidak injek ke….

    2

    0
  6. Diam sj says:

    Jgn kte apa2,ntt dia yg dpt phala.

    3

    0
  7. Anonymous says:

    Nak mcm kawan baiknya killerfairy tu… tak minat dia ni dari dulu lagi semia drama kalau dia ada x akan tonton… mcm ashraf muslim , faye dan ramai lagi yg penuh kontrovesi

    10

    0
  8. aih says:

    hmmm ok gak… bibir tebal.. macam angelina jolie,,, layan husband atas katil BJ pun bagus gak..

    0

    2
  9. Anonymous says:

    Dia mampu buat gitu biarkanlah… korang yg kutuk & acah2 tak suka dia buat bibir tu sebenarnya berminat nak buat gitu tapi sengkek.. tak mampu. Sapa tak nak cantik weiiii

    3

    10
    • Anonymous says:

      xde org jeles… eii jijik lah cucuk2 ni euwww
      ramai yg mampu xnak buat.. balik pd asuhan agama nk buat benda kotor ni.. ingat yg mampu2 tu jenis perangai mcm bang sajat.. buek muntah!

      izara dh nmpk mcm pompuan murahan… dulu sendiri mulut puaka perli kawan2 artis lain.. pasal up status sebagai artis biar lah terkenal sbb bakat bukan hal personal atau followers… masa cari job berlakon ritu haaa thn lepas…. skrg minum air kencing sendiri lah ko izara.. tup2 nk org story dia pasal cucuk bibir… kisah bakat mane bakat..

      3

      0
  10. ddd says:

    bibir yg mana satu dia buat??

    0

    0
  11. Anonymous says:

    emmm kata bodoh kang marah…muka je lawa tp mmg bodo. org buattak bg tau la. diam2 suda. mcm sherry …muka berubah benor, sekali pon dia tak ngaku. natural katanya..huk..huk..huk!

    7

    0
  12. cIk piNgu says:

    baguslah dia bterus terang dari duk ejas hidung, mulut, muka runcing tp bermati2an x mengaku mcm retisss lain.

    well Madame Izara sgt cantik dah sbnrnya, kalau x buat apa2 kat diri dia pun tetap cantik.

    patutlah dh lama dia tutup komen kat ig. hehe.

    ak masih tertanya2 Sherry tu btl ke x ejas muka, obviously lain sgt face dia tu…

    16

    0
  13. Anonymous says:

    please dont do it again, izara. your natural beauty is good enough..

    14

    0
  14. Anonymous says:

    tak bersyukur pemberian Allah yg asli. Esok hari jdi tercebik longgar ke bwh padan muka.

    3

    1
  15. Anonymous says:

    tak cantik pun

    4

    0
  16. Jahliza says:

    Manusia semua nk cantik, lbh2 lg artis, adatlah tu,janji jgn ubah sampai tak boleh balik keasal itu dh mmg haru, hukum sendiri nilaikn.

    4

    1
  17. Alanice says:

    Ade ke duit

    0

    0
  18. Malisa says:

    Mak tiri sape eh yg inject tetek lps kahwin kanhahaha tiberrrr …si dewi tu back up boss x agak2

    0

    0

Leave a Comment

Optional