Izara Aishah Kecewa Ramai Yang Dengki Padanya

Hiburan

Izara Aishah Kecewa Ramai Yang Dengki Padanya

Kalau anda perasan, baru-baru ini secara bertubi-tubi artikel di suratkhabar yang keluar serentak menyatakan Izara Aishah seorang yang tidak berdisplin. Ada tulisan yang menyatakan Izara lewat sehingga beberapa jam ke lokasi penggambaran dan ke sesi fotografi yang telah diaturkan.

izara

Advertisement

Mungkin tertekan dengan tohmahan sebegini, Izara menerusi Facebook Izara Aishah telah mengupdate satu status yang menyindir artikel-artikel yang ditujukan kepadanya.

izara aishah

Bagi Abang Nara, biasalah asam garam dunia hiburan Malaysia. Kalau sebaik mana pun kita, pasti ada yang dengki dan cuba ingin menjatuhkan. Pesanan Abang Nara, kalau betul Izara tak buat semua itu, abaikan sahaja tulisan-tulisan sebegitu. Daripada pening kepala memikirkannya, baik Izara hafal skrip atau buat persediaan untuk lakonan. Tak ke gitu?

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

74 Comments

  1. shareena

    June 24, 2012 at 3:24 pm

    Izara comel sggt…

  2. mastura

    June 22, 2012 at 5:04 pm

    boringla artis xsedar diri ni

  3. miss

    June 22, 2012 at 6:48 am

    manusia zaman skrg cepat sgt dipengaruhi dgn ape yg dilihat,disebar didengar tanpa mngmbil tahu usul asal crita, lagipon aku rase kalo xde blog nie xdela kan kontroversi, sedih la ngn melayu skang, yg tukang komen plak nk tunjuk baek je sume, komen kat sini bukan si izara tu tgok pon, daripada wat blog yg dtgkan dosa nie, baek laa buat blog yg bagi ilmiah kat org laen, dari kite nak suruh org laen tu bertaubat, baek si pembuat blog nie bertaubat dulu sbb bnyak buat fitnah, dan mencetuskan prasangka buruk,

  4. Aku benci artis cakap xserupa bikin

    June 21, 2012 at 1:44 pm

    cakap cam uneducated person, dahla uneducated cetek pulak pendidikan agamanyer….IA tolong masuk kelas agama yer dik, setakat muka cantek
    *cantek ker* xmenjamin tempat ker syurga…..
    satu lagi nak pesan xyah la nak post statement kat fb tu yg melambangkan
    kebodohan diri sendiri…..ludah kelangit akhirnya jatuh setepek kat muka sndiri
    you are not any better from other bimbos. Peace uols

  5. HAMBA ALLAH

    June 21, 2012 at 1:42 pm

    WANITA YG BETUL BETUL CANTIK ADALAH CANTIK DI SISI ALLAH SWT…MENUTUP AURAT…JIKA ANDA RASA TIDAK BOLEH DITEGUR…TUNGGU LAH ANDA JAWAB DENGAN ALLAH SWT KERANA HUKUM INI ALLAH SWT YG TENTUKAN =)

Loading...