Izara Aishah Kecewa Ramai Yang Dengki Padanya

Hiburan

Izara Aishah Kecewa Ramai Yang Dengki Padanya

Kalau anda perasan, baru-baru ini secara bertubi-tubi artikel di suratkhabar yang keluar serentak menyatakan Izara Aishah seorang yang tidak berdisplin. Ada tulisan yang menyatakan Izara lewat sehingga beberapa jam ke lokasi penggambaran dan ke sesi fotografi yang telah diaturkan.

izara

Advertisement

Mungkin tertekan dengan tohmahan sebegini, Izara menerusi Facebook Izara Aishah telah mengupdate satu status yang menyindir artikel-artikel yang ditujukan kepadanya.

izara aishah

Bagi Abang Nara, biasalah asam garam dunia hiburan Malaysia. Kalau sebaik mana pun kita, pasti ada yang dengki dan cuba ingin menjatuhkan. Pesanan Abang Nara, kalau betul Izara tak buat semua itu, abaikan sahaja tulisan-tulisan sebegitu. Daripada pening kepala memikirkannya, baik Izara hafal skrip atau buat persediaan untuk lakonan. Tak ke gitu?

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

74 Comments

  1. triple j

    June 21, 2012 at 1:35 pm

    sepatutnya izara mengambil teguran tu dgn berhemah. kalau betul, minta maaf dan janji jgn buat lagi. kalau salah, betulkan.

    tapi mengecop semua yg menegur sebagai dengki tu hanya akan merugikan diri sendiri psl teguran tanda sayang. dan org lain nampak u jenis yg boleh terima teguran. its a good thing nama u tak sebusuk ur peers, tapi tu bukan alasan yg u boleh buat perangai dgn alasan “atleast i tak perangai tooot mcm si tooot”.

  2. nini

    June 21, 2012 at 12:45 pm

    kenapa komen tak leh like/dislike,,,, page no3 pn tak dpt buka?

  3. olala

    June 21, 2012 at 12:26 pm

    Page 3+ website ni broken ke, ape? Aku tak leh bukak.

    Kirenye die kate, zaman mak bapak kite dulu kalo org seksi2, takde yg nk dengki pun ngan dorang, tapi zaman sekarang terbalik camne tu? maksudnye zaman sekarang, kalo orang tak seksi pun ade orang nak busuk hati ke die? gitukah?

    Kalo gitula… Apekah. Macam la die ni tak seksi. Jgn slh paham, aku tak anti die. Tp seksa gak mate tengok die pakai skirt, baju cam sendat, men pelok2 mase sambut birthday.

    Anyway, aku selalu rase nak lempang je member kt FB tiap kali dorang wat status yg ade ciri2 gini. Cam nak sindir, tapi cakap cam tak serupe bikin.

  4. MemBesar

    June 21, 2012 at 12:03 pm

    Bagi aku kecantikan izara sangat unik dan semulajadi.Paling aku suka tang mata, rambut n ketinggian. Tapi aku kecewa dalm ‘jgn tdr lg’ ko sangat bangga berkacukkan pakistan pendatang asing tu bbanding berkacukkan melayu sama dgn Kilafairy.

  5. Lady

    June 21, 2012 at 10:36 am

    Aku x paham la korg ni sume.. Cuba baca ayat abg nara tu “MUNGKIN kerana tertekan dengan tohmahan sebegini”… MUNGKIN… BTW, kebanyakkan org pun pernah buat status pasal org DENGKI, BUSUK HATI or else.. Dia pun manusia juga… Nak berlaga sgt pasal hal yg biasa terjadi kalangan para peng’update’ status… Apa nak heran.. cermin diri sendiri..

Loading...