June 20th, 2012

Kalau anda perasan, baru-baru ini secara bertubi-tubi artikel di suratkhabar yang keluar serentak menyatakan Izara Aishah seorang yang tidak berdisplin. Ada tulisan yang menyatakan Izara lewat sehingga beberapa jam ke lokasi penggambaran dan ke sesi fotografi yang telah diaturkan.

izara

Mungkin tertekan dengan tohmahan sebegini, Izara menerusi Facebook Izara Aishah telah mengupdate satu status yang menyindir artikel-artikel yang ditujukan kepadanya.

izara aishah

Bagi Abang Nara, biasalah asam garam dunia hiburan Malaysia. Kalau sebaik mana pun kita, pasti ada yang dengki dan cuba ingin menjatuhkan. Pesanan Abang Nara, kalau betul Izara tak buat semua itu, abaikan sahaja tulisan-tulisan sebegitu. Daripada pening kepala memikirkannya, baik Izara hafal skrip atau buat persediaan untuk lakonan. Tak ke gitu?


74 responses to “Izara Aishah Kecewa Ramai Yang Dengki Padanya”

  1. cik miza says:

    perempuan cantik memang rmai orang jeles.. (bagi yang kate tidak 2, jgn nk menipu.. xkn xde rse jeles ckit pon tgk pmpuan cntik).. cube klu muke die xcntik… ade ke org nk berrckap… so.. bgi smu pmpuan cntik.. harap bsabar k…

  2. hang tuah says:

    yg ni..suruh kulum jek la ko wat mulut camtu…
    perasan and belagak dah….

Loading...