Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Izara Aishah Hiasi Majalah EH! April 2012

Kalau tak kenal, Abang Nara kemungkinan besar akan beranggapan gadis yang menghiasi muka depan majalah EH! April 2012 ialah seorang gadis Eropah. Sememangnya solekan Izara Aishah kali ini menampilkan sisi elegan ala-ala barat. Tak gitu?

izara aishah

Advertisement

Apa yang Abang Nara suka tentang Izara Aishah ialah kepopularitiannya meningkat bukan kerana kontroversi. Dibandingkan dengan rakan-rakan seperjuangan yang lain, boleh dikatakan Izara bebas kontroversi.Semoga Izara terus kekal sebegini dan buktikan dengan hanya bakat pun seseorang itu boleh jadi popular.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

214 Comments

  1. bosan

    April 4, 2012 at 12:05 am

    komen kat bn skg ni dah bosan dn x membina(membina ke?)..asik2 org y sama.berceloteh hal y xda kena mengena dgn entry..kongsi la kat fb,tweeter,myspace,ym..huh.crita kosong..kedai kopi la derr

    • isabell

      April 4, 2012 at 12:28 am

      i second u… ntah ape2

    • Anonymous

      April 4, 2012 at 9:34 am

      i third u, ntah pape tah si isabell ni komen, xde kene mengena ngan topic, tapi duk refresh2 page ni sbb nak tgk apa kitorg komen… can u throw urself to the dustbin, trash??? ur maybe u can flush urself to the toilet bowl, shit??

    • Anonymous

      April 4, 2012 at 9:36 am

      makcik, klu nak baca bacaan membina ke ape? pegi library la makcik, ni bukak blog gossip apehal???

    • isabell

      April 4, 2012 at 9:05 pm

      lol funny~ anony-mouse what a dickhead u are

    • isabell

      April 4, 2012 at 9:37 pm

      g bace readers digest la asshole, ko type mcm budak tadika

    • Anonymous

      April 5, 2012 at 10:04 am

      wth dis isabell? why she called herself dickhead? psycho!! hahaha

    • isabell

      April 5, 2012 at 12:07 pm

      anony-mouse lol .. stupid asshole + dickhead, obviously u cant read.. oh how good it feels to cuss u!

    • Anonymous

      April 5, 2012 at 1:59 pm

      why so serious psycho dickhead? u said u din refresh this page like i did?? woww i know u feel good to cuss ppl, great feeling isn’t? hahah.. so stop butthurting will u? psycho dickhead is a loser, loser loser loser.. ppffffttttttttt.. obviously u cant read as well.. muahahah..

    • isabell

      April 5, 2012 at 4:51 pm

      haha! are u mad already?? come on gimme ur best shot moron! hard to understand what u type tho……

    • Anonymous

      April 5, 2012 at 5:08 pm

      isabell, Jalan Telawi please. not here. or you got no balls?

    • isabell

      April 5, 2012 at 5:28 pm

      yea, u cant read… i have no balls obviously lol! i’m a girl moron! bet u got no balls too lol… pussycat lol.. oh u saying balls in term of bravery n courage? lol !!!

    • Anonymous

      April 5, 2012 at 6:37 pm

      how do i know if you’re drunken monkey on keyboard.

    • Anonymous

      April 5, 2012 at 9:27 pm

      laa abg 3 line tlg lyn die kat sini jugak ke.. no wonder marah betul bdk ni… hard to understand?? obviously u cant read.. isabell is a loser, loser loser loser… let sing togethaa, isabell is a loser, loser loser loser.. obviously u cant read, lets troll babeyh.. letss trolll.. yeeehaaaaa….

    • NENEK KEBAYAN

      April 4, 2012 at 9:42 am

      laman sosial bn ni tak serupa dgn fb ke apa sebab lain konsepnya. tak da pon undang2 dari bn apa yang ko suruh tuh!.. jangan cepat melatah..ko ni ibaratkan bagai mencurah didaun keladi.. bagi aku..kalau korang tak suka ke hapa..aku tak kesah..nak boring ke apa dgn cara ni bukak blog sendiri…

      *agi idup agi ngelaban*

    • Kipas Susah Mati Neelofa

      April 4, 2012 at 9:51 am

      Warrkhh….kah..kah…kah…!!! Lawak….lawak…

    • Wardina Houston Abdullah

      April 5, 2012 at 2:15 pm

      encik bosan, aku tak nampak diskusi yang menarik pun dari entry camni. so, izara aishah keluar majalah. komen fesyen dia. we’re god fearing people so ko dah boleh predict macam mana bentuk komennya. kalau nak diskusi yang menarik cuba cari laman blog yang serius membincangkan pasal karier lakonan dan filem macam Jalan Telawi. i mean, gosh. you’re late, my friend. btw, Dont Go Down To Sorrow. 65daysofstatic.

  2. aku bukan abang 3 line tp abg ada 3 bini

    April 3, 2012 at 8:12 pm

    kalau boleh aku nk suruh geng abg 3 line ni wat gathering je

  3. sayang

    April 3, 2012 at 6:01 pm

    x minat hahaha

  4. Datok minah jambu 24jam mengadap computer

    April 3, 2012 at 5:20 pm

    macm muka pondan je izara ni huh !!

    • Kipas Susah Mati Neelofa

      April 3, 2012 at 5:42 pm

      Muka Izara tak macam pondan, cuma gambar kat atas ni jer, mekap artis tu mekap dia sampai nampak macam pondan.. Ko lain kali cakap biar terang Minah… nanti Izara’s Die Hard Fan marah kan kau… hahahahaha…

    • Anonymous

      April 3, 2012 at 8:37 pm

      apa ni minah kutuk2 kaum sendiri. minah kan forever alone..

  5. manisluarcantik

    April 3, 2012 at 5:17 pm

    Izara Aishah bErtAmbAh cAntik….

Loading...
To Top