Written by Bella | February 16th, 2017

Walaupun sudah bertahun terlibat didalam dunia lakonan dan membintangi filem serta drama popular, masih ada lagi sesetengah pihak yang mempertikaikan bakat lakonan Izara Aishah. Mereka menuduh Izara hanya mengejar glamor semata-mata  dan hanya bersandarkan wajahnya yang cantik. Izara akui beliau merasa kesal dan benci dipandang negatif dengan tuduhan seperti itu.

Saya tak suka orang memperkecilkan bakat yang ada dan menyangka saya masuk dunia seni sebab mahu mengejar glamor serta populariti. Saya benci dan geram orang cakap saya tiada bakat dan hanya bersandarkan wajah cantik. Saya bekerja keras untuk menjadi pelakon yang bagus.

Saya berterima kasih atas bonus yang diberikan pihak media untuk publisiti meluas. Wajah yang cantik juga satu bonus. Selebihnya saya sentiasa berusaha keras menjadi pelakon yang bagus.

Pernah berlakon watak psiko didalam sebuah drama sebelum ini dan beberapa karakter yang mencabar, Izara merasa syukur kerana diberi peluang untuk membuktikan bakat lakonan yang ada didalam dirinya. Izara tidak mahu kekal dengan karakter stereotaip kerana beliau ingin menjadi seorang pelakon  yang berilmu.

Saya bersyukur selalu dapat karakter bagus dan membawa nama saya ke depan. Jadi, janganlah sesekali tuduh saya hanya memperdagangkan wajah cantik untuk tujuan glamor sedangkan lakonan tidak seberapa.

Saya tidak mahu terhad pada satu satu karakter sahaja. Saya mahu cuba banyak karakter lain yang mencabar kredibiliti lakonan. Saya mahu jadi pelakon yang berilmu. Saya serius dalam kerjaya sebagai pelakon.

Jangan pedulikan cemuhan dan pandangan negatif orang lain, teruskan berusaha untuk membuktikan anda seorang pelakon yang berbakat.

Sumber Berita : Mangga Media

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

35 responses to Izara Aishah Benci Bakat Lakonannya Dipertikaikan

  1. Shhh says:

    eh kalo tk blh kena kritik..jgn jadi pelakon..terima hakikat..berusaha lgi smpi jdi pandai..

    11

    11
    • Singaporean Gurl says:

      dont worry sis, you are better than ….si lopak.

      46

      0
      • Phuui says:

        Better ke. Dok berkepit cam laki bini lagi ok ke? Dah la suka pakai baju sarung nangka. U not getting younger la. Kawen je la wei menyemak jer

        3

        4
    • Markonah @ Sharnaaz says:

      wow, body…mcm akak muda2 dulu.

      6

      0
    • pak kay says:

      exotic giler…bertuah adib.

      11

      0
    • zaffy says:

      dulu memula mmg ler sedaya upaya tunjuk bakat tp lately asik tunjuk tetek & body fake engko tu sebab tu semua pon meluat… p/s lain kali check in hotel/condo dengan pakwe pandang sikit kiri kanan banyak mata memerati dik non

      10

      3
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      heli izara..g u gi dengar orang2 punye cakap tu buat happee ! peduli la sama orang ! yg u nak stress sangat nak dengar cakap orang buat happe.. u buat bodoh aje n kalau boleh udim aje suda teruskn lakonan u sampai Berjaya…lov I izara..

      0

      1
  2. AKU says:

    ok sila mereput

    4

    3
  3. Anonymous says:

    ko mmg cantikk siakk !!

    7

    2
  4. Aku bukan Atuk K... lah says:

    alah…..
    baru sikit aje..
    jgn kelabah….
    belajar dgn…
    bakal ibu mertua tiri mu…
    …kau tau siapa kan…!!

    3

    3
  5. orgtua says:

    Voluptuous. Perfect hour glass figure. Cello.

    5

    2
  6. Anonymous says:

    Masalahnya..cantik ke? Bg ak x cantik pn.. cuma mmg ko pndai berlakon la.

    5

    13
  7. Anonymous says:

    U makin cntik lah..moga d murahkan rezeki lagi amin.

    8

    0
  8. Ultraman Zero says:

    Apasal tetek ko jd kembang semacam je sekarang? Dulu kempis je aku tengok?

    14

    4
  9. Anonymous says:

    cantik…perfect.

    7

    0
  10. azreen says:

    sejujurnya saya suka lakonan izara….dan kecantikan dia satu bonus

    22

    0
  11. Awek Borneo says:

    Saya minat anda.. tingkatkan usaha. Semoga sentiasa sukses dan sihat izara.. amen.

    8

    0
  12. Pendapat says:

    Mmg she got body but maybe She put on full body shaper yg sleeveless dari bahu ke peha to enhance it. When wearing it u cannot see the bra n panty lines or seams. As what ramli ms ever said kt jihan musa ada gajet kt dlm baju masa GV. Maksud nya tu la. Infact u can see almost all artist put it even kt lengan. Jadi tk nmpk extra fats. So body yg ok ok je bole nmpk better. Apply to all pelakon jgn takot dgn kritikan baik or tk. Walaupon ada rasa da bagos jgn ingat da hebat. Actor luar negara pon tkkn buat statemt yg mereka da cukop bagos.

    6

    0
  13. Abg suka awak says:

    Wktu sye cuti kt sabah wowww byk muka stail mcm izara kt sna..cantik2 sumandak kt sna,nasiblah abg dah kawin

    6

    0
  14. tak minat pun, tgk aje.. says:

    sy rasa okay aje izara ni berlakon..nak kata bagus sgt tu tak, tapi rupa paras dia bonus. boleh perbaiki lagi mutu lakonan.

    9

    0
  15. nis says:

    Sdap montok badan Aisyah ni,geram tengok.Kalau pakai costume Harley Quinn lagi sedap,sampai ke subuh aku cak cak dia atas katil.

    2

    5
  16. Wawe says:

    noooo ..dia berbakat…sgt sgt bagus

    6

    2
  17. Anonymous says:

    peh…stim abg tgk….jilat sdp ni

    0

    6
  18. nok gebuzzz says:

    izzara..jgn peduli ape org ckp,bakat lakonan awak lagi better dari mira filzah,ayda jebat,ruhainies,lofa……….etc
    saya suka tgk awak belakon and awak lagi cantik dari dyorg2 tu…

    9

    0
  19. abg pilot says:

    ade sorg awek stewardess tu muke dia iras2 mcm izara ni..mula2 igt izara @ kembar dia rupa2nye tidak….tp blh thn jgk laa sosial life minah tuh…huhu…

    1

    0
  20. AKU says:

    harap chamber jer besar….puiii

    2

    0
  21. mak andam says:

    dulu body lgi cantik, 24/22/28… sekarang body mcm dah beranak 3. kembang semacam jer…

    muka pun mcm tak ada seri jer, dulu gossip nk.kawen tpi smpai laaa ni tk kawen2. kawen sudah nikah jer belom…

    2

    1
  22. ElizabethMqa says:

    I see your site needs some fresh & unique content. Writing manually is time consuming, but there
    is solution for this hard task. Just search for: Miftolo’s tools rewriter

    0

    0