Written by Bella | September 18th, 2019

Tindakan penyanyi dan pelakon Lufya Omar mendedahkan masalah rumah tangganya di media sosial minggu lalu mencetuskan pelbagai spekulasi. Timbul pula dakwaan mengatakan suaminya Dr Che Muhammad Hafiz bernafsu songsang.

lufya omar suami gay

Bagaimanapun, Lufya yang lebih mengenali suaminya itu tampil menafikan dakwaan tersebut yang disifatkan sebagai fitnah semata-mata.

Itu semua fitnah. Saya sebagai isteri lebih mengenalinya serta tahu baik buruknya dari keluarganya sendiri.

suami lufya gaylufya omar ceraisuami lufya songsang

Dia bukan seorang gay, malah dia sangat bencikan kaum gay. Allah lebih mengetahui dan jauhkanlah fitnah tanpa bukti hanya kerana melihat kepada penampilannya.

Jika orang cakap pasal fotonya di aplikasi gay itu, bagi saya, ramai je gambar orang lain yang digunakan bagi tujuan fitnah atau suka-suka.

suami lufya omar

Zaman sekarang ini ramai yang suka memfitnah semata-mata untuk menjatuhkan maruah orang lain. Harapnya dengan penjelasan Lufya tiada lagi sebarang spekulasi tercetus. Apa-apa pun, harapnya mereka berdua dapat menyelesaikan segala masalah dengan baik.

Sumber Berita : Astro Gempak

30 responses to Itu Semua Fitnah – Lufya Omar Nafi Dakwaan Suami Bernafsu Songsang

  1. im always right says:

    yg ckp pasal isteri buka aib suami tu sumpah tak boleh blah mcm benda tu penting sangat. LAGI PENTING SI SUAMI YANG KONON KETUA KELUARGA, JANGAN BERPERANGAI MCM SETAN DENGAN BINI lepas tu salahguna kuasa suami. tahu tak impact kepada anak? kepada mental isteri? cuba korang semua yang lagi focus kat “sapa suruh ko up kat socmed” pergi baca impact benda mcm ni kat anak and isteri. suka hati dia lah. kau ada ke kat tempat dia. ntah takde family yg percaya or apa ke. eh biar lah org tahu. baru org tahu perangai dia. org lain boleh jaga2. bajet gila ‘aib suami kena simpan’ eh pergi lah mampus. aib tu nombor 10 lah dalam list masalah org yg kena bantai dengan suami, suami sebenarnya gay semua ni. aib aib, kalau benda pasal suami je semua kena treat mcm tuhan. stock mcm ni mesti nak ckp syurga dengan suami kan nak? tapi syurga tu suci, agak2 lah syurga nak ada kat kaki laki mcm ni. please ah. nabi muhammad paling baik terhadap anak isteri, ikut lah yang tu!! tak habis2 syurga kat kaki laki, bodoh lah korang ni.

  2. Anonymous says:

    Apa pun masalah rumahtangga jgn viralkan. Bincang elok2…ni nampak sgt kau yg bangang. Kena batang hidung sendiri…bodoh

  3. Aida Musa says:

    Kau ni dah macam tak betul
    Kau yang duk buka cerita rumahtangga di ig sampai orang buat spekulasi. Then husband kata dah cerai, kau kata tak terima/tak tahu. Then now konon-konon nak back up laki kau tu ..
    Apo kono kau ni? Patutlah laki kau tu tak sabar nak angkat kaki. Lain kali time bergaduh dengan laki atau kalau laki lambat jawab call/whatsap. First kau off atau sorok dulu phone tu dalam lemari baju, untuk elakkan kau meroyan tak tentu pasal di ig. Now kau dah tarnish nama dia then acah-acah back up dia ..kau fikir sekarang dia boleh terima kau? Kalau dia terima pun kau tak malu dengan mastarakat? Eeiiiiii geram aku! Bodoh, sebab tu kau jadi mainan laki

  4. Mona says:

    dlm banyak2 org laki kau jugak ke diaorang curik gambar ?.. kenapa x curi gambar suami artis lain yg lgi macho dan sado? mmm pelik jugak kan kes kau ni ye? lagi satu setakat saja2 nk sembang guna gambar fake menyamar laki kau apa motif dan apa hasil diaorang dpt? diaorang masuk gay app tu cari batang.

  5. euww says:

    lain kali simpan je aib suami korang jgn nak jadi jd bawang ranger …
    mendapat la ko bingai binti bahlol.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini