Written by Bella | September 18th, 2019

Tindakan penyanyi dan pelakon Lufya Omar mendedahkan masalah rumah tangganya di media sosial minggu lalu mencetuskan pelbagai spekulasi. Timbul pula dakwaan mengatakan suaminya Dr Che Muhammad Hafiz bernafsu songsang.

lufya omar suami gay

Bagaimanapun, Lufya yang lebih mengenali suaminya itu tampil menafikan dakwaan tersebut yang disifatkan sebagai fitnah semata-mata.

Itu semua fitnah. Saya sebagai isteri lebih mengenalinya serta tahu baik buruknya dari keluarganya sendiri.

suami lufya gaylufya omar ceraisuami lufya songsang

Dia bukan seorang gay, malah dia sangat bencikan kaum gay. Allah lebih mengetahui dan jauhkanlah fitnah tanpa bukti hanya kerana melihat kepada penampilannya.

Jika orang cakap pasal fotonya di aplikasi gay itu, bagi saya, ramai je gambar orang lain yang digunakan bagi tujuan fitnah atau suka-suka.

suami lufya omar

Zaman sekarang ini ramai yang suka memfitnah semata-mata untuk menjatuhkan maruah orang lain. Harapnya dengan penjelasan Lufya tiada lagi sebarang spekulasi tercetus. Apa-apa pun, harapnya mereka berdua dapat menyelesaikan segala masalah dengan baik.

Sumber Berita : Astro Gempak

30 responses to Itu Semua Fitnah – Lufya Omar Nafi Dakwaan Suami Bernafsu Songsang

  1. huhu says:

    mane laki ko tak hangin..ko up kat insta hal dia..neti apa lagi..speku tak dijangkau akal mcm laki ko buat kat ko la..bila neti speku..ko hangin nak deny mcm2..hok aloh retis2..

  2. haihh says:

    ko nk deny pun dah lambat kot sis..neti punya speku lebih pantai dari kau..haihhh

  3. Anonymous says:

    lufya dah jadi macam bella astilah 2

  4. Brunes says:

    ni lagi sorang indenial.. he is on Grindr, wake up lah bangang! he could be bisexual. kalau tak percaya kau tanya kawan kau yg gay, suruh aktifkan gaydar dia tu, tentu gay friend awak tu tau akan aura dia. plus kalau tak nak org mengata then u stfu about your divorce bodo piang

  5. Anonymous says:

    lufya ni kalo dah xsuka suami… g mahkamah syariah terus mintak cerai… ni mengadu domba kt socmed pasal suami…. nk sume org baca kisah rumahtangga… laki dah mengaku cerai kan pun masih in denial… skrg nk backup laki plak…

  6. Anonymous says:

    Tu la … ko sendiri membuka ruang.. mendapat la!

  7. Anonymous says:

    lelaki sejenis sado ni samaada nk tarik pasangan sejenis atau nk curang je.. tunggu masa je. ko ingt dia mantop kn body hanya untuk ko? cmon ah… dont be naive!

  8. Anonymous says:

    Ok lah.. haha..

  9. Anonymous says:

    Sbb tu sblom buat apa2 fikir dulu..sekalipun x bijak mana..tp guna akal fikiran dulu sblom nk canang apa2…Dah sndiri buka aibkn laki kau.. Skrng ckp lagi kau lebih kenal laki kau konon. Baik diam2 je selagi kau nk kn laki tu.. Kalau dah x nk suka kau la nk ckp apa pun. X de sapa kesah pun gayah ke lesbian ke.. maknyah sekalipon. Hishhh!

  10. Joyah says:

    Muka che hafiz gitu macam mak dia.. mentang2 muka comel korang tuduh kunyit noh.. tah2 yang buat profile grindr tu wishful gays..

    kak fya is free to make whatever statements about their rumahtangga, tapi yang tahu hujung pangkal diorang je.. yang lain dengar boleh, percaya jangan huehue

    • Anonymous says:

      Baju ketat motif ???

    • Brunes says:

      then netijen pun free nak buat speculations, bodo.. nek time kalau nak mengadu domba, p ngadu kat keluarga terdekat ok.. bukan ngadu kat sokmed macam attention seeker.. sokmed ni public semua org boleh baca hence kak luthpia ko tu bagi platform utk org membuat andaian. so kami pun free nak buat apa2 statement untuk dia, internet kami bayar sendiri hokey.. kesimpulannya tidak ada masaalah yang boleb selesai jika mengadu domba kat sokmed, be responsible by communicating with the person u have problem with, kalau dia taknak dengar ko sabar lah cari jalan lain but NEVER SPILL IT ON THE INTERNET.. these attention craving low class bitches never learn dow

      • Joyah says:

        Ha loo meme free belako nak buat statement noxx.. it’s a free world.. baca je lah buat hiburan buat ambik iktibar.. netizen nak komen apa pun komen je lah mulut tempayan kan mana boleh ditutup.. mak nan hado masalah pun..

  11. euww says:

    lain kali simpan je aib suami korang jgn nak jadi jd bawang ranger …
    mendapat la ko bingai binti bahlol.

  12. Mona says:

    dlm banyak2 org laki kau jugak ke diaorang curik gambar ?.. kenapa x curi gambar suami artis lain yg lgi macho dan sado? mmm pelik jugak kan kes kau ni ye? lagi satu setakat saja2 nk sembang guna gambar fake menyamar laki kau apa motif dan apa hasil diaorang dpt? diaorang masuk gay app tu cari batang.

  13. Aida Musa says:

    Kau ni dah macam tak betul
    Kau yang duk buka cerita rumahtangga di ig sampai orang buat spekulasi. Then husband kata dah cerai, kau kata tak terima/tak tahu. Then now konon-konon nak back up laki kau tu ..
    Apo kono kau ni? Patutlah laki kau tu tak sabar nak angkat kaki. Lain kali time bergaduh dengan laki atau kalau laki lambat jawab call/whatsap. First kau off atau sorok dulu phone tu dalam lemari baju, untuk elakkan kau meroyan tak tentu pasal di ig. Now kau dah tarnish nama dia then acah-acah back up dia ..kau fikir sekarang dia boleh terima kau? Kalau dia terima pun kau tak malu dengan mastarakat? Eeiiiiii geram aku! Bodoh, sebab tu kau jadi mainan laki

  14. Anonymous says:

    Apa pun masalah rumahtangga jgn viralkan. Bincang elok2…ni nampak sgt kau yg bangang. Kena batang hidung sendiri…bodoh

  15. im always right says:

    yg ckp pasal isteri buka aib suami tu sumpah tak boleh blah mcm benda tu penting sangat. LAGI PENTING SI SUAMI YANG KONON KETUA KELUARGA, JANGAN BERPERANGAI MCM SETAN DENGAN BINI lepas tu salahguna kuasa suami. tahu tak impact kepada anak? kepada mental isteri? cuba korang semua yang lagi focus kat “sapa suruh ko up kat socmed” pergi baca impact benda mcm ni kat anak and isteri. suka hati dia lah. kau ada ke kat tempat dia. ntah takde family yg percaya or apa ke. eh biar lah org tahu. baru org tahu perangai dia. org lain boleh jaga2. bajet gila ‘aib suami kena simpan’ eh pergi lah mampus. aib tu nombor 10 lah dalam list masalah org yg kena bantai dengan suami, suami sebenarnya gay semua ni. aib aib, kalau benda pasal suami je semua kena treat mcm tuhan. stock mcm ni mesti nak ckp syurga dengan suami kan nak? tapi syurga tu suci, agak2 lah syurga nak ada kat kaki laki mcm ni. please ah. nabi muhammad paling baik terhadap anak isteri, ikut lah yang tu!! tak habis2 syurga kat kaki laki, bodoh lah korang ni.

  16. anonymous says:

    pokok takkan bergoyang kalau tak der angin

Tinggalkan Komen Anda Di Sini