Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Itu Memang Saya, Minta Maaf – Emma Maembong Mengaku Buka Tudung

Susulan penyebaran foto dirinya didakwa tidak bertudung, pelakon Emma Maembong mengaku beliau adalah wanita didalam foto tersebut.

Advertisement

Bagaimanapun, Emma menafikan beliau adalah wanita yang duduk mesra di celah kangkang lelaki berkenaan.

Pada masa yang sama  beliau juga memberitahu  foto tidak berhijab itu dirakam baru-baru ini. Emma membuat pengakuan tersebut selepas netizen ‘menyerang’ ruangan komen di akaun Instagramnya bagi menuntut penjelasan pelakon wanita itu sendiri berhubung kontroversi itu.

Emma sedar apa yang beliau lakukan itu adalah satu kesalahan. Namun, beliau masih lagi mengekalkan penampilan bertudung.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

94 Comments

  1. lelaki melayu poyo

    January 29, 2019 at 11:39 am

    kaitkan emma dgn kamal kononnya kamal tu baik? ish ish bagi aku lelaki pun semuanya setan, si kamal tu bertahun2 dgn Intan ladyana xkawen2 alasan xde duit, poyo jer….sama gak dgn lelaki syed ni… sakainya bila di obersi bru nak rasa zapple atau chinese teh ping….uiseh! konon2 na cr muslimah dari surga….. tapikan nak teraiii semua holeeeeee

  2. Jadoo

    January 29, 2019 at 9:24 am

    Orang kalau betul2 ikhlas bertudung, dia takkan warnakan rambut dia sebab memang dah xde niat nak tunjuk pun. Tapi emma..hmm..

  3. prihatin

    January 29, 2019 at 9:20 am

    skrg saya paham dan bangga sb zizan dan kamal adli dh x couple ngan mokembong ni. setakat kata ‘ sorry ya’ x cukup nak kembalikan maruah ko yg dh tercemar tu. kesian ya.. muka lawa tp perangai x serupa ngan muka. acah2 pakai tudung. baik bukak je lah terus x yah bukak tutup cam ni.. x real. anyway, daripd buat maksiat bnyk2 kawin jela cepat senang. dh basi pun.

  4. Shhh

    January 29, 2019 at 8:58 am

    lepas kes uqasaha…ramai artis mengikut..dorg percaya…bila.minggu ni artis ni kena kecam..esok lusa..pasti syp…then dorg bukan kisah pun…sbb tu lah ramai artis2 fake muncul…sbb dorg tahu..rakyat malaysia..hanya mampu kecam je..

  5. Anonymous

    January 29, 2019 at 8:53 am

    ada satu lagi gambar leak..emma pakai shortpant…peluk sakan..almost nampak pusat …pergi kat ig @memes_puaka ..kat story…hahah apooo la ko ni emma..mmg dsar touch and go..

Loading...
To Top