July 18th, 2018

Berbakat besar dan mempunyai wajah jelita serta bentuk tubuh yang menawan, pelakon Izara Aishah antara artis yang sering mendapat perhatian ramai.

Terbaru, timbul pula satu isu dimana ada netizen yang mempersoalkan bentuk punggung Izara yang didakwa pernah disuntik untuk tampak lebih gebu dan besar. Bagaimanapun, Izara menerusi akaun Twitternya tampil menafikan tuduhan tersebut dan memberikan penjelasan disebalik foto punggungnya yang tersebar di media sosial. Kata Izara, semuanya hanya teknik suntingan sahaja sehingga membuatkan foto itu menjadi lucah.

Malah, Izara turut menyertakan foto asal punggungnya itu untuk mengelakkan salah faham terus berlaku.

Kami rasa yang komen Izara suntik untuk besarkan punggung itu sebenarnya cemburu dengan penampilan Izara yang cantik daripada hujung rambut sehinggalah hujung kaki. Harapnya penjelasan Izara ini tidak ada lagi spekulasi liar yang timbul, nak ada tubuh badan yang cun? Pergi bersenam je lah dan jangan jadi mak cik bawang. Heh..


58 responses to “Itu Bukan Punggung Saya, Gambar Disunting Sehingga Nampak Lucah – Izara Aishah”

  1. cik kaki smash says:

    OMG all comments posted here are all negative.. biar pi la dia nk ckp pasal pungkok dia ka.. pasal tek dia ka.. lantak pi la.. asal dia tak kacau hang punya laki sudah la.. hangpa ni suma jeles ka dgn dia..

    Buat Izara jgn duk pikiaq sgt la depa depa ni punya negative comments.. depa ni duk bawah tempurung.. hang pun aku tengok bukan kacau orang pun.. gossip pun takdak.. doa aku untuk hang supaya hang dapat baby yang comey nah.. all the best and take care.

  2. D says:

    ExGirlfriend adib yang “Hollywood” tu tahun nak tayang tetek je. Kurang ajar ngan mak bapak adib dan Kutuk orang macam korang ni melayu bodoh tak ada akal. High class kepala bana, perangai kampung dia yang korang agungkan tu memang memalukan. Izara ni tengok Cara dia tak share benda online dah tau dia educated. Dia cakap pasal bontot sebab orang Tanya . Family dia memang tak campur orang sebab low profile. Dia ni cucu owner kilang kapal. Tak suka campur orang sebab takut fitnah dari pada manusia macam korang ni. Hahaha! Bodoh nya mak cik kat sini. Siap mention nama mak bapak dia yang baru dapat tau dari kad kawin dia .

  3. Teri tery says:

    ex dia yang hollywood bukan girlf somebody ke

  4. jijikacahsuci says:

    Mak Izara bukan isteri kedua veteran mas – ex pilot tapi disebabkan dia, atok veteran tu ceraikan bini dia yang dah berpuloh tahun kawen. Affair depa ni pun dah lama dari zaman mak izara ni jadi stewardess. Terer mak izara ni. Atok veteran tu dulu waktu dengan bini pertama kalau keluar umah berjubah kopiah bagai. Skg? Seluar pendek uolsssss

    • Anonymous says:

      mak izara tu mcm dah turunkan saka memiliki ke anak jer… tgk lah taste adib zaman dulu mesti cun melecun high class ppl… terus tunduk lepas kenal izara yg jenis broken family… bodoh lah adib..

    • Anonymous says:

      tak boleh lupa exgf dia yg mcm retis hollywood tu. tiber syok kat minah gemuk itam ni pulak.

Loading...