Itu Adalah Video Lama, Saya Minta Maaf – Izara Aishah

Hiburan

Itu Adalah Video Lama, Saya Minta Maaf – Izara Aishah

Ramai peminat Izara Aishah yang melahirkan rasa kekecewaan mereka melihat sisi seksi dirinya di dalam video Cell Tango Girls. Ada yang terkejut dan tidak menyangka Izara berani beraksi seghairah itu.
izara
Menerusi kenyatannya kepada Media Hiburan, Izara menerangkan yang video itu adalah video lama dan memohon maaf kepada peminat yang tersinggung. Kata Izara:-

Apa yang Izara boleh cakap, ia adalah video lama. Ketika itu Izara belum lagi menyertai Dewi Remaja. Izara dan teman sekolej melakukan projek khas untuk semester akhir pengajian. Tak sangka pula video tersebut dimuatnaik di laman Youtube selepas dikongsi oleh seorang rakan di Facebook. Izara minta maaf kepada peminat yang tersinggung dengan kostum seksi yang Izara gayakan. Percayalah Izara sudahpun berubah dan tidak akan pakai lagi pakaian sedemikian. Ya, dulu Izara memang seksi tetapi seiring dengan kematangan usia, Izara sudah boleh membezakan mana yang baik dan yang buruk.

Advertisement

Untuk makluman, ketika video itu dirakamkan, umur Izara ialah 18 tahun. Masih muda remaja dan tidak tahu apa-apa lagi. Abang Nara respek Izara kerana mengakui kekhilafan dirinya dan sekaligus memohon maaf kepada para peminatnya. Semoga selepas ini Izara lebih berhati-hati. Mungkin ada musuh dalam selimut yang mencemburui kepopularitan Izara. Siapa tahu kan?

P.S: Jangan lupa LIKE Facebook BeautifulNara untuk borak-borak yang lebih santai di sana.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

101 Comments

  1. tutu

    October 9, 2012 at 9:21 am

    xpe sme2 muda kan….saya dulu pn muda gk sbb tue pki bj bunnny…kate neelopakkkkkkkk….

  2. adaakukesah

    October 7, 2012 at 1:45 pm

    Umor 18tahun blm matang,statement tak boleh belah la weiii!!!
    Dulu aku pmnt no1 kau,skg no 10 pon dah tak tercalon dah,aku mls mk komen pnjg2,aku cuma blh cakap,kau menari macam tu tak ubah macam seorang GRO d club malam!! Fikirla!! Penari tiang murahan..semua knl kan!! Fakta!!

  3. irfan jamal

    October 6, 2012 at 11:28 am

    maaf kan tunang aku…aku da sound da aritu….die da tobat x buat lg

  4. LULU LALA

    October 5, 2012 at 9:24 am

    Dan tolongla removed iklan aku terima nikahnya … geli kot … terang2 citer lucah walaupun tuh citer org kawen … org buat filem ni jahat .. diorg cuber nak tanamkan kat pikiran org ISLAM yang benda tuh tak salah … dgn kata laen berselindung di sebalik – BERLAKONAN … org yang berlakon tuh pun sama .. da terang2 berdosa .. pegang sana pegang sini mcm org kawen … GELI …

  5. LULU LALA

    October 5, 2012 at 9:17 am

    aku suke Izara .. tapi takdelah sampai mengagung-agungkan .. die manusia biase je … biase minat2 je .. bukan nyer sampai makan minum semyg ingat dier … word mengagung2kan tuh tak betol …

    Di pakai seksi sejarah hitam … setiap manusia ade sejarah hitam masing2 .. so tak payag la nak kecoh2 ..
    Nara pun satu .. da tau benda tuh tak elok tak payah la nak masuk dlm blog ko nih … ko kn tau ape hukumnya membuka aib/keburukan org laen … ..

    LU PIKIRLA SENDRI ….

Loading...