Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Isu Sindir Syed Saddiq : Sharifah Amani Tegur Dira Abu Zahar Sengaja Cari Pasal

Selebriti Dira Abu Zahar membuatkan netizen mula “menyampah” kerana memuat naik status Twitter yang menyindir ahli parlimen Muar, YB Syed Saddiq sebagai budak-budak hanya kerana beliau bergurau meminta pihak SPRM menyiasat penjaga gol Liverpool selepas pasukan itu tewas dalam perlawanan final Champions League menentang Real Madrid semalam.

Advertisement

Meskipun menerima pelbagai komen daripada netizen, Dira nampaknya tetap relaks dan menyatakan apa yang beliau lakukan itu tidak melampaui batas. Beliau tidak pun bercakap sesuatu yang buruk tentang pemuda pujaan ramai itu.

“Tweet” Dira turut mendapat perhatian rakan artis, Sharifah Amani yang tidak faham mengapa Dira sengaja ingin cari pasal dan menimbulkan kekecohan.

Advertisement

Rata-rata netizen bersetuju dengan teguran  Sharifah Amni yang dilakukan secara berhemah dan tetap menghormati Dira sebagai rakannya.

Harapnya selepas ini Dira tidak perlu lah terlalu mencari perhatian di media sosial dengan cara begini, fokus perjuangkan sahaja hak wanita dan tunjukkan anda mampu melakukan sesuatu yang berfaedah buat masyarakat.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

40 Comments

  1. n

    May 28, 2018 at 11:24 am

    Terimalah kenyataan umno/bn adalah pertubuhan paling miskin dimsia ini sekarang dah xde elaun hasil duit rakyat byr tax kat ko jadi minah sekor ni xyahlah melalak ke sana ke sini. Pergilah cari kerja oooiii berlakon memang dah sendu sgt jagalah maruah tu sikit. issshhh buat malu pompuan je

    • Anonymous

      May 28, 2018 at 11:29 am

      hahah…Sah dan sahih duit itu duit haram. Memang duit 114 juta simpan dalam bank. Bank Bugis Malaysia Berhad(BBMB). tetapi bank ini special sikit sebab bank ini cuma ambil simpanan drpd penyamun sahaja.?

  2. poraahahhha

    May 28, 2018 at 11:22 am

    penjilat2 dedak tanya bila minyak/tol nk turun. hal 2-sen-50 sen ko kisah….hutang berbilion korang buat2 buta.

  3. Kedondong

    May 28, 2018 at 11:09 am

    Kesian Umno…tulah sombong sangat. Tapi Syed Sadiq memang macam budak2. Aku cuma risau…Kita sibuk nak benci Umno…Kita lupa nak fokus geng PH pun dah Makin perangai Umno 2.0. Syed Sadiq nampak macam kj…tapi kj Ada jugak sumbangan dia. Anwar dah sibuk Naik private anak beranak2 sebab jemputan bonda Agong yg x relevant dalam urusan negara pun. Yg nampak menonjol cuma bekas Umno..tun dan menteri2 DAP yg sibuk kira kewangan negara n urusan pengankutan negara. Menteri pendidikan setakat in cuma mengimankan solat di KPM. Benda yg x perlu digembar gemburkan pun.

    • Anonymous

      May 28, 2018 at 11:14 am

      tak sampai sebulan ko harapkan mcam2. ko ingat senang ke nak settle hutang2 1 trillion tu? 9 tahun punya masaalah ko nk settle dlm beberapa bulan? bodoh!

    • Anonymous

      May 28, 2018 at 3:33 pm

      hrp kotakn janji dlm 100 hari.
      Ada bkas menteri wanita tu ckp..kurang2 bagilah 326 hari..lain pulak.

    • Anonymous

      May 28, 2018 at 11:17 am

      kesian kepala bana ko. yg umno rompak duit rakyat suruh makan kangkung, bayar gst, settle hutang2 1MDB ko x kesian. perompak2 ko kesian? kalu kesian pergi bayar hutang2 tu semua. x perlu cakap byk. pergi bayar balik hutang2 negara.

    • Asam Jawa

      May 28, 2018 at 11:28 am

      Mengapa Najib Tak Simpan Duit Dalam Bank?: PenyamunPenyamunperompakPerompak,sumbat sahaja ke kondo SB, banyak bohong semua tak ngako, nafiNafiNafi, skg TIDAK ADA ALASAN LAGI, SAH PEROMPAK DAN PENCURI?

  4. Anonymous

    May 28, 2018 at 11:03 am

    aku tunggu minyak turun ni 1.50 bila-bila janji PH

    • Anonymous

      May 28, 2018 at 11:09 am

      aku tunggu umno mampos!

    • Anonymous

      May 28, 2018 at 11:14 am

      dn toll mampos bila

    • Anonymous

      May 28, 2018 at 11:18 am

      ko tak undi ph…x perlu nk tunjuk bodoh nk macam2.
      ko senyap. pergi lupuskan hutang2 kerabat kak mah je….

    • lol

      May 28, 2018 at 11:20 am

      tol? naik la mrt…tu kan projek2 najib pm kesayangan ko. xmahu bayar minyak ko.. naik beca. tak suka msia…sila keluar duduk zimbabwe.

    • Anonymous

      May 28, 2018 at 11:26 am

    • Anonymous

      May 28, 2018 at 11:34 am

      dgr citer yg diceritakn oleh wartwan ye..byk kena berhenti.
      raya belom ada dgr bonus raya.
      nmpk gaya naik becalah..
      nnti kena viral pulak.

    • Anonymous

      May 28, 2018 at 11:36 am

      demokrasi..sukalh nk undi mana.
      Tak mengundi pun demokrsi juga tau.

    • Anonymous

      May 28, 2018 at 11:12 am

      tak kisah la minyak turun ke…kekal ke. yg penting umno dah tumbang. itu dah cukup baik. ko tak mengundi ph….ko senyap.

    • Anonymous

      May 28, 2018 at 11:37 am

      inilh kamu dh PASRAH kan…

    • manusia

      May 28, 2018 at 2:24 pm

      UMNO tumbang??? What a joke.. Yang naik ni pun UMNO jugak.. Malaysia will always be the same.. Yang naik semuanya tamakkan harta, tamakkan kuasa. Takkan pernah berubah. Takkan ada yang nak betul2 perjuangkan rakyat. Sekian..

    • Anonymous

      May 28, 2018 at 3:29 pm

      ye btul kata ko..Ada yg benar2 ke.

    • Anonymous

      May 28, 2018 at 9:20 pm

      umno dah x relevan..bakal terkubur. tanpa kuasa..wang dan kroni umno akan mati..tunggu je.

  5. Anonymous

    May 28, 2018 at 10:58 am

    Dira…n Wak Jahid Komidi mmg pandai buat komidi biul.

Loading...
To Top