Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Isu Periksa Rumah Tun M : Umie Aida Minta Johan As’ari Diam

Semalam, kecoh dengan isu pelakon Johan As’ari yang memuat naik status di Twitter meminta agar pihak berkuasa memeriksa kediaman Perdana Menteri Malaysia, Tun Dr Mahathir Mohamad.  Menurut Johan beliau sekadar memberikan pendapat dan kasihan dengan kes geledah yang dihadapi oleh Datuk Seri Najib Tun Razak.

Advertisement

Bukan sahaja netizen yang tidak berpuas hati dengan tindakan Johan, tetapi ada juga selebriti yang menganggap perbuatan Johan itu tidak wajar.

Antara selebriti yang berani bersuara dan menegur Johan secara terang-terangan adalah Datin Seri Umie Aida. Buat beliau, Johan lebih baik berdiam diri daripada mengeluarkan sebarang kenyataan. Agak sinis juga bunyinya.

Untuk pengetahuan anda, Johan merupakan anak ahli politik yang bergiat aktif dalam Umno iaitu Datuk As’ari Ibrahim.

Mengenai isu beliau menyindir Tun M, Johan berkata beliau berhak untuk meluahkan sebarang pendapat di akaun Twitternya. Beliau bagaimanapun menafikan dakwaan dirinya tidak menghormati Tun M dan memohon maaf kepada mana-mana pihak yang terasa hati dengan tindakannya itu.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

45 Comments

  1. Jauhar

    May 25, 2018 at 10:57 pm

    Yang kaitkan konon Neelofa sokong BN sbb dia duta TN50 tu mmg sah sah otak cetek. Just because dia jadi duta does not mean dia have to support BN. And since 2014/15 dia dah up pasal Tun M as her idol. But since people hate her so much so they just have to associate her with everything yg they dislike. Padahal banyak lagi celeb lain yg openly support BN but no, Neelofa is the one who would always be bashed. Political beliefs and responsibilities is two different things. Wake up people! This kind of thinking sama mcm makcik pakcik and atuk nenek kat kampung tu yg actually believed that if PH menang then Chinese will rule Malaysia and the Malays will lose all their rights as Bumiputera. LOL.

  2. cik bawang

    May 25, 2018 at 3:46 pm

    mana ada hutang 1 trillion My lovely xCif Guan Eng dah tarik gear bagi tahu tak sampai 1 trillion selepas Bloomberg pointing out utk dia dua hari lepas. Guan Eng mana tau kira terowong & rumah takde swimming pool pun kelam kabut baik lagi abg Mat Sabu kemaih maintain je caranya dia.

  3. ubi

    May 25, 2018 at 8:43 am

    aaii… kemain soh org diam. laki dia dulu org kuat BN kotttt… mujur sempat melompat jadi katak..

  4. Duck

    May 24, 2018 at 11:07 pm

    Negara kite brhutang 1 trillion pn ko msih ksian kt njib.bodohh.pe kte ko tlong byarkn johan.warak la sgt

  5. Anonymous

    May 24, 2018 at 10:24 pm

    Ah dah lah tu mengutuk orang. Bulan yang mulia ni, doa yang baik baik je kt Najib biarlah itu urusan dia dengan Tuhan. Salam ramadhan semua kata macai umno.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama