Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Isu ‘Perang Tweet’ Dengan Izara Aishah, Sharifah Rose Tampil Beri Penjelasan,-“Kamu Semua Yang Panaskan Cerita..”

Didakwa netizen saling berperang twit di media sosial Twitter, personaliti media sosial Sharifah Rose tampil menjelaskan kekeliruan yang timbul mengenai hubungannya kini dengan pelakon Izara Aishah.

Terdahulu, isu ‘perang twit’ itu timbul apabila Izara ada mempertikaikan pihak stesen televisyen yang lebih gemar memilih Instafamous sebagai pelakon disebabkan faktor tertentu seperti bayaran yang lebih murah namun tiada bakat menarik ditonjolkan pelakon baru ini.

Advertisement

Namun, ciapan Izara itu telah menimbulkan spekulasi di mana ada yang mengatakan ianya ditujukan khas buat Sharifah Rose yang kini terlibat dalam satu penggambaran drama.

Sharifah Rose dahulunya pernah dilaporkan bercinta dengan adik kepada Adib Khalid yang merupakan suami Izara iaitu Aazief Khalid namun putus di tengah jalan.

Rose AaziefSumber : Google  

Sehubungan dengan itu, untuk mengelakkan spekulasi dan cerita-cerita tidak benar timbul, Sharifah Rose atau nama sebenarnya Sabrina Syed Mohd Mazfira,23, berkata bahawa dia sudah pun menghubungi Izara bagi menjelaskan salah faham yang berlaku.

Advertisement
Izara AishahSumber : Twitter Izara Aishah  
Sharifah RoseSumber : Twitter Sharifah Rose  

“Terdapat salah faham terhadap keseluruhan situasi. Saya sendiri sudah bercakap secara peribadi dengan kak Izara Aishah dan kami berdua dah pun selesaikan isu ini. Memang tiada apa-apa isu melibatkan kami berdua atau ada kisah sensasi yang perlu dikongsikan. Kamu semua sengaja melebih-lebihkan cerita sehingga ianya menjadi panas.”

Izara sebelum ini menafikan ciapannya mengenai isu Instafamous tersebut ditujukan khas buat Sharifah Rose.

Malah, ibu kepada Irisa Alaia ini turut mengalu-alukan kehadiran pelakon baru dan model itu dalam industri seni lakonan tempatan.

“Tolong menyinar dan jadi salah seorang anak seni yang mengangkat nama industri..” ujarnya dalam sebuah twit ditujukan buat Sharifah Rose.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

4 Comments

  1. BUKANIZREENYANGPASTINYA

    March 22, 2021 at 5:21 pm

    obviously cepah rose ni sentap. sebab dia kalau diperhatikan grumpy semacam. kawan-kawan dia pun, lepas izara tweet macam tu, pakat tweet perli artis, siap ada group gossip perli artis. lagi cakap tweet tu tak maksudkan untuk izara. waktu gaduh sekejap dengan tyra yang kononnya aazief getback dengan tyra pun, dia yang melebih perli tweet kasar. padahal waktu tu tyra tu cuba jelaskan yang dia tak getback dengan aazief untuk reda kan gossip, but she snapped dan merentan out of nowhere. attitude, non hado.

  2. anonymous

    March 22, 2021 at 9:56 am

    izara the smartest one,quick response and ms rose trapped

  3. Brunes

    March 22, 2021 at 9:47 am

    si saripah ni yang kau respond ke twit izara tu apahal? izara has a point, memang kau touching kan lulz betul pun

  4. Anonymous

    March 21, 2021 at 2:22 pm

    Makan cili ker…..

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top