October 7th, 2013

Semua orang memang sedang dalam keadaan terkejut dengan pendedahan ekslusif mengenai pernikahan Aeril Zafrel dan Wawa Zainal menerusi BiPop semalam. Memang semua orang tertunggu-tunggu pengakuan rasmi daripada tuan punya badan. Iyerlah, maklumat yang dikongsikan nampak “genuine” dan logik untuk diterima akal.

aeril nafi nikahSayangnya, Aeril Zafrel enggan memberikan sebarang komen dan memaklumkan akan mengambil tindakan mahkamah terhadap pihak yang membuat pendedahan tersebut. Malah menerusi laman Twitternya, Aeril memaklumkan akan membuat pendedahan dalam tempoh masa terdekat.

aeril nafi nikah

Abang Nara tak berapa faham sangat dengan bahasa-bhasa puitis “senjata terakhir” apa bagai ini. Bagi Abang Nara, ada dua je jawapan. “Ya” atau “tidak”. Mungkin Aeril akan melakukan sidang media dalam masa terdekat ini untuk menjelaskan segalanya. Sama-samalah kita nantikan.

perfume

P.S: Haruman yang asli. Memang original. 100% tulen pada harga yang lebih murah dari biasa. Memang terbaek. Beli perfume original pada harga yang lebih murah daripada harga pasaran. Jom dapatkan segera di www.parfums.com.my sementara stok masih ada.


Comments are closed.

Loading...