Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Isu Bigo Masih Panas, Kini Fathia Latiff Dikecam ‘Live’ Merokok Pula

Kontroversi Fathia Latiff menari dengan pakaian seksi di Bigo Live sehingga hari ini masih lagi segar dalam ingatan netizen. Menerima pelbagai kritikan, Fathia berulang kali memeberitahu dia mahu berubah ke arah lebih baik bebas kontroversi dan meminta agar orang ramai memberikan dia sokongan dan peluang kedua.

Advertisement

Namun, apa yang dikatakan tidak sejajar dengan perbuatannya. Terbaru, Fathia sekali lagi menjadi bualan ramai apabila merokok semasa sesi Live di Instagram bersama Zarina Anjoulie.

Tentu sekali ramai yang terkejut melihat aksi Fathia itu yang seakan tidak serik dengan segala kecaman terhadap dirinya sebelum ini. Malah, pelakon wanita itu juga menunjukkan contoh yang tidak baik kepada masyarakat dan memberikan persepsi negatif terhadap wanita yang berhijab.

Sebenarnya ramai sahaja selebriti wanita yang merokok cuma peminat sahaja yang tidak tahu. Namun, ada antara mereka yang pandai menyembunyikan ‘sifat sebenar’ itu. Dalam kes ini, Fathia tersilap langkah mempamerkan aksinya itu kepada umum, jadi janganlah nanti marah netizen bila diri anda dikecam. Hmmph..

Sumber Berita : Instagram Makcik Puaka

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

46 Comments

  1. Anonymous

    August 6, 2018 at 11:24 am

    nenek aku isap rokok dunhill mcmaner tu??

  2. Anonymous

    August 6, 2018 at 10:34 am

    bukak jela tudung tu

  3. Anonymous

    August 6, 2018 at 10:15 am

    fauziah ahmad daud pun merokok … huhu dunia hiburan dunia seni sungguh mengerikan….

  4. apiz

    August 6, 2018 at 9:26 am

    slut….hipokrit…bertudung sebab nak dpt job ke? nak org respek ko dgn bertudung? kena lah perangai tu pun elok sikit dgn penampilan…macam tak muhasabah langsung kan ko ni fatiya..mak ayah ko sedih tgok anak mcm ko ni…mcm bangga sgt tunjuk isap rokok…

  5. marion

    August 6, 2018 at 9:16 am

    Dia memang merokok dari dulu kot, dari dia free hair. Apa nak heran!! mungkin susah berhenti tabiat lamaaa. Buka semua perempuan sesuci embun pagi macam makcik-makcik bawang maksum nak mati sampai tiada dosaa

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top