Written by Bella | September 4th, 2019

Umum mengetahui tentang krisis rumah tangga yang melanda pelakon Sharnaaz Ahmad dan isterinya, Noor Nabila. Pelbagai spekulasi mula timbul mengenai punca mereka ingin berpisah selepas Nabila mengesahkan ada memfailkan penceraian pada 27 Ogos lalu.

Tidak mahu isu tersebut terus berpanjangan, Sharnaaz meminta isterinya itu menjadi matang dan tidak memberikan lagi kenyataan berhubung proses perceraian mereka.

Saya tidak mahu isu ini berpanjangan dan biarlah mahkamah menentukan. Apabila kes (proses penceraian) dibawa di mahkamah, biar semua orang tahu siapa yang memulakannya (mahu bercerai).

sharnaaz ahmad minta noor nabila henti beri kenyataan

Demi anak, tolong hentikan semua ini. Sejak awal saya beritahu jangan jadikan kes ini kecoh. Hari ini mungkin Jebat tidak tahu membaca, selepas lima atau enam tahun dia akan tahu dan bertanya di mana ibu dan bapanya.

Sharnaaz juga enggan mengulas lanjut mengenai kenyataan balas Nabila sebelum ini demi menjaga hati semua pihak.

sharnaaz ahmad noor nabila

Saya tidak mahu mengeruhkan keadaan dengan memberikan sebarang komen. Saya tak rela melihat ada hati yang terguris jika saya tersalah cakap. Seperti saya katakan sebelum ini, lebih banyak ulasan diberikan, lagi panjang cerita ini akan berlarutan.

Terdahulu, Nabila merasa hairan mengapa Sharnaaz tidak janga mereka akan bercerai sedangkan  keputusan untuk berpisah adalah atas persetujuan bersama bersama selepas segala usaha untuk memperbaiki hubungan mereka menemui kegagalan.

Sumber Berita :  HARIAN METRO & BH ONLINE

42 responses to Isu Bercerai, Sharnaaz Ahmad Minta Noor Nabila Jangan “Kecoh”

  1. yuyun says:

    time bercinta kecoh, time kawin kecoh, time beranak pon kecoh sampai nak ke cerai pon kecoh lg.. pa dia bak hangggg,,,,

    • Anonymous says:

      Biar bekas bini ajar sikit pakcik bawang ni….tengok sejauh mana kejantanan lan todak.

      • Anonymous says:

        *sedang menunggu bidasan Nabila dlm IG stories. Quote wei…jangan tak quote pulak* hiks.

        • Anonymous says:

          Jangan kau buang suami kerana adik beradik & famili, once diorang semua dah kahwin dah beranak pinak dan mati, terkontang kanting kau sorang2 mengenang nasib diri,

          Jangan tanya kenapa bila dah kahwin syurga kau ditapak kaki suami, ada sebab Allah jadikan begitu, kalau nak cerai alasan suami mendadih, curang , pukul dan khianat itu normal, memang tak boleh bawa bincang,

          Kalau takat ego, cemburu, famili dan adik beradik bukan benda normal sampai nak fail cerai, jangan jadikan benda tak normal sebagai normal, dah 2 kali fail dalam perkahwinan means tak belajar silap dari yang pertama,

          Zaman sekarang ramai perempuan success nak bercerai asal ada anak dan malas nak jaga laki, hati2 Allah tahu semua perbuatan dan niat kita, nak baik buat benda baik, jantan yang nak kahwin sama kau tak sama jantan yang berkepit walau pondan,

          Level suami tak sama macam kawan2, bukan kita suruh sembah suami pun, tak kan suami ajak duk satu rumah kita tak nak dgn alasan adik nanti takut duk sorang, bullshit semua ni, mesti ada batu api dalam hal ni, kalau bbincang guna 2 akal, 2 hati mesti dah elok dah ni.

        • Anonymous says:

          eh xkan dia x tahu kut perangai bekas bini dier tu…gaduh pun masuk insta…perang socmed le katakn. apa yg ko harapkan?

        • Anonymous says:

          mmg la dia nak kecoh…nak canang dia bakal menjanda & cari mangsa baru. marketing la tu. nabila oh nabila.

      • Anonymous says:

        Micheal Ang tak nak buat drama baru ke? In-laws from hell.. wakakak

    • Pro Fattah says:

      dulu harimau, skrg…kucing hahahaa

  2. org malaysia mmg takut/paranoia nengok tetek. says:

    knp lak…kena batang idung ko tahu pulak suruh org senyap bagai… fattah dulu kemain buku je kot ko sakit ati kemain bruhhh. now?

  3. Mana Hilangnya Taring Lan Todak. says:

    tau pun rimas….ko dulu2 lancang mulut.

  4. Kak Oks says:

    Dulu orang buat buku ko berkutik. Org buat makeup tutorial ko membawang. Orang buat parody youtube ko berbunyik…serba tak kena kan dimata kau? Skrg kena buku sama ruas la…kau hentam la balik bekas bini kau tu.

    • Kowzer says:

      Setuju!! bab orang kemain dia mengomen…mcm abrok! bila part dia tau pulak suh jgn kecoh…takot anak bacala apa la….dunia ni berkisar psl dia je bagus erk sharnaaz ni…kowzer aku

  5. Dunia bulat dot com says:

    Ambooiii dulu smua citer pasal orang ko nsk masuk campur.. bagi komen macam2.. sekarang ni .. elok pulak bahasa ko ya?? Dunia ni bulat bruhh.. ada masa kat atas ada masa kt bawah..

  6. Anonymous says:

    Sharnaz pun poyo…Nabila pun poyo..sat lagi Lopa & family pulak bersuara….masing masing x mahu mengalah…cari keburukan masing2.

    1st time dlm family Sharnaz bercerai ….tp cerai berai perkara biasa dalam keturunan Lopa yg perasan bagus dan ego tinggi. Keluarga Lopa ni…luaran semuanya nmpak mcm ‘suci’ ..tunjuk2 alim dlm Insta..hakikatnya fake nya semua. Kesian datuk meninggal dlm kubur…dpt anak2 propa dan hipokrit.

  7. Erol says:

    Syukurlah Fattah x terjerumus dgn puak Budu ni…
    kalu x masuk fail syariah jugak ler!

  8. Brunes says:

    Kalau Shila Amzah berkeras juga nak sama sanaz ni confirm hidup dia tak se elok sekarang. Shila Amzah elok je dapat somi Dr dan baru menimang anak yang sangat comel.

    maybe ini kifarah sanaz.. dah lah kuat mengutuk, panas baran pulak tu.. kene buku dengan ruas lah, wife pun family dia boleh tahan propa..

  9. Anonymous says:

    Apasal x masuk Meletop….hal artis lain bkn main lagi …kakak sendiri…buat diam…atau dah bagi warning kat astro jgn siar…..Hajah lah konon….dh 2 kali Hajah tapi tetap hipokrit atau munafik….poyo..je.

    • Anonymous says:

      mudahnya nak labelkan orang munafik.. yang kau cakap semua tu berdasarkan assumption dan pandangan dari hati kau yang kotor dan penuh hasad dengki.. main agak2 je, padahal tak tahu pun perkara sebenar.. poyo je

      • Anonymous says:

        aku setuju dgn anom 1.14pm….. aku rase ko yg munafik anom 1.30… sume komen ko nk bidas… gigih jd penjilat taik family paki ni yer… byk ker diorg bayar utk komen2 jilat ko nih.. lopak dh xreleven dlm meletop.. astro tuh org byr tau tgk meletop sbb isi cerita.. dh bosan tgk muka lofake tuh… sila laa berambus dari meletop cepat2..

        • Anonymous says:

          elok juga kalau meletop ambil fakezura jadi pengacara meletop. confirm ramai fan dia tunggu depan tv setiap selasa malam..

        • Anonymous says:

          spesis melayu yang xberapa berilmu je tengok Meletop tu…. obviously hanya geng sangap je masih tengok Meletop…

        • Anonymous says:

          haha ini lawak. ada orang yang rasa diri dia melayu berilmu sebab tak tengok meletop, tapi sanggup datang ke blog gosip artis untuk baca dan komen pasal gosip.. bukan sama je ke? lain kali nak mengata orang tu kena berpada-pada, awak ingat dengan awak mengata orang tu, diri dah hebat ke? hehehe

  10. Anonymous says:

    pandai kawin, pandai buat anak, settle la sendiri senyap2…

  11. Kk says:

    Sure yg penah kena bidas dgn sharnaz ni ketawe riang, dlu kemain pasal org lain laju je ko bidas mcm2, kena kat anak n ex wife sendiri tau pulak nak ditutup2 aib nye. Skrg baru ko tau cmne rasenye kena kritik depan2. Mcmane lah org lain x LOL kan ko. Hopefully pasni caprice pon amek iktibar, tu pon kaki bawang jugak tp ala2 baik konon bidas sana sini. Tp diri sendiri x boleh kena kritik mcm dia je yg betul. Jaga n hormat lah sikit sensitivity n perasaan org lain, bukan lancang je menegur x kena tempat.

  12. Manja says:

    X pe ls nabika tu dh biasa jadi janda pandai3 la dia

  13. Anonymous says:

    Ni dah kali kedua lah kan Nabila ni brcerai?

    • Anonymous says:

      kalo jadi cerai dgn shahnaz… nabila bakal menjanda kali ke2…
      time bercinta sedap sandar2 celah kangkang shahnaz… dh dpt anak terus reject… nk try kangkang lelaki lain lah pulak…

  14. Anonymous says:

    demi anak konon. takut anak baca kisah cerai dia dan Nabila. abis tu mulut kau yg mcm longkang kalau mengata org lain, kau tak takut ke anak kau baca..

  15. Anonymous says:

    Itulah bro dan sis kifarah allah bagi kat korang berdua yang bermulut hansuang suatu ketika dlu.Nak senaraikan 1 1 punye ler byk kes nya.Tgk naelofar hijab skrg seakan sendu. Kenapa ya?

    • Anonymous says:

      Naelofar Hijab dah lama sendu ok..since mid 2018….smua staf kena buang konon x capai KPI..padahal sebab nama burok Neelofa org boikot dan x beli…disamping mahal tp kualiti biasa2 je…lps tu si kakak meroyan (Nabila) kata staf x buat keje…hahahaha…malangnya keluarga ni.

      Infact ramai dulu stokis NH skrg dh mula support produk Fazura…dendam kot hehehe

      • Anonymous says:

        Patut lah. Masih lagi tak sedar diri lagi. Ptt mama tini dh ade produk sndri si nabila dh start jual baju jebat. Maybe dh dpt rse kesuraman naelofar akan datang.

        • Anonymous says:

          memandai je korang ni.. family dia mmg jenis yg suka bisnes.. orang bisnes ni semua benda akan nampak peluang untuk buat duit.. datin tini buat produk sendiri sebab galakan dari arwah kawan dia, pengasas dnars cosmetic tu.. nabila pun agaknya fikir dah tak ada anak kecik lagi, so jual saja la baju pre loved tu, sebab jebatjayden pun makin membesar.. naelofar ok je tudung dia..harga setanding kualiti, aku ada byk koleksi tudung dia.. ok sgt tudung dia.. masa raya hari tu sale dia tinggi.. cuma sekarang ni tak terkejar collection terkini, sbb tak ada la beli tudung setiap bulan kan..

  16. lopak budu says:

    tu lah dlu mulut mcm lahanat kutuk fattah buat buku. org tu diam je xckp pape. mcm2 ko kutuk. keluarga lopa budu pn sama. kemain eh korang. elok sgtlah tu. bahagia beria naw nk tunjuk. dah cerai tau jgn bg org sibuk lak wakakaka lawak la

  17. Anonymous says:

    Mentaliti sampah masih nak kaitkan isu kenegerian. Macam kau tau semua cerita dorang kan sedap mulut je kata kat orang. Cuba kena kat batang hidung sendiri then orang kutuk keturunan kau apa kau rasa. Berubah lah wahai netizen mulut puaka.

    • Anonymous says:

      itu la, mentaliti sampah ni fans siapa ya? besok2 kalau keturunan dia bercerai berai jangan nk salahkan negeri ya.. kahkahkah

  18. rosejenaie says:

    nasib bam tah x jadi dengan kak lopa hahaha kalau tak
    entah2 menduda dah bam tah

  19. Watch kasitau lu says:

    Kalau dh tahap bercerai atau akn cerai tu dh tentu salah n silap kedua duanya. Dua dua ego n keras kepala tu yg terjadi…API..API..terbakar hangus.. anak jadi mangsa mak pak bingai..jgn ckp jodoh dh takdelh..ni semua hati punca segala masalah..hati tak sedap..

  20. Anonymous says:

    Sharnaaz ni gay la..dia bottom suke batang

Tinggalkan Komen Anda Di Sini