Isteri Shuk Dakwa Ramai Puji Wajah Iras Tang Mo, Netizen Kata ‘Ni Tang Mano’

Hiburan

Isteri Shuk Dakwa Ramai Puji Wajah Iras Tang Mo, Netizen Kata ‘Ni Tang Mano’

Tular beberapa minggu kebelakangan ini mengenai misteri kematian selebriti terkenal Thailand, Tangmo Nida yang masih dalam kes siasatan polis.

Bukan sahaja di Thailand, malah ianya menjadi ‘viral’ sehinggakan ke negara Indonesia dan juga Malaysia.

Advertisement

Berikutan itu, ramai pula yang turut dikaitkan dengan mendiang Tangmo meskipun tiada kena-mengena seperti wajah seiras dan sebagainya.

Ini termasuklah isteri kepada pelawak Shuk Sahar, Rossalennah Natassyiah atau lebih dikenali sebagai Rossa Sera yang baru-baru ini ada memuat naik satu video di TikTok.

Kata Sera, ramai yang mendakwa wajahnya seiras pelakon popular itu setelah terlihat lebih langsing berbanding sebelumnya.

Namun begitu, ketika meninjau ruangan komen, ramai netizen menganggap Sera sebagai ‘perasan’ dan mungkin juga sekadar bahan ‘content’ di media sosial.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ????? ???? ? (@rossa.sera)

Kata netizen, Sera bukan seiras seperti Tangmo Nida tetapi lebih kepada ‘Tang Mana’.

Tangmo Nida takde sis, tapi kalau Dato Vida ye ada. – netizen

Rasanya Serra bergurau saja tu, isi masa lapang la katakan…

Shuk sahar rossa sera
11 bulan lalu

"Jangan Makin Cantik Sangat.." - Shuk Sahar Risau Isteri Melawa, Buka Hati Untuk Orang Lain

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : TikTok

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

4 Comments

  1. Anonymous

    March 17, 2022 at 3:48 pm

    padan ngn syuk

  2. Anonymous

    March 15, 2022 at 1:16 pm

    tak sama pun.nasha aziz sama

  3. Anonymous

    March 15, 2022 at 8:22 am

    harap tgk la 2-3x kt cermin btl ke dak. sape la yg ckp sama tuh adoi.. x malu ke pehtu ko yg viral sndr. sudah2 la nk meng up2 kn dr sndr.

  4. Kai

    March 14, 2022 at 6:56 pm

    It’s good to have confidence but tak yah nak publisiti murahan.. dngr pon nak muntah.. awak memang dah cantik lepas make up tapi tak yah nak ckp ‘they said I look like’ Tangmo.kepada yang ckp gitu…sila cuci mata and buka besar2

Loading...