Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Isteri PU Abu Kongsi Cerita Bersalin Tanpa Suami Disisi

hana azraa pu abu

Umum mengetahui, rumah tangga Pencetus Ummah Abu dan isterinya, Hana Azraa sedang berantakan dan dikatakan dalam proses untuk bercerai.

hana azraa pu abu

Advertisement

Meskipun sedang melalui saat sukar dalam hidupnya, Hana yang baru sahaja selamat melahirkan seorang bayi lelaki pada 1 Februari yang lalu kira-kira jam 6.59 pagi, sempat berkongsi pengalamannya bersalin anak keduanya itu tanpa suaminya disisi.

Menerusi akaun Instagramnya, Hana berkata kali ini dia nekad untuk bersalin secara normal memandangkan anak sulungnya dilahirkan melalui pembedahan ‘caesarean’.

hana azraa

hana azraa pu abu

Pukul 4 pagi terpaksa kejut ayah nak ke hospital

Advertisement

hana azraa pu abu bercerai isteri pu abu kongsi cerita bersalin tanpa suami

Menurut Hana, dia terpaksa mengejutkan bapanya yang sedang tidur seawal jam 4 pagi untuk menghantarnya ke hospital untuk bersalin.

Meskipun diri dihina & penuh dosa, bersyukur proses bersalin dipermudahkan

hana azraa

Bukanlah seorang manusia sempurna yang sering dihina dan penuh dengan dosa, Hana  meluahkan rasa syukur proses bersalin dipermudahkan Allah.

Terdahulu, kontroversi PU Abu dengan bekas isterinya, Ain ‘Afini pernah mendapat perhatian netizen sekitar April tahun lalu. Nama Hana dikaitkan dengan kontroversi itu apabila didakwa sebagai punca perceraian antara pendakwah bebas itu dengan Ain ketika itu sarat hamil anak pertama.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

20 Comments

  1. korok

    February 18, 2020 at 8:56 am

    xyah nak tagih simpati lahai…tu yg patut ko terima…baru adil…

  2. guru bahasa BN

    February 18, 2020 at 8:38 am

    Dia tulis ‘diri ni hina & penuh dosa’… BN tulis balik ‘diri dihina & penuh dosa’…. BN boleh menimbulkan fitnah dengan twist ayat sikit je… Allah Maha Penyayang…

  3. Anonymous

    February 18, 2020 at 8:08 am

    Sedap bersama.. Sakit seorg, kesian! What goes around comes around.

  4. minah jambu lov tv terlajak laris best..

    February 17, 2020 at 10:27 pm

    malas minah jambu nk baca buang masa je huh !!

  5. Anonymous

    February 17, 2020 at 6:43 pm

    Ape bnde laa betina ni…shave kat pepet pun nk cite ke???xkan laa 9 bln mengandung x penah shave…slalunya nurse y buat kan laa wei…tu pun bergntg jgk pd nurse…ade setengah nurse x ingin dia nk shave kann…ni msti panjang giler smpai x nmpk lubang….eeewwwuuuu…tulaa ko..org lain sume laki tlg shave kann..y ko ni sedeh hdp x de laki nk tlg shavekan pepet tu…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top