Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Isteri Pertama Dikecam Kerana Tular Kisah Penceraian Suami Dengan Isteri Kedua, Rupa-Rupanya..

Tular isteri

Tahun lalu, tular seketika mengenai seorang lelaki yang telah bernikah dengan seorang wanita di mana ia merupakan pilihan isteri pertamanya.

Advertisement

Namun, jodoh tidak panjang, lelaki berkenaan telah memaklumkan bahawa dia kini sudah bercerai dengan isteri keduanya dengan mengumumkan mengenai perkara tersebut di laman Facebook.

@syielarashid#lovestory?? #love?? @khubaibramli? Mohabbatein Maaf Kijeyega Sir Shah Rukh Khan – movie dialogue

Ia kemudian menjadi tular berikutan muncul pula video isteri pertama lelaki berkenaan yang turut menemani suaminya itu ke mahkamah yang dipercayai dalam perjalanan untuk menceraikan bekas isterinya.

Namun, perkongsian kedua-dua individu berkenaan telah mendapat kritikan hebat di mana ada yang menganggap perkara tersebut eloklah disimpan dan tidak dihebah-hebahkan di media sosial agar dapat menjaga maruah masing-masing.

FacebookSumber : Facebook  

“Rasanya benda macam ni tak perlu nak heboh atau umum sampai tahap ni kot.. ke dah benci sangat sampai umum begitu..masa nak kemain lagi..” tulis seorang netizen di bahagian komen.

Advertisement

Manakala bekas isteri kedua lelaki berkenaan pula tampil menjelaskan bahawa mereka berdua (dia dan bekas suami) sudah dua bulan tidak tinggal sebumbung.

Alhamdullilah hari dan penantian saya selama 2 bulan tidak sebumbung. Dengan ini saya Nurul Ain binti Md Soleh sudah sah berpisah atau bercerai dengan bekas suami, Khubaib bin Ramli. Saya sudah berlapang dada dengan keputusan yang telah diputuskan.

Khubaib dan isteri pertamaSumber : Facebook  

Ain juga memesan agar tidak memuat naik sebarang foto gambar perkahwinan mereka sebelum ini di media sosial.

Terdahulu, isteri pertama lelaki berkenaan iaitu Rosyilah ada membuat video memaparkan dirinya membuat persiapan perkahwinan malah menemani suaminya itu untuk bernikah seorang lagi.

Dedah Rosyilah, dia telah meminang sendiri madunya itu dan merupakan calon kelapan untuk berkahwin dengan suaminya.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

8 Comments

  1. Mende

    August 28, 2021 at 7:31 pm

    Ala nara x payahlah ikut style OhBulan tajuk tu..rupa2nya…rupa2nya..letak jelah tajuk penuh..lgpun sejak bila nara kuarkn berita bangang mcm ni..nara bkn kuarkan cite psl artis je ke

  2. bruno

    August 26, 2021 at 9:18 pm

    brunes……… tecari2 kan kau. Mana kan kau.

  3. low class

    August 26, 2021 at 9:15 am

    paling bodo, dekat tajuk BN ni.. rupa2nya..
    rupa2nya apa?
    klik bait hanat
    semoga hidup x tenang tular penceraian org

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top