Written by Bella | January 13th, 2016

Fizo Omar nama ini memang hangat juga sekitar minggu lepas kerana seakan tidak boleh menerima kritikan jujur daripada seorang penulis blog mengenai restoran miliknya Fizo Mawar Kitchen.

Namun, cerita itu sudah “dilupakan” apabila Fizo memuat naik foto bersama kapsyen yang seolah-olah menggambarkan bakal menerima orang baharu didalam keluarganya.

ALHAMDULILLAH SYUKUR..Baru sahaja dpt berita gembira.alhamdulillah syukur semakin murah rezki kami.

Terima kasih diatas doa kalian smua.semoga diberkati.insyallah rezeki dariNYA melalui kami utk di kongsi bersama.

Malah, peminat juga sudah mula mengucapkan tahniah kepada Fizo dan Mawar.

Tahniah kepada Fizo dan Mawar jika benar  mereka bakal menjadi ibu dan bapa. Jaga kesihatan serta tingkah laku semasa mengandung dan semoga segala proses kehamilan berjalan dengan lancar.

Sumber Berita: Instagram Fizo Omar

6 responses to Isteri Fizo Omar Sudah Hamil?

  1. Mak [email protected] says:

    sorry to say…tapi dua2 poyo =X

    0

    0
  2. Anonymous says:

    saje wat gempak..cam si syatilla tu

    0

    0
  3. melati says:

    layak ker saya nk Komen..?

    0

    0
  4. anonymous says:

    orang yang komen ngan BN sekali sama2 poyo..dah post rezki dariNYA untuk dikongsi bersama takkan nak citer pasal anak kot..anak boleh kongsi/pinjam2 ke?

    0

    0
  5. cik piNgu says:

    erkk.. sendunya komen pun setakat 5 je ni.

    korang x nk komen apa2 lg ke? ingatkan boleh masuk list berita paling b=popular bulan ini di BN..

    0

    0