Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Isteri Alif Satar Dikutuk Tidak Cantik Seorang Wanita

alif satar

Netizen Malaysia ni kalau tidak mengecam memang tidak sah, ada sahaja yang nak dikutuk. Kali ini melibatkan penyanyi popular Alif Satar pula selepas isterinya Shadila Halid dikutuk tidak cantik.

Advertisement

Kutukan wajah isterinya itu diterima selepas Alif menaikkan gambar mereka berdua di Instagram miliknya. Alif berkongsi gambar berkenaan dengan mengatakan kulitnya sudah hampir sama cerah dengan isterinya selepas sekian lama tidak melakukan aktiviti luar.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alif Satar®? (@alifsatar)

Advertisement

Shadila yang menggayakan muncung ‘duck face’ itu kemudian dikutuk tidak lawa oleh seorang netizen.

Kenapa bini buat muncung macam itik? Tak lawa. – Komennya.

Alif yang geram dan melihat komen melampau itu turut menegur wanita berkenaan.

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_5063.png

Pengikut Alif juga merasakan komen berkenaan agak keterlaluan dan menasihatkan wanita terbabit untuk tidak meninggalkan sebarang komen jika tidak ada perkara baik yang ingin disampaikan.

Memalukan orang Johor je sis

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_5065.png

Perkara seperti ini tidak sepatutnya berlaku, jika kita tidak menyukai seseorang mahupun artis, baik unfollow sahaja dari terus melakukan dosa kecil. Apapun semoga Alif Satar sekeluarga bahagia dan sentiasa dilindungiNya.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

10 Comments

  1. Anonymous

    September 15, 2021 at 1:53 am

    Haha…sensitif sgt pahal? Org tu cuma ckp tak lawa sbb buat muncung duck tp kalau tak buat mcm tu….mmg bkn lawa sgt pun…..

  2. Poyo

    September 15, 2021 at 12:19 am

    Why so pembaris netizen meant buat mulut itik x cun itu pun nak terasa salah ke then if so sensitive no need become malaysia artist poyo

  3. Hahah

    September 14, 2021 at 9:26 pm

    Sorry Alif looks like bangla and her wife Tak lawa mmg betul tudung Duck monopoly so expensive

  4. Anonymous

    September 14, 2021 at 7:59 pm

    dah mmg bini kau tak lawa terima je lah kenyataan haha

  5. Anonymous

    September 14, 2021 at 5:09 pm

    Jelesss lah tuuu

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top