Isteri Alif Satar Dikutuk Tidak Cantik Seorang Wanita

Hiburan

Isteri Alif Satar Dikutuk Tidak Cantik Seorang Wanita

Netizen Malaysia ni kalau tidak mengecam memang tidak sah, ada sahaja yang nak dikutuk. Kali ini melibatkan penyanyi popular Alif Satar pula selepas isterinya Shadila Halid dikutuk tidak cantik.

Alif Satar
4 bulan lalu

"Itu Adalah Sunah.." Alif Satar Bawa Anak-Anak Main Hujan, Tak Tahan Berkurung Lama

Advertisement

Kutukan wajah isterinya itu diterima selepas Alif menaikkan gambar mereka berdua di Instagram miliknya. Alif berkongsi gambar berkenaan dengan mengatakan kulitnya sudah hampir sama cerah dengan isterinya selepas sekian lama tidak melakukan aktiviti luar.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alif Satar®? (@alifsatar)

Advertisement

Shadila yang menggayakan muncung ‘duck face’ itu kemudian dikutuk tidak lawa oleh seorang netizen.

Kenapa bini buat muncung macam itik? Tak lawa. – Komennya.

Alif yang geram dan melihat komen melampau itu turut menegur wanita berkenaan.

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_5063.png

Pengikut Alif juga merasakan komen berkenaan agak keterlaluan dan menasihatkan wanita terbabit untuk tidak meninggalkan sebarang komen jika tidak ada perkara baik yang ingin disampaikan.

Memalukan orang Johor je sis

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_5065.png

Perkara seperti ini tidak sepatutnya berlaku, jika kita tidak menyukai seseorang mahupun artis, baik unfollow sahaja dari terus melakukan dosa kecil. Apapun semoga Alif Satar sekeluarga bahagia dan sentiasa dilindungiNya.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

10 Comments

  1. Anon

    September 15, 2021 at 11:46 am

    Cantik aje tengok. Mungkin dia buat mulut itik kot tu nampak berkedut.

  2. syantik

    September 15, 2021 at 10:56 am

    sepatutnya semakin dewasa, semakin matang.. tak perlu gambar muncung2
    bini aliff ni kalau nk banding ngn aku, lawa dia lagi, kalah aku byk tiang
    tp bila dia buat muncung, still aku kalah jgk.. hahaha
    tp xyah buat laaa..
    tgk lisa suri, hannah del, wardina, ambil gambar mcm biasa
    kalau nk intimate sikit, x perlu uplaod… gitu laa

  3. Anonymous

    September 15, 2021 at 10:04 am

    Si Alif ni punnnn…..Betul la tu.
    Sebab muncung duck yang jadi tak lawa/cantik. Salah ke kenyataan iamrinaa tu? Yang nak terrasser sangat kenapa? Cuba husnuzon.
    Cantik ni kan…subjektif. Bak kata orang jawe “Beautiful is in the eye of the beholder”

  4. Anonymous

    September 15, 2021 at 9:52 am

    hahahahahahahaha…kannnnn!!!!!!

  5. Anonymous

    September 15, 2021 at 3:48 am

    Yang ko to helok sgt ke setan?

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...