Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Ismail Izzani Tidak Kisah Digelar Sombong ‘Tahap Dewa’

Penyanyi Ismail Izzani menafikan dirinya sombong seperti yang didakwa oleh seorang jurugambar di laman Twitter baru-baru ini. Kata Ismail, beliau lebih mengenali siapa dirinya dan pasti tidak akan bersikap sebegitu.

Advertisement

Tidak kisah dengan gelaran ‘sombong tahap dewa’, Ismail bagaimanapun tetap merendahkan diri dan memohon maaf kerana tidak perasan ataupun menyedari jurugambar itu mahu mengambil foto beliau di acara Kuala Lumpur Fashion Week (KLFW 2018) yang lalu.

Isu ini nampaknya sudah selesai apabila jurugambar itu yang dikenali dengan nama Akram Ibrahim sudah pun memaafkan Ismail atas apa yang berlaku.

Kadang-kadang dalam acara yang ramai orang, memang akan ada kejadian terlepas pandang ataupun tidak perasan bila ada orang lain yang tegur. Apa-apa pun, bagus kerana tidak memanjangkan lagi isu tersebut dan saling bermaafan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

11 Comments

  1. Okje

    August 18, 2018 at 1:48 pm

    Bagos la maaf beri n terima. Pengajaran jgn terlalu mnghukum. Mybe lagi budak blom tau cmne nk brcampor bbual dlm surrounding gitu sngt. Pada jurugambar lain kali jgn la viral gitu. Cuba faham keadaan sekitaran. Mybe bising sibuk kecoh jadi tk orng kurang focus. Tok artis muda try belajar communicate. Dgn tu both sides bole up kn industri. Tkde saman menyaman infuture.

  2. Anonymous

    August 18, 2018 at 1:20 pm

    elehh…artis dan fotographer pakat2 gaduh dlm socmed. pastu sesuci lebaran mintak ampun sesama. wahal dedua sendu.

  3. Pikio pikio

    August 18, 2018 at 1:12 pm

    Isy tak usah jadikan kan isu. Tenguk jer klu kawan2 kita bertandang ke rumah kita bawa anak pompuan dan anak lelaki belasan Tahun. They are not talkative. Cos not the same wavelength dg kita. Beri masa artis Muda belajar PR, media dan peminat. Most artis masa mula bertapak dunia seni mcm tu. chill out.

  4. Toyer

    August 18, 2018 at 12:46 pm

    Bravoo Ismail..tunjukkn sikap profesional dlm career..biarkn org mabuk ketum kecam kita,.masuk kiri keluar kanan janji boleh keluar sudah.. release…

    • Bleak lgi

      August 18, 2018 at 11:00 pm

      Ada yg ckp…exam SPM tak mahu ambil.
      Tapi tulis bahasa inggeris mcm org pndai sgt.

  5. melati

    August 18, 2018 at 12:46 pm

    aduiiii , ponin byk nya penyanyi.. siapa plak Bandut ni…???

    • Anonymous

      August 19, 2018 at 12:02 am

      Alaa bukan artis je. Ak ni org biasa pn mmber tegur kt shopping mall ak tak dgr. Kalau dgr pn kdg2 tak toleh sbb takut sebenarnya org tu panggil org lain padahal nama sama. Nnt kalau toleh kang org kata perasan pulak. So jgn cepat nk kata org tu sombong. Tmpt bising kan lagipun ramai org.

    • Candy B

      August 21, 2018 at 12:40 am

      aduiiii

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama