Written by Bella | August 18th, 2018

Penyanyi Ismail Izzani menafikan dirinya sombong seperti yang didakwa oleh seorang jurugambar di laman Twitter baru-baru ini. Kata Ismail, beliau lebih mengenali siapa dirinya dan pasti tidak akan bersikap sebegitu.

Tidak kisah dengan gelaran ‘sombong tahap dewa’, Ismail bagaimanapun tetap merendahkan diri dan memohon maaf kerana tidak perasan ataupun menyedari jurugambar itu mahu mengambil foto beliau di acara Kuala Lumpur Fashion Week (KLFW 2018) yang lalu.

Isu ini nampaknya sudah selesai apabila jurugambar itu yang dikenali dengan nama Akram Ibrahim sudah pun memaafkan Ismail atas apa yang berlaku.

Kadang-kadang dalam acara yang ramai orang, memang akan ada kejadian terlepas pandang ataupun tidak perasan bila ada orang lain yang tegur. Apa-apa pun, bagus kerana tidak memanjangkan lagi isu tersebut dan saling bermaafan.

11 responses to Ismail Izzani Tidak Kisah Digelar Sombong ‘Tahap Dewa’

  1. melati says:

    aduiiii , ponin byk nya penyanyi.. siapa plak Bandut ni…???

    4

    1
    • Anonymous says:

      Alaa bukan artis je. Ak ni org biasa pn mmber tegur kt shopping mall ak tak dgr. Kalau dgr pn kdg2 tak toleh sbb takut sebenarnya org tu panggil org lain padahal nama sama. Nnt kalau toleh kang org kata perasan pulak. So jgn cepat nk kata org tu sombong. Tmpt bising kan lagipun ramai org.

      3

      0
  2. Toyer says:

    Bravoo Ismail..tunjukkn sikap profesional dlm career..biarkn org mabuk ketum kecam kita,.masuk kiri keluar kanan janji boleh keluar sudah.. release…

    4

    1
  3. Pikio pikio says:

    Isy tak usah jadikan kan isu. Tenguk jer klu kawan2 kita bertandang ke rumah kita bawa anak pompuan dan anak lelaki belasan Tahun. They are not talkative. Cos not the same wavelength dg kita. Beri masa artis Muda belajar PR, media dan peminat. Most artis masa mula bertapak dunia seni mcm tu. chill out.

    7

    0
  4. Anonymous says:

    elehh…artis dan fotographer pakat2 gaduh dlm socmed. pastu sesuci lebaran mintak ampun sesama. wahal dedua sendu.

    1

    0
  5. Okje says:

    Bagos la maaf beri n terima. Pengajaran jgn terlalu mnghukum. Mybe lagi budak blom tau cmne nk brcampor bbual dlm surrounding gitu sngt. Pada jurugambar lain kali jgn la viral gitu. Cuba faham keadaan sekitaran. Mybe bising sibuk kecoh jadi tk orng kurang focus. Tok artis muda try belajar communicate. Dgn tu both sides bole up kn industri. Tkde saman menyaman infuture.

    2

    0
  6. Anonymous says:

    Awak.mc muda.. org boikot baru tau…. tak kisah ya… jaga2 bahasa sikit

    2

    2
  7. Anonymous says:

    Awak.mc muda.. org boikot baru tau…. tak kisah ya… jaga2 bahasa sikit…

    0

    0
  8. Aku says:

    Baguslah bermaafan. Jangan jadi macam Haqiem Rusli sudah lah.

    1

    0

Leave a Comment

Optional