September 26th, 2011

Irma Hasmie berkata dia tidak akan menghadiri majlis perkahwinan bekas kekasihnya, Nabil Raja Lawak 30 September ini kerana menghormati Nabil dan bakal isterinya Nazirah. Irma memberitahu laman web Murai yang dia bagaimanapun mendoakan yang terbaik untuk bekas kekasihnya itu dan berharap perkahwinannya dirahmati Allah.

“Tak manis rasanya, jika saya nak hadir ke majlisnya. Nampak agak pelik pula nanti bila bekas kekasih hadir dan saya tak mahu timbul perkara yang tak elok pula nanti. Lagipun inilah salah satu cara saya menghormati hari bahagia Nabil dan isteri. Apa-apa pun, saya mahu ucapkan tahniah pada Nabil. Mudah-mudahan Nabil dapat melayari bahtera perkahwinannya dengan rahmat dan keberkatan dari Allah.”

“”Saya tak pernah bermusuh dengan Nabil, jauh sekali dengan ahli keluarganya kerana saya juga agak rapat dengan adik beradik perempuannya. Saya pun tak suka nak bermusuh dengan sesiapa kerana takut tidak berkesempatan untuk meminta maaf. Jadi, saya tak mahu mereka berkecil hati dengan tindakan saya kerana saya masih menjaga hubungan baik dengan mereka. Tidak pernah putus walau apa juga sekalipun.”

Irma juga berkata yang dia masih single dan sedang mencari bakal suami. Kami berharap Irma akan bertemu jodoh yang terbaik satu hari nanti.


71 responses to “Irma Hasmie Masih Single, Doakan Yang Terbaik Untuk Nabil”

  1. […] Irma Hasmie Masih Single, Doakan Yang Terbaik Untuk Nabil (70) […]

  2. Anonymous says:

    marry me irma!!!

Loading...