Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Irma Hasmie Dan Rezza Bertemu Jodoh Di Hadapan Kaabah

Pasti ramai yang tertanya-tanya bagaimanakah Irma Hasmie dan tunangnya, Rezza boleh bertemu. Rupa-rupanya mereka berdua ditemukan semasa mengerjakan umrah. Irma telah bertemu ibu Rezza di hadapan Kaabah dan daripada situ perkenalan mereka bermula.

irma

Advertisement

Kata Irma:-

Alhamdulilah, tidak sangka dengan perkenalan dan pertemuan yang singkat kami sudah tiba peringkat pertunangan dan bakal mendirikan rumah tangga pada pertengahan tahun ini.Pertemuan saya dan dia di hadapan Kaabah memang tidak dirancang. Kerana di situlah saya berjumpa dan mengenali ibunya dan Reza yang ketika itu turut mengerjakan Umrah bersama. Alhamdulillah, Tuhan telah mempermudahkan hati saya untuk menerimanya tanpa rasa ragu-ragu.

Paling menarik ialah sebaik sahaja pulang daripada menunaikan umrah, ibu Rezza terus menghantar rombongan merisik. Hasrat tersebut telah disampaikan oleh Irma kepada kedua ibu-bapanya. Sekarang ini mereka berdua hanya menunggu hari pernikahan iaitu 1 Julai kelak.

irma

Kata Irma lagi:-

Advertisement

Saya tidak pernah terfikir akan bertemu jodoh di tanah suci, tetapi saya sentiasa berdoa agar diberikan yang terbaik daripadaNya.

“Lebih menggembirakan saya, apabila jodoh saya ini telah restui daripada kedua-dua belah keluarga dan kmereka jugalah yang menguruskan serta merancang segalanya untuk kami. Saya dapati, Reza seorang yang mempunyai personaliti serta cara komunikasi yang bagus.Malah saya sendiri selesa bila bersamanya.

Apa pun jutaan tahniah kepada Irma Hasmie yang akhirnya bakal mengakhiri zaman solonya. Semoga perkahwinan ini akan berkekalan sehingga ke akhir hayat. Amin. Kredit info Murai.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

61 Comments

  1. honeychupachup

    March 27, 2012 at 11:21 am

    Alfu mabruk kak irma….Alhamdulillah..
    tunang irma,rezza shah 1 grup dengan saya masa kami mengerjakan umrah 14/2-27/2-2012 lepas…irma pegi awal 1-2 hari dari grup saya..agent yang sama (Andalusia travel) cume beza hari jer…die pegi dengan mak die n sebilik dengan Anne Ngasri..family dato’ dr.razuan ni memang friendly..senyum je…tak sombong dengan sape2 pun..

  2. missyladybird

    March 27, 2012 at 11:18 am

    Alfu mabruk kak irma….Alhamdulillah..
    tunang irma,rezza shah 1 grup dengan saya masa kami mengerjakan umrah 14/2-27/2-2012 lepas…irma pegi awal 1-2 hari dari grup saya..agent yang sama (Andalusia travel) cume beza hari jer…die pegi dengan mak die n sebilik dengan Anne Ngasri..family dato’ dr.razuan ni memang friendly..senyum je…tak sombong dengan sape2 pun..

  3. mizz

    March 27, 2012 at 10:32 am

    perjalanan hidup irma slps dipertemukan dgn org yg salah akhirnya diketemukan dgn seorg yg amat bermakna…semoga dia dan bakal suaminya kekal bersama hgga akhir hayat…rs mcm terharu lak tau mcmana dipermudahkan pertemuan mereka berdua…irma dan wardina lebih kurg slps bertudung lbh nmpk menyerlah personaliti mereka…

  4. wewe

    March 27, 2012 at 9:29 am

    setiap yang berlaku ada hikmahnya. dulu irma dikecewakan, sebenarnya allah dah tentukan jodoh terbaik untuknya, alhamdulillah.

  5. husna

    March 27, 2012 at 9:18 am

    tahniah Irma hasmie,,semoga jodohmu berkekalan hingga ke Syurga,,aminnn,,,

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama