March 10th, 2012

Seorang demi seorang selebriti wanita Malaysia sedang dalam proses mendirikan rumah tangga. Dan yang terbaru, daripada perkhabaran yang diterima, Irma Hasmie katanya bakal bertunang pada 27 Mac ini. Majlis pertunangan dikatakan akan diadakan di Sungai Buloh, rumah kediaman keluarga Irma Hasmie.

irma hasmie

Daripada apa yang Abang Nara baca, bakal tunang Irma Hasmie berjaya mencuri hati Irma ketika sama-sama pergi ke Tanah Suci dulu. Buat masa ini, identiti bakal tunang Irma masih tidak diketahui. Sekiranya berita ini benar, tahniah Abang Nara ucapkan kepada Irma. Semoga pertunangan ini akan dibawa terus ke jinjang pelamin dalam tahun ini juga. Benda baik tak elok dilambat-lambatkan. Tak gitu?


46 responses to “Irma Hasmie Bakal Bertunang 27 Mac Ini?”

 1. mizz mizan says:

  baru dua minggu lepas on 1st march g tgk movie Ghost Rider @ Beanie Plex SUnway Pyramid,,,,,lewat malam tu nmpk Irma & bf n dua lagi perempuan menemaninya tgk movie malam itu…jejaka itu hensem orgnye

 2. afiey says:

  alhamdulillah. lelaki tu bertuah dapat irma, tapi irma pun bertuah bakal bersuamikan lelaki tu. dua-dua baik, sama cantik sama padan.

 3. awin says:

  aku suka irma kahwin ngan ustaz Don!!!!!!!!!!

 4. i luv lemonate says:

  tahniah kak irma..aah sy sokong blogger nara patut tukar picture ini yg boleh mengundang fitnah.sekian

 5. Sudah sampai masa untuk berkeluarga..tunang dulu…heheheheh

  tahniah……..

Loading...