April 23rd, 2012

Semalam ada sebuah suratkhabar yang telah mengeluarkan satu gosip tanpa menyebut nama tentang kewujudan seorang pelakon lelaki yang menjadi “coverline” kepada seorang pelakon wanita. Walaupun namanya tidak ditulis, Iqram Dinzly percaya yang tulisan tersebut ditujukan kepadanya dan Fouziah Gous. Ternyata Iqram Dinzly sangat kecewa dengan tuduhan tidak berasas itu.

fouziah gous iqram

Menerusi Twitternya, Iqram menyatakan yang dia dan Fouziah Gous adalah memang kawan baik dan tidak berkawan hanya untuk coverline. Untuk makluman, istilah coverline ini wujud kerana kononnya Fouziah Gous sedang bercinta dengan seorang VIP dan menggunakan Iqram Dinzly untuk mengaburi pandangan orang ramai. Bunyi agak complicated namun pedulikan semua itu kerana ianya adalah tidak benar.
fouziah gous iqram
Diharap agar para peminat tidak memandang serong atas keakraban Fouziah Gous dan Iqram Dinzly. Abang Nara perhatikan mereka berdua memang rapat sangat-sangat. Yang pasti mereka berdua tidak bercinta. Ala standardlah ada kawan baik berlainan jantina. Takkan itu pun nak dijadikan isu. Tak gitu?


52 responses to “Iqram Dinzly Kecewa Dikatakan Kawan Cover Line Fouziah Gous”

  1. pondan_cover says:

    ko tu pondan iqram… terlentik2… x pyhla ko nak cover2…

Loading...