iPhone 13 Dijangka Berharga Sehingga RM9k?

Teknologi

iPhone 13 Dijangka Berharga Sehingga RM9k?

Terdapat pelbagai features yang dijangkakan ada pada iPhone siri 13 dalam beberapa laporan sebelum ini. Mesti korang tertanya-tanya berapa pula agaknya harga iPhone terbaru yang bakal dilancarkan tak lama lagi ni kan?

3 bulan lalu

Apple Mungkin Lancar iPhone 13 Pada September Ini?

Menurut laporan Fuzz.my, terdapat satu laporan yang mengatakan harga permulaan bagi iPhone siri 13 ini mungkin dijual dari RM3,565 sehingga RM9,073 bagi model 1TB. Pergh! Boleh tahan.

Advertisement

Logik jugalah sebab harga iPhone 12 ketika dilancarkan sebelum ini pun bermula pada RM3,565 ($850). Mungkin disebabkan menawaran memori 1TB, harganya mahal sebegitu.

iPhone 13
Siri iPhone 13 ini dikatakan akan lancar dengan 4 varian iaitu 13 mini dengan skrin sebesar 5.4 inci, 13 dan 13 pro dengan skrin sebesar 6.1 inci dan akhirnya 13 pro max dengan skrin sebesar 6.7 inci.

Bukan tu jer, terdapat juga beberapa laporan mengatakan iPhone 13 ini hadir dengan ciri Touch ID dan Always on Display yang menunjukkan beberapa paparan ringkas seperti jam dan notifikasi ketika phone dalam keadaan lock skreen.

Apa pandangan korang? Apapun kita tunggu sehingga ianya dilancarkan nanti ya.

Pendapat anda? Kongsi bersama kami di Facebook dan Telegram AmazingNara

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...