November 13th, 2019

Kontroversi foto panas dan terlebih mesra antara pelakon Intan Najuwa dan Zul Ariffin nampaknya masih belum reda lagi. Tunang Intan iaitu iaitu Razrul Anwar Rulis enggan memberikan sebarang komen mengenai foto panas berkenaan.

intan najuwa padam foto tunang

Terbaru, lebih menghangatkan lagi keadaan apabila Intan memadam foto dan ‘unfollow’ tunangnya di Instagram. Hanya satu sahaja gambar mereka bersama dimana Intan meluahkan rasa sayang terhadap tunangnya.

Terdahulu, tular beberapa gambar mesra kedua-dua pelakon tersebut berdakapan dan berpelukan mesra di dalam laut. Dapat lihat Zul mendakap erat heroinnya itu dengan penuh intim ibarat pasangan bercinta “lemas” dalam asmara.

intan najuwa zul ariffinzul ariffin intan najuwa

Lebih mengundang kontroversi apabila pengarah drama Setelah Ku Dimiliki iaitu Osman Ali tampil menafikan bahawa aksi itu dilakukan sebagai gimik untuk menaikkan rating naskhah tersebut. Mengesahkan babak mandi itu tiada langsung dalam drama lakonan mereka.

Meskipun pelbagai spekulasi liar timbul dan dihimpit kontroversi hangat, Intan mendiamkan diri dan tidak mahu tampil memberikan penjelasan.

intan najuwa tidak hormat tunang

Sama-sama kita doakan agar hubungan Intan dan tunangnya baik-baik sahaja. Biasalah adat bertunang penuh dengan dugaan dan cabaran yang menguji kekuatan cinta dan kasih sayang. Jangan mudah menyerah dan terus bersabar mempertahankan hubungan yang dibina.

Sumber Berita : mStar Online


18 responses to “Intan Najuwa Padam Foto, ‘Unfollow’ Tunang Di Instagram?”

 1. Anonymous says:

  Budak ni bodoh ler. Zul Ariffin forever ambil.kesempatan

 2. Mr. P says:

  tak kisah lah, janji puki dia aku punya – kata Razrul Anwar Rulis

 3. Anonymous says:

  this guy deserves better, this girl is not even pretty to begin with, shes young and immature

 4. Anonymous says:

  tulah, kalau nk cari isteri jgn lah tengok pada muka saje. yg ni lagi haru, muka pas2 je tp perangai…. budak hingusan lagi

 5. Article 15 Okt 2019 says:

  “Saya tidak mudah dipegang-pegang” – Intan Najuwa tahu jaga batas

Loading...