Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Intan Najuwa Padam Foto, Block Tunang Di Instagram?

intan najuwa

Sejak melangsungkan pertunangan pada Ogos 2019, pelakon Intan Najuwa sering dihimpit dengan pelbagai kontroversi dan dugaan dalam tempoh pertunangan, sekali lagi hubungannya dengan tunang, Razrul Anwar Rulis berantakan apabila aktres itu memadam foto dan kali ini ‘block’ pula tunangnya di Instagram.

intan najuwa tunang

Advertisement

Hanya satu gambar sahaja yang ditinggalkan dimana mereka sedang makan di restoran. Ironinya, foto kontroversi terlampau mesra Intan bersama pelakon Zul Ariffin dan Idris Khan tidak pula dipadam, sedangkan ia menjadi isu yang cukup hangat diperkatakan sebelum ini.

Menurut satu sumber, jarak perbezaan usia 16 tahun antara Intan dan Razrul mungkin menjadi salah satu punca hubungan mereka bermasalah. Biasalah, pemikiran dan pendapat mereka tentang sesuatu perkara mungkin berbeza.

intan najuwa block tunang 1

Bukan itu sahaja, ada dakwaan mengatakan keluarga pihak lelaki kurang senang dengan sikap Intan. Eh, kenapa pula ya?

Bagaimanapun sejauh mana kebenaran gosip  dan dakwaan ini tidak diketahui. Lagipun, selama ini Intan dan tunangnya dilihat cukup bahagia dan sangat romantik bersama. Malah, Razrul juga seorang yang sangat memahami kerjaya Intan sebagai seorang pelakon. Harapnya hubungan mereka ini kekal sehingga ke jenjang pelamin dan seterusnya sehingga ke syurga.

 

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

10 Comments

  1. Bimbo semulajadi ...

    January 15, 2020 at 2:40 pm

    Otak sama benggong dgn adik kakak ruhainese

  2. anonymous

    January 15, 2020 at 2:33 pm

    ruhanis …mmm bila lagi..

  3. pajura tuhak

    January 15, 2020 at 2:03 pm

    jenis bdk baru lps sekolah nak bf hot, handsome, tp ko kalah dgn duit ko tunang dgn bkn taste ko, aku perhati je, jenis x jaga lgsg hati tunang.. esk bertunang, hrni dh sakan ddk celah kangkang idris khan, si khan tu mmg jenis threesome dgn atikah suhaime bagai, tgk la jenis lelaki mcm mana, dh tunang, berpoya plak dgn zul kt laut, ko tgk plak zul tu jenis jantan mcm mana, skrg ko umur 22, jenis bdk2 x matang, ko kawen je umur 30 nt insha allah berjenis ko nanti

  4. Anonymous

    January 15, 2020 at 12:39 pm

    Harap2 diaorang ni cepat2 putus tunang. Sia sia duit pakcik razrul tu support BBNU mcm dia ni. Biar dia merayap mengatal cari lelaki lain yg sama2 penrangai dgn dia. Dahlah sengkek. Kerek pulak tu

  5. Najuwa

    January 15, 2020 at 12:19 pm

    Bila ko nak ambik budak kecik tak matang nak jadi bini. Dan ko pulak duduk tinggi sebab wallet tebal dan kereta mahal.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama