August 21st, 2019

Bukan semua tumpang gembira dengan berita pertunangan pelakon Intan Najuwa bersama seorang usahawan yang 16 tahun lebih tua daripadanya. Pertunangan mereka menerima pelbagai reaksi daripada netizen.

intan najuwa

Timbul juga spekulasi liar menuduh Intan memilih tunangnya hanya disebabkan harta dan melabelkan pelakon itu mata duitan.

Menurut netizen, jika bukan kerana duit, mengapa Intan tidak memilih jejaka yang sederhana sahaja serta mempunyai pekerjaan biasa-biasa.

intan najuwa bengang dituduh mata duitanintan najuwa mata duitan

Bengang dituduh dan difitnah, Intan tidak berdiam diri dan tampil membidas segala dakwaan netizen. Kata Intan, adakah netizen itu Tuhan? Senang sahaja mempertikaikan jodoh seseorang.

intan najuwaTerdahulu, Intan dalam satu kenyataan memberitahu, dia menerima lamaran kekasihnya disebabkan sikap matang dan memahami jejaka itu. Mereka juga cukup serasi bersama.

Kredit Foto : Furweds


22 responses to “Intan Najuwa Bengang Dituduh Mata Duitan”

  1. umairah says:

    oi netizen bodoh, real love tu apa? macamlah kau arif sangat. kau jeles ngaku jer lah. sukati org tu le nak kawin dgn sape. mesti ko doakan dia cerai cepat kan…

  2. Aku sebatang kara says:

    Mulut orang nak kata..ada je yg kawin different age gap, bahagia je hidup..kawin ngan lelaki muda kaya pun orang mengata gak..obviously yang komen2 macam2 jeles, either sebab dia jantan looser or dia kawin ngan jantan looser…

  3. haih says:

    live ur life je dik. tkyah kisah sgt lah dgn apa yg netizen ckp.. jaga batas masa bertunang.. jgn terlebih batas melebihi batas org yg dah kahwin pulak.. i really do not know u.. smoga kekal hingga ke jannah. tu je.

  4. Joyahsport says:

    Hahaha… aku gelak kan yg komen knp die pilih lelaki ni sbb harta ke? Eh kemon… kl ko peremPuan, xpon yg ade Adik perempuan ke akk ke, ko happy kan tgk die kawin dgn org yg dah stable kewangan nye.. Ko tau hidup die akan terjamin… sbb sah2 la kl kawin dgn lelaki yg x stabil duit nya akan menyebabkan pening otak. Duit umh x ble bayar duit kete x ble bayar tu Blm yg lain lagi..hujung2 pon kawin pinjam personal Loan ank da keluar 3 Loan x abis lagi. Jgn nk tipu Sgt lah hidup sekarang xde duit pon xper…yg ckp mcm ni cume yg dapat lelaki x kaya je kot.. isteri Nabi Muhammad saw, Siti Khadijah Wanita solehah yg kaya Raya dan dermawan…so x Salah pon kl pilih lelaki kaya.. dah tentu ada duit lebih tu Boleh buat sedekah tolong org susah… aku rasa Byk kelebihan yg korang lupe nk pandang kelebihan ada duit Byk..Tak pon kl bgtau sedekah or buat bende baik Nanti netizen ckp Byk duit riak plk. so stop la nk ckp sape2 yg kawin dgn lelaki Berumur sbb nk harta… sorry to say lelaki skrg muda hensem tp
    Pisau cukur.., pandai plk nk cari awek kaya.. kl lelaki nye x berapa nk ada duit, Pastu suka ckp Wanita yg baik Bile Terima dieorg yg x kaya…

  5. Lembupolkadot says:

    Ikut suka hati dia la, nk pilih sapa pun..asapkan tak caras laki orang…apa korang ingat, muka hensem boleh bg ank bini mkn ke. Biar muka tak hensem, tua sikit, xpe…asalkan rajin dan ada boleh sara kita…daripada kawin dgn muka hensem, tp biawak hidup…

    Nk pilih laki, kena la bijak…tersalah pilih merana

Loading...