Instagram Kelab Peminat Izreen Azminda Perli Rita Rudaini?

Hiburan

Instagram Kelab Peminat Izreen Azminda Perli Rita Rudaini?

Sebelum ini, pelakon Rita Rudaini pernah meluahkan rasa kecil hatinya apabila Izreen Azminda membiarkan dirinya menerima kecaman Netizen berhubung perkahwinan Izreen secara rahsia sebagai isteri kedua dengan pemuzik Ude Wahid. Ia menjadi lebih serius apabila baru-baru ini Ude Wahid menguruskan perceraian dengan isteri pertama di mahkamah setelah memfailkan perceraian pada 30 November 2017.

Sehubungan itu, Izreen telah membuat kenyataan meminta peminat dan pembencinya berhenti mengganggu Rita yang tidak kena mengena dengan urusan perkahwinannya.

Advertisement

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Namun begitu, satu akaun kelab peminat Izreen telah membuat nota di IG Story seperti berikut:

Ia dipercayai satu kenyataan berbentuk sinis terhadap Rita Rudaini, bagaimanapun fu Rita bagaimanapun telah membuat kenyataan balas di Instagram.


Setelah Rita membuat kenyataan ini, Instagram @izreenazmindafc telah memadam Instagram Story tersebut.

Kenyataan yang dibuat Rita telah mendapat sokongan peminatnya yang menganggap Instagram Story kelab peminat itu sengaja ‘mencari pasal’. Ada juga yang menuduh Instagram itu dikendalikan sendiri oleh Izreen.

Mungkin sukar menjadi seorang Izreen Azminda sekarang, diharap dia bertabah, tetapi ini mungkin juga ini natijah yang harus diterima hasil keputusan sendiri. Izreen setakat ini masih belum mengaktifkan akaun Instagram peribadinya.  – beautifulnara.com

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

95 Comments

  1. Junaidi Syarif

    March 13, 2018 at 11:19 pm

    Dear Khairy Jamaluddin,

    Mohon Khairy Jamaluddin (KJ) jadi Menteri Komunikasi dan Multimedia dan minta semua saluran TV haramkan sebarang artis wanita perampas daripada muncul di mana-mana kaca TV Malaysia ini. Kalaupun penyanyi, minta semua saluran radio mengharamkan semua lagu nyanyian penyanyi yang sah-sah PERAMPAS macam Adel AF daripada ke udara di mana-mana saluran radio Malaysia ini.

  2. Sabri Ali @ Nick

    March 13, 2018 at 8:48 pm

    Suka lagi Khai Bahar daripada c sundalan bernama Izreen nih

  3. miinah

    March 13, 2018 at 8:37 pm

    hoi takkan korang tak perasan kot wei. instagram tu bunyi pun cmm izreen aka jeringbusuk. dialah admin wei. nak bukak insta sendiri xleh org dok maki lani. dia ingat org bodoh agaknya.. hg mana ada peminat izreen harap kudakepang tu jelah peminat hang job pun tarak harap mohong org ja kata job xputus2 mai noo lani. p dok diam2 kat perlis nu juai laksa beras lagi elok.tu pun kalau ada org nak beli. tgk muka hg kuah laksa tu org ceduk boh taih pala. aku meluat bukan sebb hg jadi bini no 2 orang. aku meluat sebb hang ego,bongkak,perli2 org mendogak langit penipu. hang caras laki orang dgn cara xelok. hg perli madu hg sendiri.bukak aib laki bodo hg dengan madu sebab nak lepas diri. hang dgn kuda buat si intan merana mmg padan mukala

  4. Anonymous

    March 13, 2018 at 7:58 pm

    Moral of the story. Klu boleh akak bawang2 yg blum kawen ni. Tlg elak laki orang. PLEASE

  5. Anonymous

    March 13, 2018 at 7:20 pm

    rita nk tolomg izreen-ude dpt anugerah meletop couple paling hot. tu la pasal mencirit-cirit skrg ni…