Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Instagram Farid Kamil “Diserang” Netizen

Berita penahanan Datuk Farid Kamil tengah hari semalam mendapat pelbagai reaksi daripada netizen. Lebih mengejutkan mereka, Farid disahkan positif ganja.

Advertisement

Rata-rata pengikut Instagram Farid mempersoalkan tindakan beliau dan masih tertanya-tanya apa yang berlaku sebenarnya sehingga beliau boleh bertindak agresif.

Walaupun ramai yang mengecam bagaimana seorang berpangkat Datuk dengan sewenang-wenangnya mencederakan anggota polis dan orang awam, masih ada lagi segelintir peminatnya bersimpati dengan nasib Farid dan mendoakan yang terbaik buat dirinya. Dalam erti kata lain, mereka tidak percaya Farid berkelakuan begitu tanpa sebarang sebab.

Advertisement

Dalam pada itu, isteri Farid iaitu Datin Diana Danielle nampaknya sudah menutup ruangan komen beliau di Instagram.

Terdahulu, Diana memberitahu beliau terkejut dengan berita suaminya ditahan polis dan meminta agar orang ramai memberikan ruang kepada mereka untuk menyelesaikan isu tersebut.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

29 Comments

  1. Anonymous

    January 12, 2018 at 2:12 pm

    beautiful nara da jd akhbar rasmi bang parid eh?

  2. Anonymous

    January 12, 2018 at 2:07 pm

    sume tajuk pasal farid ni….next!!!!

  3. Belia Benci Dadah

    January 12, 2018 at 12:56 pm

    “Mesti ada sebab dia tampo polis..jangan-jangan kena provoke. Kite tak tahu cerita die.”

    Dude, he’s freaking high on weed. Orang men dadah ni ada peduli serious ke tak provocation tu? Siap ada yang kelar mak sendiri sebab tak dapat duit dadah. Doesnt matter herbal drugs ke, generic drugs.

    “Weed tu kan natural, siap kat Barat jadi ubat. “Semua benda baik pun kalau diambil berlebihan jadi mudarat, bro. Ni ha.. tak terkawal..tu yang pi tampo polis.
    Sorry FK, takde nak kesian dengan penghisap dadah. Padan muka. Merempat lah dalam penjara dengan title ko tu.
    Kesian anak bini n keluarga tanggung malu sebab perangai sampah. Masa isap dadah, tampar polis..takde ingat nak jaga nama baik keluarga.

  4. Yamama

    January 12, 2018 at 12:39 pm

    Lek la weed je pun. Ramai je amek weed tapi tak gangster. Maybe bini dia pun ok je FK amek weed/ganja

  5. Anonymous

    January 12, 2018 at 12:04 pm

    Biasa la manusia semua ni. Kalau polis dah buat urine test & dia bebas, cakap sebab dia datuk/anak datuk. Bila didapati bersalah, cakap polis sengaja nak aniaya. Tak boleh win dengan netizens ni. Diorang je la betul pandai tau semua.

    • Anonymous

      January 12, 2018 at 2:06 pm

      typical meleis punya perangai aka macik/pacik bawang

    • Wikiperdaya

      January 13, 2018 at 12:42 am

      Sedap ye kutuk Melayu. Kalau bangsa lain mati dlm lokap bunuh diri, mkini mmo semua kecoh ckp penderaan polis la, konspirasi la. typical minoriti racists!

Loading...
To Top